V škôlke sa nám "stráca" olovrant
Ahojte maminky... Mám problém, môj syn 5r. dostal v škôlke novú p. uč... Problém je v tom, 2 roky už chodil do mš, všetko v poriadku, bez problémov... No odkedy má túto p.uč.... Nedostal poobede olovrant... Prvýkrát to bola hruška,,,,Prišla som pre syna do mš... Obliekali sme sa a videl, že ostatné detičky, jeho spolužiaci si vyberajú zo skriniek hrušku.... Tak som sa ho opýtala, že kde má svoju, on že si ju zabudol v triede.... Tak som ho poslala sa opýtať... P.uč. nechápavo krútila hlavou, obzerala sa, pýtala sa detí.... Nikto nič... Tak som to nechala tak....Druhýkrát podobná situácia... Prišli sme poobede pre syna a p.uč. ma už privítala so slovami, že:" jooj, veľmi sa ti ospravedlňujem, ale syn nemal termix, asi mu ho niekto zjedol, ja nechápem ako sa to mohlo stať.... Deti sú pažravé, joj....Sama sa nato hnevám..." To už sme s mm nevydržali a s dotyčnou p. uč sme si na rovinu a do očí povedali, že to už stačilo, to predsa nieje možné, aby sa také dačo stalo,.... A to už uznajte sami som mala železné nervy, ovládala som sa.... S najlepším vedomím toho, že som sama matka, ako aj dotyčná je...Aj ja som sama učiteľka.... S dotyčnou p.uč. sme študovali rovnakú sš..... Skrátka bola som nastavená že ok, stalo sa, ideme ďaľej.... No dnes.....!!!! Klas. scenár.... Poobedie, škôlka a stratený džús.... Môj syn sa ešte rozplakal, lebo som so zvýšeným hlasom ho poslala do triedy hľadať džús, ktorý sa "samozrejme" zase stratil....Ona sa zase obzerala, nechápavo krútila hlavou....:( Môj syn sa v aute rozplakal, mami to je moja vina... Tak som ho utešovala, že nie nieje, mojko na to je tam p. uč. má na vás dať pozor pokiaľ pre Teba neprídem... Achjaj, poraďte, čo robiť?? Keď už sa po 3x zopakovalo? Aj po ústnom rozhovore s p.uč?.... Som už teraz smutná z toho, sklamaná..... Je mi ľúto, že sa také čosi deje.... :( Čo radíte?
@zuzka0605 tragédiu nikto nerobí a ni nerobil..... MK je aj o výmene skúseností, názorov, poradiť sa, pomôcť, opýtať sa.....Či?

podla mna blbosti riesis zbytocne, skor dohovor synovi nech si nezabudne zobrat olovrant.ucitelka ma co robit aj bez striehnutia hrusky.u nas sa to tiez stalo parkrat..dieta co bolo rychlo pri stole zjedlo 2 porcie, tragedia sa z toho nerobila