ANKETA + SÚŤAŽ: Čo by ste zlepšili na eshope Benulekaren.sk?
Objednávali ste si už produkty zo stránky https://www.benulekaren.sk/ ? Čo sa vám na eshope páči? Čo by ste na tejto službe naopak vylepšili? Ako by ste upravili webstránku Benulekaren.sk aby bola podľa vašich predstáv? Päť z vás odmeníme skvelým letným balíčkom BIODERMA 🙂
Súťaž budeme vyhodnocovať po tomto týždni s BENU Lekárňou a výsledky vyhlásime v tomto vlákne!

Priznám sa, navštívila som Vašu stránku 1x a som milo prekvapená širokým výberom produktov a taktiež aj prehľadnosťou stránky. Popozerám a možno od Vás niečo aj objednám 🙂
Vdaka tymto dnom som sa dozvedela o Benu lekarni viac ako som doteraz vedela a to bola len informacia, ze nejaka taka lekaren existuje. Teraz uz nie je pre mna len nejaka taka lekaren, uz ma konkretnejsiu podobu, pozrela som Vasu stranka, hodnotim ju ako prehladnu s jednoduchym vyhladavanim a sirokym vyberom produktov. Co by bolo mozno fajn pridat pre registrovanych zakaznikov je informacia o dostupnosti produktu v konkrétnej lekarni, napr. dam si produkt, ktory hladam, svoju adresu a vyhodi mi ci je tam k dispozicii, chvalim dopravu zdarma, aj ked potesila by uz pri objednavke 20€, prilakalo by to viac zakaznikov, za mna co sa tyka e-shopu lekarne urcite 👍
Orientaciu som pochopila velmi rychlo, takze za toto mate u mna plus 🙂
Vyhladavanie na stranke je prehladne a paci sa mi predikcia...
No mozem byt aj troooosku kriticka? Tipujem, ze stranku chcete vylepsovat a preto sa tuto otazku pytate🙂
Na mna neefektivne vyuzivate priestor podkategorii. Napriklad som si zvolila svaly a klby sekcie vyzivove doplnky a strasne vela priestoru mate bieleho okolo nadpisu podkategorie 🙂 K produktom treba zrolovat...Zobchodujte ma...ponuknite mi nejaku mega giga super akciu namiesto bieleho priestoru :DDD
Uplne super by bolo mat zafixovane horne menu, aby som ho pri skrolovani videla.
Ak chcem kupit dva produkty z niecoho naraz, neviem vlozit pocet kusov....
Zoznam krajov, ked hladam lekarne, ma velmi milo prekvapil....teda ze ako prvy mi ukazalo kosicky kraj a Kosice...ak to mate nastavene podla IP usera alebo nejako podobne , za mna mate velke plus :D
Ja proste neznasam, ak musim vela klikat...a dnes uz tie eshopy vedia byt smart, ze? tolko info o nas mozete nazberat, kym surfujeme na stranke :D
No vlastne som napisala taky zaklad co som chcela.....ja by som vedela mudrovat aj viac ale prvy dojem stranky je ok...navigacia je ok..a to hlavne co uplne pre mna nie je OK, som napisala :D.
@juraj_benu_lekaren Vaša stránka a e-shop sú na veľmi dobrej, špičkovej úrovni. Je to prehľadné aj keď je tam množstvo produktov.
Stranka sa mi pači, nič by som jej nevytkla ,,ceny su celkom dobre ,, aj akcie su zaujimave ,, som spokojna .Ano priatel somnou objednaval ,alebo si zajdeme aj na pobočku ,ktoru mame blizko
...velmi pekna spatna vazba, maminy, urcite musim povedat za nase marketingove oddelenie, ze sa tesi pozitivnym ohlasom ale aj podnetom na dalsie zlepsenie 🙂
Čo by som zmenila ? asi nič ,som spokojna s eshopom .Vzdy pozriem na eshope a ked nieco chcem idem soobne na pobočku a tam si to kupim
Nemam nič ,čo by som vam vytkla .Ceny su primerane a produkty s vysokou kvalitou
Web stránka je prehľadná, zrozumiteľná, ľahko nájdem ,čo hľadám. Veľmi sa mi páči možnosť poradne a tiež vernostný program. Dodanie neviem hodnotiť,nakoĺko som ešte neobjednala,ale určite v blízkej budúcnosti vyskúšam.
