icon

SÚŤAŽ na piatok a sobotu

janka_rajo
21. okt 2016

SÚŤAŽ NA PIATOK o interaktívnu a veľmi populárnu audio knihu Kúzelné čítanie!!

Počas tohto týždňa ste sa už určite dôverne zoznámili s Brejky príšerkami z obalov mliečok 😀 Preto nám pomôžte vymyslieť novú príšerku Brejky! Nakreslite nám spolu s vašimi detičkami obrázok novej príšerky Brejky, k tomu dopíšte, ktorá príchuť mliečok Brejky je u vás doma najobľúbenejšia a 2 z vás odmeníme interaktívnou audio knihou Kúzelné čítanie.

Súťažíme do zajtra polnoci 🙂

SÚŤAŽ na piatok a sobotuSÚŤAŽ na piatok a sobotu
miinka3333
22. okt 2016

Waw,ráno študujem koňa, nájdem súťaž. S rajom? S brejky? No najlepšie co sa nám mohlo stať,nakoľko brejky u nás frci 2x dodna! Že o knihu? O knihu co chodíme stále obzerať do dracika? Waaaw. A tak vravím ráno malému,ze miláčik poobede si spravíme cajicek, ja ti nakreslim bubacika brejkiho a ty ho vymalujes,dobre? Momentálne som čaj dovarila,syn má ťahá za nohavice, maminka pod maminka, maloval. Tak teda, vitaj nás Brejky na stene v kuchyni. 😃 uz bude súčasťou aj v mojom kráľovstve 😊
A samozrejme,ze celá rodina lubime cokoladkove mliecko. 😍

bonaquaba
22. okt 2016

Starsia dcerka nakreslila jej najoblubenejsi brejk

lucy125
22. okt 2016

U nás vedú čokoládove a vanilkové Brejky mliečko 🙂

janynkaaa
22. okt 2016

Sme nakreslili dcerka by chcela jabĺčkový a hlavne zevraj kokosový lebo ma kokos veľmi rada....u nas ide najviac kakaový

erikaka
22. okt 2016

Mňam, najlepšie je vanilkové.

retiazka
22. okt 2016

U nás deti nepohrdnu ani jednou príchuťou 😉Top je cokoladova 😉
Maximova príšera,vola sa Breky- Krejby 😄 Mnoho ocí,nech vidí ako deťom chuti 😉

jarmillka
22. okt 2016

Tak u nás je momentálne obdobie antifarbickove ..ked sa kreslí tak jedine farbami.. Takze hneď ako sme včera videli súťaž o knihu ktorú uz dlhé týždne chceme, farby boli v každej izbe 😀 Tamarka machulovala a striekala, maminka dotvorila😀 A akú príchuť mame najradšej? No predsa tu ktorú príšerka drzí v ruke 🙂 jahodovuuuu 🙂

jarmillka
22. okt 2016
betka22betka
22. okt 2016

my sme s vnúčikom nekreslili, spravili sme strašidielkový sendvič , ale bol vynikajúci!!! u nás fičí jahodové mliečko, ale môže byť aj čokoládové- hocikedy

saba2012
22. okt 2016

Petko 3.r.
Nakolko nerad kresli postavicky ale obkresluje, tak nasa priserka vznikla obkreslenim ruky a dotvorenia podla Petka =priserka ruka 🙂.
U nas top je kakao prichut. 🙂

traffic
22. okt 2016

Tu je nas vytvor brejkovsky 😃

minulin
22. okt 2016

@janka_rajo Ahojte. U nás najviac fičí kakaové 🙂 všetko, čo má farbu čokolády je u nás top 🙂
Spoločne sme s Ondrikom od rána kreslili (5 rokov - autizmus), keďže stále odbiehal, lebo nevydrží dlho pri ničom, tak sme sa trošku potrápili, no zvládli sme to nakoniec 🙂
Náš brejky strašiak je kravička budúcnosti 🙂 🙂
Snáď sa Vám bude páčiť 😅 😀

