SÚŤAŽ NA PONDELOK o detskú tašku Topgal
Ahojte, máme tu prvú súťaž, ktorá bude trvať až do utorka polnoci 🙂
Zadanie je jednoduché, stačí napísať, v čom je nová receptúra mliečok Brejky iná a lepšia?
Napíšte nám správnu odpoveď a 2 z vás môžu vyhrať kvalitnú detskú tašku Topgal, jednu dievčenskú ružovú a jednu chlapčenskú sivo-modrú - teda aj napíšte, pre koho by taška bola 🙂

Nové mliečka brejky majú len 4% pridaného cukru, vitamíny A,D a E a je bez umelých aróm 🙂🐄🍼
@tatralandia pre nasu malu ktorej chuti mliecko brejky jahoda.
Nová receptúra teraz obsahuje menej cukru, a okrem vitamínov A a E aj dôležitý vitamín D a nie sú v nich žiadne umelé arómy, ale reálne kakao, vanilka a jahody 🙂 Ak by sme mali šťastie, mala by som záujem o chlapčenskú tašku
Má menej cukru - iba 4% (predtým 7%), vitamín A,D a E a je bez umelých aróm. 😉
Jedna by bola pre dcéru, ktorá si ju praje aj na Vianoce 😉 (tak to by bolo super, keby sme vyhrali) a druhá pre syna 🙂 , ten by sa tiež určite potešil 🙂
Obsahuju iba 4 percentá pridaného cukru, tiež obsahuje vitamíny A,D,E a vyrába sa bez umelých aróm. taska by bola pre nasu prvorodenu dcerku 🙂
Vynovene brejky maju mensi obsah cukru a su obohatene o vitaminy A,D a E. Dcere velmi chutia,v predoslej skole mali aj brejky automat,no prestahovali sme sa a v novej skole ho nemaju ☹
maju iba 4% pridaeho cukru a obsahuju vitaminy A, E, D a su este bez umelých arom . ak by sa na nas usmialo stastie tak poprosime pre budúceho prvaka chlapcensku . dakujeme
Su obohatene o vitaminy A,D a E a maju nizsi obsah cukru, neobsahujú umelé arómy. Keďže takú chlapčenskú máme, dievčenská by potešila moju dcérku, ktorá ide v septembri do prvej triedy🙂
Maju menši obsah cukru a obsahuju vitaminky A,D,E. A taštička nas poteši je jedno aka mame babu aj chlapa☺
Mliecka obsahuju iba 4 percentá pridaného cukru a navyse vitamíny A,D,E, bez umelých aróm. Taska by si pockala na mojho synceka kym dorastie...do skoly 😉)) Co bude bohuzial na mna prirychlo...
Su obohatene o vitaminy A,D a E a maju nizsi obsah cukru 🙂
Obsahuju iba 4 percentá pridaného cukru, tiež obsahuje vitamíny A,D,E a vyrába sa bez umelých Farbiv. Taska by bola pre syna 🙂
4% pridaného cukru, vitamíny A,D,E, je bez umelých aróm 🙂
mnamka
taška by byla pro dcerku druháčku co nadáva že má stejnou tašku jako minulý rok 😀
Mliečka obsahujú menej cukru, sú obohatené o vitamíny A a E aj vitamín D a nie sú v nich umelé arómy ale kakao, vanilka a jahody. Mám doma dcérku aj syna, takže na farbe nezáleží 🙂
Brejky teraz obsahujú menej pridaného cukru - len 4%, vitamíny A,D,E a neobsahujú umelé arómy. Tašky Topgal sú výborné, majú ich obe moje deti a sme s nimi maximálne spokojní. V prípade výhry by sme si prosili chlapčenskú 🙂
Kazde dieta na euricka caka, mamicka tatinko na brejky sa do radu caka. Mliecko z automatu nas velmi laka, ved vela vitaminov, bez umelin mava. A,E,D aj menej cukru ci pravu vanilku, skolsku tasku chceme nie len pre tretiaka ale aj coskoro prvacka uz po taskach obzerá sa.
Nové brejky majú menej pridaného cukru- len 4%, vitamíny A,D a E a su bez umelých aróm. A ktoru tasku...kedze mam predskolakov dvojicky chlapca aj dievca, tak je nam to jedno 🙂
Mliecko obsahuje menej cukru a vitaminy A, D a E. Taska by bola pre Oliverka, ktory miluje brejky😊
Nové mliečka brejky majú len 4% pridaného cukru, vitamíny A,D a E a sú bez umelých aróm . Taška by sa hodila pre chlapčeka ;)
Brejky obsahuje menej cukru, okrem vitamínov A a E aj dôležitý vitamín D a sú bez umelých aróm a je v nich pravé kakao, vanilka a jahody. Taška by bola pre dcérku, ktorá pôjde o 11mesiacov do školy.
@janka_rajo Sú obohatené o vitamíny A, D, E a nižším obsahom cukru.
Chlapčenskú pre Boriska 🙂
Obsahuje len 4 % pridaného cukru, taktiež obsahuje vitamíny A,D,E a vyrába sa bez umelých arom. taska by bola darcekom pre synovca k narodeninam 🙂
Mlieka obsahujú o 4% menej cukru, čo oceňujem (chutnala som synove a boli naozaj dosť sladké), viac vitamínov a, d , e , neobsahujú umelé arómy, obsah kakaa, jahody, vanilky. Taška by bola pre tretiaka - naša terajšia (tiež od Topgalu) je už značne opotrebovaná)-chlapčenská verzia. ´ak by nebola vhodná pre tento ročník, tak potom pre našu budúcu prváčku-teda dievčenskú verziu. dakujem Z.
Nová receptúra teraz obsahuje menej cukru 4% predtym to bolo 7%, a okrem vitamínov A a E aj dôležitý vitamín D a nie sú v nich žiadne umelé arómy. Ak by sme mali šťastie, prosim si chlapčenskú tašku
Obsahuje menej cukru,viac vitamínov a žiadne umelé arómy😃taška by bola pre chlapčeka,buduceho prváčika.dakujem
Rajo brejky su s mensim obsahom cukru, len 4%, bez umelych arom iba skutocne kakao, jahody a vanilka, obohatene o vitaminy A, D a E.
Taska by potesila nasho buduceho prvacika Patka.
Obsahuje iba 4 percentá pridaného cukru a obsahuje vitamíny A,D,E a vyrába sa bez umelých aróm. Taška by potešila sivo modrá pre synčeka 😃😃
@janka_rajo tak aj ja sa pripájam 🙂 obsahujú menej cukru a sú obohatené o vitamíny A D E a sú bez umelých pridaných arom..a tašku chlapčenský pre môjho Stevka 🙂

Dobrý večer.... 🙂 zdravíme milovníkov Brejkov. U nás fičí najviac čokoládový.
A nový jej v tom že má menej cukru /4%/ , bez umelých aróm a vit. A,E,D.
U nás by sme uživili dievčenskú lebo = dve baby. 😉
Prajeme všetko dobré a veľa veľa Brejkov na výrobnej linke a potom v bruškách našich detí 😉 😀