Zatiaľ dávam 5 * z 5 .
Vaša stránka sa mi páči, som rada, že som ju prostredníctvom koníka objavila, určite v budúcnosti nakúpim.
čo som si všimla ja, pri prezeraní vašich produktov, v kategórii alnatura sušené plody a orechy som žiadne orechy nenašla, či zle pozerám?
...zatial som neobjednavala, ale myslim ze v buducnosti Vas zaradim k lekarnam kde objednavam. Pre 5clenov rodiny je vzdy nieco treba🙂 Vzhlad stranky sa mi paci, s orientovanim nie je problem. Mna ako zakaznika najviac vzdy presvedcia dobre akcie, zlavy, zlavove kody a potom sa mi fajn nakupuje🙂
Vasa stranka je super. Ale ked ze mam nedaleko Vasu lekaren, privitala by som informaciu na stranke, v ktorej z Vasich lekarni mozem zakupit konkretne lieky alebo pripravky osobne, a co mozem len objednat elektronicky. Uz par krat sa stalo, ze nasla som potrebne lieky na Vasej stranke, ale v lekarni ich nemali.
Krásny deň @juraj_benu_lekaren prajem,
ja doma 4 cérky a manžela mám a musím povedať,
že zatiaľ sme len v kamenných lekárňach nakupovali,
ale vždy sme spokojní boli,
aj keď lekáreň v meste nemáme, ale za super vecami
sa oplatí trochu jazdiť,
lebo milí personál a super produkty tam máte.
Aj moja mamina a svokra aj keď na opačnom knci republiky
žijú, vždy ke´d niečo z lekárne potebujú BENU lekáreň navštevujú.
A super, že aj e-shop máte,teraz keď po 12 rokoch do práce sa
po materskej dovolenke chystám určite budem radšej akto nakupovať,
e shop sa mi zdá super ,vecný a zrozumiteľný,
pre moje dcérky by vraj viac farebnosti nemohol mať,
ale ja si myslím, že super ceny a produkty máte,
už len popozerám a určite zanedlho v e-shope nakúpim.
Ďkujem, že ste a super týždeń máte a informácie wau nemám slo,
sú super a proste teším sa na každý deň s Vami.
prajem len samé super dni a super klientov nech máte.
Každá mamička by určite privítala, aby bolo doručovanie produktov pre detičky bezplatné. Chválim Vašu terajšiu akciu - doručenie za 1€
Co sa tyka vasej stranky tak sa mi zda byt v poriadku, vyrobky sa daju v pohode najst, je prehladna aj popis vyrobkov je tam takze nemam jej co vytknut 🙂
dorucenie aj slovenskou postou by vyslo lacnejsie a moznost platby aj prostrednictvom paypal by bolo super
Za mna napr v ramci hlavnej kategorie by som uvotala triedenie podla vyrobcu
Vaša stránka je veľmi prehľadná a je vidieť že je navrhovateľ aj spracovávateľ si dal záležať a odviedol skvelú prácu. Už som od Vás objednávala a bola som max spokojná s vašimi službami od kliku do nákupného košíka, spracovanie objednávky až po jej dodanie 🙂
pekný večer
Práve pred chvíľkou som dokončila svoju objednávku cez Váš e-shop. Všetko bolo pre mňa zrozumiteľné. Preto zrozumiteľné, lebo mi strašne pomohlo, keď som nevedela nájsť liek v prehliadači, ktorý som chcela kúpiť. Vedela som, že je na pečeň, ale stáva sa, že liek, na ktorý sme zvyknutý prestanú distribuovať. Najprv som nevedela, kde to vlastne hladať, medzi vitamínmi alebo výživovými doplnkami, ale nakoniec som to našla. A chcela som hlavne využiť akciu 2 +1 zadarmo na GENERICA produkty. Avšak pri dokončovaní mojej objednávky s prehliadačom internet explorer, som nevedala dokončiť svoju objednávku, musela som si zvoliť iný prehliadač google chrome. Toto by som zvýraznila na vašej stránke, kde sa objednávka dokončuje, "v prípade potiaží s dokončovaním vašej objednávky si zvolte iný prehliadač" - prostre technická podpora. Zvolila som si platbu prevodom s doručením do lekárne. Len tu strašne rada by som privítala, keby som mohla platiť priamo na mieste, a nie cez internet banking. A možno by som privítala pri liekoch prehľadnejší rozpis použitia, že to vtedy a vtedy sa odporúča. Je tam toho za mňa veľmi málo. ďakujeme.