gebeente77
22. okt 2016

Ja mam doma troch chalanov, obaja skolaci, takze maju aj Brejkomat v skole a Brejky miluju 😉 Posielam kresbu potvorky od jedneho z nich 🙂 A knizka by bola suuuper, Jeziskovi by sme odobrali robotu 😉

vall1319
22. okt 2016

Moji drobci dnes mali brejkovské predpoludnie 😉 Kreslili nové príšerky mliečka BREJKY 🙂 Aďko 5r. miluje čoko-brejky a Kity 3r. jahôdkové.... 🙂 🙂 🙂

moncsesz80
22. okt 2016
slavkicek
22. okt 2016

Príšerka podľa syna 🙂 a najradsej ma cokoladove mlieko.

moncsesz80
22. okt 2016

u nás jednoznačne kakaové hoci kedy hoci kde 😀

ixayxa
22. okt 2016

najoblubenejsie synove je vanilkove mliecko, dcerine kakaove.

jajkakk
22. okt 2016

Príšerka v podaní môjho Andrejka 😀 vraj musí byť pestrofarebná, aby sa jej deti nebáli 🙂
A naša najobľúbenejšia príchuť mliečka Brejky je kakaová 🙂

zuzina5
22. okt 2016

Super sutaz 🙂 syn a aj manzel sa pri tom dobre zabavili 😉 a tu je nase strasidlo. U nas zatial vedie vanilkova prichut

suzaneee2
22. okt 2016

Nam chuti najviac vanilkova prichut😉

helca3
22. okt 2016

Vnuckina ruckovo-prstikova Brejky príšerka 🙂 najradšej ma samozrejme cokoladovu 🙂

helca3
22. okt 2016
farbickacarbicka
22. okt 2016

vanilka a cokolada, jahoda to je parada! Ale u nas by sa isto ujalo aj bananove. Co vy na to? 😉

evka555
22. okt 2016

Najoblubenejsia prichut je cokoladova.🙂

jajamalka
22. okt 2016

na obrázku je skôr Brejky ako Brejka. 😀
A čestne priznávam, že zatiaľ sme brejky nevyskúšali, u nás fičí skôr neochutené plnotučné mlieko. Ale hotujeme sa. Práve vďaka tejto kampani. 🙂

agatulienka82
22. okt 2016

Najobľúbenejšia príchuť u nás je jednoznačne vanilka, ešte by sme prijali malinové to by mohlo byt super 😉 😉 príšerka je tvorba staršej dcérky 🙂

bejik
22. okt 2016

Moji chlapci maju najradsej brejky s cokoladovou prichutou.

irenaliza
22. okt 2016

Krásny deň, u nás mliečka Brejky veľmi obľúbené sú a najradšej asi vanilka vedie na rebríčku.
A dnes k nám táto milá príšerka štvoroká prišla
a s úsmevom na nás zažmurkala a veľké želanie
povedala.Veľmi sa jej páčia Brejky príšerky, lebo
sú milé a rada by sa ich novou kamarátkou stala.
Bola by veľmi rada, keby mohla vedľa
jednookej príšerky Brejky KAKAO bývať a
spolu s dvojokou príšerkou VANILKA sa na svet dívať,
trojoká príšerka JAHODA sa super škerí, proste veľmi
rada by novou BREJKY príšerkou bola. A ako sa volá?
Volá sa príšerka ČERNICA a keďže by štvrtou bola, tak
by sa svojimi štyrmi očkami na deti aj dospelých rada pozerala a
na všetkých by sa len usmievala, rada by bola, keby ju všetci tak radi mali ako ostatné príšerky BREJKY. Možno šťastie bude mať a
v RAJO sa niekomu zapáči a novou príšerkou ČERNICA štvoroká sa stane.
Zatiaľ krásny deň prajeme všetkým a nebojte sa
príšerka nestraší, je milá a stále usmievavá.