SÚŤAŽ NA PONDELOK o detskú tašku Topgal
Ahojte, máme tu prvú súťaž, ktorá bude trvať až do utorka polnoci 🙂
Zadanie je jednoduché, stačí napísať, v čom je nová receptúra mliečok Brejky iná a lepšia?
Napíšte nám správnu odpoveď a 2 z vás môžu vyhrať kvalitnú detskú tašku Topgal, jednu dievčenskú ružovú a jednu chlapčenskú sivo-modrú - teda aj napíšte, pre koho by taška bola 🙂

Nová receptúra mliečok Brejky obsahuje menej cukru a mliečka sú obohatené o dôležité vitamíny A, D a E. Taška by bola pre synčeka - od septembra prváka.
Obsahujú už iba 4% pridaného cukru a veeeeeľa vitamínov. Konkrétne sú obohatené o vitamíny E, A a D. Nie sú tam umelé arómy, ale pravá vanilka, kakao a jahody. Malinká-veľká ich zbožňuje a vypije aj 2 denne. Ešteže máme Brejky kartu 😉 A taštička by ju určite veľmi potešila, mala by do 3tej triedy...
Nové mliečka Brejky obsahujú menej cukru a vitamíny A,D,E a vyrábajú sa bez umelých aróm. Hoci by sa mi viac páčila ružová taška pre dcérku, potrebujeme chlapčenskú pre syna - prváčika. Tešíme sa takejto súťaži. 🙂
Mliecka teraz obsahuju menej cukru, okrem vitaminov A a E aj dolezity vitamin D a nenajdete v nich ziadne umele aromy. Co je super, kedze mala mi flkatie z roznych konzervantov a farbiv. Taska by potesila moju malu velkacku Miu :*
Obsahujú menej cukru, vitamíny E, A, D bez umelých aróm, sú proste super. Taška by bola pre nášho syna
Sú obohatené o vitamíny A,E a D, s nižším obsahom cukru a bez umelých aróm. taška by nás tiež potešila, máme doma predškoláčku 🙂
mlieka obsahuju menej cukru, 4%, a vitaminy A, D, E a prirodne aromy...taska by bola pre nasu malu skolkarku..
V čom je nová receptúra mliečok Brejky iná a lepšia?
- iba 4% pridaného cukru
- obsahujú vitamíny A, D, E
- sú bez umelých aróm a obsahujú skutočné kakao, vanilku a jahody
Ak by sa na nás usmialo šťastie, poprosila by som tašku pre chlapca 🙂 Ďakujem
Sú vylepšene o menej cukru iba 4%pridanej vitaminy A. D E 🙂 a bez umelych aróm
...maju menej cukru, su bez umelych arom a obsahuje viac vitaminov... A,E, D.... Taska by potesila modra🙂
Obsahuju menej cukru,vitaminy A,D,E a bez umelých arom,tasku dostane budúca prváčka 🙂
Obsahujú menej cukru, vitamíny A,D,E a sú bez umelých aróm.
Potešila by nás ružová, pre našu budúcu prváčku. Juuuuuj to by bolo radosti 🙂
Mliecko obsahuje 16 esencialnych zivin, vratane vapnika, niacinu, vitaminov A,D,E su bez umelych arom, znizeny obsah cukru iba na 4%.
Buduca prvacka by ocenila ruzovu 😉
Mliečka Brejky, obsahujú menej cukru iba 4 %, vitamíny A,D,E a sú ochutené prírodnými arómami jahody a výťažku z vanilkových strukov. Veľmi by nás potešila taška pre našu škôlkárku 🙂
Mliečka Brejky obsahujú menej cukru a vitamíny A,D,E.Vyrábajú sa bez umelých aróm 🙂 potesila by chlapcenska 🙂
Obsahujú menej cukru. Vitamíny A, D a E. Neobsahujú umelé arómy. Taška by bola pre našu dcéru Dorotu - ružová 🙂
Obsahujú menej cukru: len 4% pridaného cukru oproti pôvodným 7%. Zvyšný obsah cukru tvorí prirodzená laktóza z mlieka. K vitamínom A a E do novej receptúry Rajo pridalo aj dôležitý vitamín D.Mliečka neobsahujú žiadne umelé arómy, je v nich reálne kakao, vanilka či jahody a iba prírodné arómy.Tašku by veľmi potešila moju prváčku Nikolku a úsmev na tvári vycarila 🙂
Mliečka teraz obsahujú menej cukru, okrem vitamínov A a E aj dôležitý vitamín D a nenájdete v nich žiadne umelé arómy, ale reálne kakao, vanilku či jahody.
Taška by potešila nášho predškoláka 😉
Menej cukru (len 4 percentá) + je obohatené vitamínmi A D E. Žiadne umelé arómy.
Keďže máme chlapca a aj dievky, poteší nás akákoľvek školská taška 😉
Je to výborný mliecny napoj. Deti ho majú veľmi radi a využívajú kartu na tento nápoj. Je to karta " brejky" ktorú poskytuje Zš.
Nová receptúra obsahuje menej cukru, okrem vitamínov A a E aj dôležitý vitamín D a nenájdete v nich žiadne umelé arómy, ale reálne kakao, vanilku a jahodky... z tasky by sa potesila moja Sašenka 😉
Obsahuju menej cukru a su obohatene o vitaminy A, E, D. Taska pre chlapca.
Nove mlieka Brejky Rajo maju iba 4% pridaneho cukru 🙂 Vela vitaminov / A,D,E /, dobre chute jahoda/kakao/vanilka 😉 Moji krpci ich zboznuju. Z tasky by sa potesila dcera 😵 😀
Nové Brejky obsahujú menej cukru ( 4%) a vitamíny A,D,E . ružová taška pre dcéru.
Obsahujú menej cukru, vitamíny A,D,E a je bez umelých aróm. Taška by nás potešila ružová a bola by pre moju krásnu predškoláčku.
Nová receptúra je lepšia v tom, že obsahuje iba 4%pridaného cukru, obsahuje vitamíny A,D,E a je bez umelých aróm. a krásny deň všetkým v Rajo prajem a ak by šťastie pri nás stálo, tak pre našu 3.dcérku ružovú aktovku- od septembra bude prváčka, a tá taška by bola krásne. Uvidíme, zatiaľ aspoň Brejky si dáme.
menej cukru,viac vitamínov,bez umelej aromy,vanilka. taška by nam urobila veeeelku radost pre jedneho z troch syncekov. 🙂 . dakujem za sutaz

Mliečka Brejky obsahujú menej cukru oproti pôvodným (ďakujeme, boli predtým veľmi sladké). 🙂
Ďalej obsahujú vitamíny A,D,E, originál kakao, jahody a vanilku a sú bez umelych aróm! 🙂 🙂 🙂
Ak by som mala šťastie a vyhrala by som, tak by som si priala chlapčenskú tašku pre synčeka - budúceho prváčika. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Pripájam fotečku z tohto leta, kde je náš budúci prvák so starším bračekom. 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