Stranka je naozaj prehľadna, ľahko najdem co hľadam. Pači sa mi vernostny program, zakaznik je motivovany sa vratit. Mozno nejake sezonne sutaze o vzorky by pomohli ste viac sa zviditelnit 🙂
@karolin2 ok skvela poynamka pre team z marketingu. Platba v lekarni je dobry napad ale moze narazat na uctovnicky problem: sklad-pokladna-uctovnictvo. Myslim, ze v Martinuse maju zvlast kasu pre e-shop. A este mala poznamka k volne predajnym liekom, tie maju svoje informacie pre pacientov v krabicke. Ina situacia je s doplnkami vyzivy, kde vzhladom na novu legislativu o zdravotnych tvrdeniach sa toho moc nanapise a tu je myslim najlepsie odkonzultovat s nasou Mgr Zrubakovou, ktora je na stranke ako odborny konzultant 🙂
Este som u vas nenakupovala. Co by som zmenila? Mozno je to subjektivne, ale zmenila by som font pisma - javi sa mi nerovnomerne hrube, trosku ma to vyrusuje. Hlavne acka a ecka sa javia hrubsie ako ostatny text. Inak je vasa stranka zrozumitelne rozclenena. Vela spokojnych zakaznikov zelam.
Paci sa mi, ze existuje benu vernostny program a na stranke je lahko dohladatelny. Co sa tyka vylepsenia, ja by som navrhovala menej "vyskakujucich" obrazkov a upozorneni na stranke, posobi to rusivo. Inak palec hore 👍
za mna stranka ok, zotpoveda terajsim modernym strankam, je dynamicka (i ked ja mam stale rada aj tie menej dynamicke kde sa nemusi vsetko hybat :D) ale je pekna, vyhladavanie funguje...
za mna len jedna vec doplnit info alebo moznost dorucovania aj do zahranicia plus cenu postovneho v tomto pripade...
a teraz ma napadlo ked som si dala napriklad menstruacna bolest, keby ste odporucali resp mi dalo ponuku aj produktov z alternativnej prirodnej mediciny, ako napriklad caje, pupalkovy olej a pod... bolo by to super, vam by to mozno zvysilo obrat, lebo aspon jaby som si kupila a vyskusala aj tuto liecebnu metodu a pre istotu by som si vzala aj ten ibalgin
mne tam nechyba vobec nic. mozno nejake vzorky alebo nejeka darceky k objednavke alebo k jednotlivym produkto,
stránka je prehľadná, široký sortiment, len by som uvítala nejaké darčeky k nákupu 🙂
stranka je pre mna prehladna a jednoducho ovladatelna, to sa mi paci. ceny su skvele

Stranke nechyba nic..priehladna lahko sa vsetko najde a kooopec produktov na vyber 😊