SÚŤAŽ NA PONDELOK o detskú tašku Topgal
Ahojte, máme tu prvú súťaž, ktorá bude trvať až do utorka polnoci 🙂
Zadanie je jednoduché, stačí napísať, v čom je nová receptúra mliečok Brejky iná a lepšia?
Napíšte nám správnu odpoveď a 2 z vás môžu vyhrať kvalitnú detskú tašku Topgal, jednu dievčenskú ružovú a jednu chlapčenskú sivo-modrú - teda aj napíšte, pre koho by taška bola 🙂
Nove brejky maju iba 4% pridaného cukru, obsahujú vitamíny A, D, E a sú bez umelých aróm
Taska by bola pre syna 🙂
Brejky su super dediata pre Nasho "chlapa" teraz tato nova receptura obsahuje menej cukru 4% presne vitaminy AED a neobsahuje umele aromy co je super. U has topka je cokoladovy
Okrem noveho obalu ma aj vylepsenu recepturu: menej cukru as o 4%, ziadne umele aromy,a su obohatene o vitaminy A,EaD samozrejme vapnik ostal🙂 nasej princezne chuti vanilkovy
Mliečka obsahujú menej cukru, pridaný je vitamín D a obsahuje skutočné kakao, vanilku a jahody - neobsahuje umelé arómy 🙂tašku by sme brali chlapčenskú 🙂
Mliecka brejky obsahuju menej cukru, 4%, a original vanilku. Taska by bola pre syna 😊💜
Nová receptúra obsahuje menej pridaného cukru,len 4% 😵 tiež vitamíny A,D,E a ešte aj nové obaly sú. Našim sa veľmi páčia,najviac najmenšiemu škôlkarovi,ktorý vždy pýta brejk kartu od súrodencov a kupuje si čokoládové mliečko 😀 😀 😀 taška je jedno či dievčenská či chlapčenská lebo máme druháčku a tretiaka 😎 😎
Majú iba 4 percentá pridaného cukru, sú bez ěčok - umelých aróm , obsahujú vitamíny A,D, E. Taška by potešila vnučku!!!!!!!!!!! Žeby bolo šťastie unavené? 🙂
Obsahuje iba 4%pridaného cukru, obsahuje vitamíny A,D,E a vyrába sa bez umelých aróm.taska by bola pre mojho syncekta je krasna
Vylepšené mlieko Brejky obsahuje menej cukru - iba 4%, vitamín A,D,E.
Značku Topgal milujeme....potešil by sa jej náš predškolák Matúško 🙂
Maju iba 4% pridaneho cukru, predtym to bolo viac. Maju pridane vitaminy A, D, E a su bez umelych arom - hurra 😀
P.S. Sivo-modra taska by u nas majitela nasla.
Prvacika buduceho, z Brejky mliecok rastuceho 😀
Menej pridaneho cukru - 4 percenta, plus vitaminy ADE a bez umelych arom.
Taske by sa potesil predskolak Tomasko 🙂
Vylepsená receptúra,Vitamín A,D,E,menej cukru-4%
Potesila by som sa chlapcenskej skolskej taske,kedze moj syncek pojde budúci rok do skoly 🙂
Obsahuje menej cukru,viac vitamínov a iba prírodné arómy.Taska by bola pre budúcu prvacku Barborku 🙂
@janka_rajo Sú obohatené o vitamíny A, D, E a nižším obsahom cukru. Mala by som záujem o modrú.
Majú nižší obsah cukru a viac vitamínov A,E,D. Neobsahujú umelé arómy. Taška by bola pre syna Lukáška. Ďakujem 😉.
Ahoj, Brejky obsahuju viac vitaminov- A, E, a D a maju nizsi obsah cukru. Neobsahuju umele aromy. Taska by potesila mojho syna Tomaska, ktory je predskolak. 😉
Mlieko s vylepsenou recepturou ma menej cukru, vitaminy A,D,E a neobsahuje umele aromy. Z novej skolskej tasky by sa radovala nasa druhacka. 🙂
Mliečka teraz obsahujú menej cukru, okrem vitamínov A a E aj dôležitý vitamín D a žiadne umelé arómy, ale reálne kakao, vanilku či jahody.Sú výborným spestrením jedálnička pre moje deti 🙂
Mliečka teraz obsahujú menej cukru, okrem vitamínov A a E aj dôležitý vitamín D a nenájdete v nich žiadne umelé arómy, ale reálne kakao, vanilku či jahody
- potešila by ma taška pre chlapca, nakoľko mám doma budúceho prváčika 😉
Mliečka Brejky obsahujú len 4% pridaneho cukru. Je obohatené o vitamíny A,E a D. Pri najbližšej návšteve obchodu skúsime aj túto novinku, už sa tešíme. Ak by sa na nás usmialo šťastie, taška by bola pre našu Karolínku. Takže pre dievčatko 😽👸
Mlieka Brejky o iba 4% pridaného cukru
- obsahujú vitamíny A, D, E
- sú bez umelých aróm
Majú iba 4% pridaného cukru, obsahujú vitamíny A,D,E a sú bez umelých aróm. Taška by bola pre našu dcérku predškoláčku, ktorú by vešmi potešila 🙂
Mliecka maju iba 4% pridaného cukru, obsahujú vitamíny A, D, E a sú bez umelých aróm. Taska by bola pre nasho Samka 😉
Sú obohatené o vitamíny A, D, E a nižším obsahom cukru. Mala by som záujem o dievčenskú ružovú.Neobsahuju umele aromy.Taška by bola pre moju dceru
Dnes o 18:09 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •
receptúra brejky mliečok je iná a lepšia, pretože obsahujú menej cukru, majú iba prírodné arómy, skutočné kakao, vanilku a jahody a taktiež obsahujú aj vitamíny A,D, E.
V prípade výhry by sme taškou potešili tretiaka Palka.
Má menej cukru - iba 4% (predtým 7%), vitamín A,D a E a je bez umelých aróm. Taška by potešila nášho predškoláka Marečka.
Mliecka bejky obsahuju iba 4 pridaneho cukru, bez umelych arom s obsahom vitaminu A,D,E

mliecka brejky su velka mnamka vitaminy AED ktomu iba 4%cukru original kakao vanila ci jahody su vyborne ranajky pre mojho maleho chlapa a kedze o rok ide do skoly do modrej tasky bude brejk ako uliaty mnam 😉