SÚŤAŽ na piatok a sobotu
SÚŤAŽ NA PIATOK o interaktívnu a veľmi populárnu audio knihu Kúzelné čítanie!!
Počas tohto týždňa ste sa už určite dôverne zoznámili s Brejky príšerkami z obalov mliečok 😀 Preto nám pomôžte vymyslieť novú príšerku Brejky! Nakreslite nám spolu s vašimi detičkami obrázok novej príšerky Brejky, k tomu dopíšte, ktorá príchuť mliečok Brejky je u vás doma najobľúbenejšia a 2 z vás odmeníme interaktívnou audio knihou Kúzelné čítanie.
Súťažíme do zajtra polnoci 🙂

Tak u nás je momentálne obdobie antifarbickove ..ked sa kreslí tak jedine farbami.. Takze hneď ako sme včera videli súťaž o knihu ktorú uz dlhé týždne chceme, farby boli v každej izbe 😀 Tamarka machulovala a striekala, maminka dotvorila😀 A akú príchuť mame najradšej? No predsa tu ktorú príšerka drzí v ruke 🙂 jahodovuuuu 🙂
@janka_rajo Ahojte. U nás najviac fičí kakaové 🙂 všetko, čo má farbu čokolády je u nás top 🙂
Spoločne sme s Ondrikom od rána kreslili (5 rokov - autizmus), keďže stále odbiehal, lebo nevydrží dlho pri ničom, tak sme sa trošku potrápili, no zvládli sme to nakoniec 🙂
Náš brejky strašiak je kravička budúcnosti 🙂 🙂
Snáď sa Vám bude páčiť 😅 😀
Vnuckina ruckovo-prstikova Brejky príšerka 🙂 najradšej ma samozrejme cokoladovu 🙂
Krásny deň, u nás mliečka Brejky veľmi obľúbené sú a najradšej asi vanilka vedie na rebríčku.
A dnes k nám táto milá príšerka štvoroká prišla
a s úsmevom na nás zažmurkala a veľké želanie
povedala.Veľmi sa jej páčia Brejky príšerky, lebo
sú milé a rada by sa ich novou kamarátkou stala.
Bola by veľmi rada, keby mohla vedľa
jednookej príšerky Brejky KAKAO bývať a
spolu s dvojokou príšerkou VANILKA sa na svet dívať,
trojoká príšerka JAHODA sa super škerí, proste veľmi
rada by novou BREJKY príšerkou bola. A ako sa volá?
Volá sa príšerka ČERNICA a keďže by štvrtou bola, tak
by sa svojimi štyrmi očkami na deti aj dospelých rada pozerala a
na všetkých by sa len usmievala, rada by bola, keby ju všetci tak radi mali ako ostatné príšerky BREJKY. Možno šťastie bude mať a
v RAJO sa niekomu zapáči a novou príšerkou ČERNICA štvoroká sa stane.
Zatiaľ krásny deň prajeme všetkým a nebojte sa
príšerka nestraší, je milá a stále usmievavá.

Waw,ráno študujem koňa, nájdem súťaž. S rajom? S brejky? No najlepšie co sa nám mohlo stať,nakoľko brejky u nás frci 2x dodna! Že o knihu? O knihu co chodíme stále obzerať do dracika? Waaaw. A tak vravím ráno malému,ze miláčik poobede si spravíme cajicek, ja ti nakreslim bubacika brejkiho a ty ho vymalujes,dobre? Momentálne som čaj dovarila,syn má ťahá za nohavice, maminka pod maminka, maloval. Tak teda, vitaj nás Brejky na stene v kuchyni. 😃 uz bude súčasťou aj v mojom kráľovstve 😊
A samozrejme,ze celá rodina lubime cokoladkove mliecko. 😍