icon

SÚŤAŽ NA PONDELOK o detskú tašku Topgal

janka_rajo
17. okt 2016

Ahojte, máme tu prvú súťaž, ktorá bude trvať až do utorka polnoci 🙂

Zadanie je jednoduché, stačí napísať, v čom je nová receptúra mliečok Brejky iná a lepšia?

Napíšte nám správnu odpoveď a 2 z vás môžu vyhrať kvalitnú detskú tašku Topgal, jednu dievčenskú ružovú a jednu chlapčenskú sivo-modrú - teda aj napíšte, pre koho by taška bola 🙂

SÚŤAŽ NA PONDELOK o detskú tašku Topgal
marcy1
17. okt 2016

Nové brejky obsahujú menej pridaného cukru len 4%, vitamíny A,D,E a neobsahujú umelé arómy. Tašku by som poprosila chlapčenskú.

monika11m
17. okt 2016

Obsahuje viac vitamínov A E a D a menej cukru
Taška by bola pre krstného syna tak modrá

zuzanalumnitzerova
17. okt 2016

Nová receptúra Brejkov obsahuje menej cukru, vitamíny A, D,E. A čo je tiež dôležité, neobsahuje umelé arómy. Mám dcérku.

kkubekova
17. okt 2016

Obsahujú menej cukru a vitamíny A,D a E a sú bez umelých aróm. Taška by potešila dcérku 😉

adoela
17. okt 2016

Tieto mliečka sú bez umelých arom, čo je podstatné, obsahujú menej cukru, čo je dobré pre zúbky a sú doplnené vitamínmi A, D a E. Taška by bola pre chlapca.

adulla2
17. okt 2016

Obohatene o vitaminy A,D a E maju nizsi obsah cukru. Nie su v nich ziadne umele aromy obsahuje original kakao, jahody a vanilku. Taska by potesila moju dcerku.

kattie1982
17. okt 2016

Nove mliecka obsahuju o 4 percenta menej cukru, su bez umelych arom a su obohatene o vitaminy A, D, E. Ak by sa na nas stastie usmialo, potesila by nas taska pre chlapceka 🙂

lilivka
17. okt 2016

Obohatené o vitaminy A,D a E, "ochudobnene" o cukor 👌😉✌ ps. Poprosíme ruzovú 🙏 chi 😂 (ako inak)😂

jesika35
17. okt 2016

Mliečka Brejky deti pijú,
4% cukru obsahujú.
S vitamínmi A,E,D ich deti radi majú,
bez umelých aróm sa vyrábajú.
S kakaukom, jahodou a vanilkou,
prejdeme celou Brejky rozprávkou.
Taška poteší každého,
aj môjho synčeka malého. 🙂

siskatan
17. okt 2016

Nové brejky obsahujú menej cukru, sú doplnené vitamínmi A,D a E a sú bez umelých aróm. Taška by určite potešila dcéru 🙂

jv245
17. okt 2016

Novucicke brejky obsahujú menej pridaného cukru len 4%, vitamíny A,D,E a neobsahujú umelé arómy. Ak by sa stastie usmialo na nas, poprosila by som chlapcensku pre synceka Miska. Vopred dakujeme.

g_fecka
17. okt 2016

Neobsahuju ziadne umele aromy, su obohatene o vitaminy A,D,E a obsahuju menej cukru ☺️ Najradsej mame jahodkove ☺️

tralaland
17. okt 2016

Na mlieckach BREJKY "fiči" aj môj starší syn. 😵 Ani sa mu nečudujem, lebo chutia aj nam dospelákom 😀 Su obohatené o vitamíny A D E, bez umelých aróm, obsahujú iba 4 % pridaného cukru. Potešila by chlapčenská verzia tašky, isto by si v nej na desiatu poniesol ak mliecko BREJKY 🙂

mazliceklienka
17. okt 2016

mliečka Brejky sú obohatené o vitamíny A,D a E a obsahujú menej pridaného cukru, iba 4℅. Taške by sa potešil môj školák

040881
17. okt 2016

@janka_rajo bez cukru a s vitamíny A, E, D

jaroslava119
17. okt 2016

Bez umelých arom,obsahujú menej cukru a hlavne vitamíny A,D,E . Obsahuje skutočné kakao,jahody a vanilku. Taška by bola pre chlapčeka 🙂

ewca99
17. okt 2016

Mliecka obsahujú menej pridaného cukru len 4%, vitamíny A,D,E a neobsahujú umelé arómy, tasku by som chcela pre dcerku 🙂

lucynocka
17. okt 2016

Obsahujú menej cukru, vitamíny A,E,D a neobsahujú umelé arómy.
Taška by bola pre chlapca.

nana434
17. okt 2016

Nové mliečka Brejky sú obohatené o vitamíny A,E,D, obsahujú iba 4% cukru a neobsahujú žiadne umelé arómy. 🙂 Ak by sa šťastie usmialo na nás poprosila by som chlapčenskú pre môjho synčeka. 🙂

meiwe
17. okt 2016

Su obohatene o vitaminy A.D.E obsahuju menej cukru 4% nemaju umele aromy. Vynikne chut jahod kakaa a vanilky . Taska by bola pre dievcatko .

maminkalubka
17. okt 2016

* iba 4% pridaného cukru
* obsahujú vitamíny A, D, E
* sú bez umelých aróm
Mám dvoch chlapcov takže chlapcensku. Ďakujem

anna2281
17. okt 2016

obsahuju menej cukru, obohatene o vitamíny A E D, neobsahujú umelé aromy
Taška by bola pre chlapčeka 🙂

zuzikaa29
17. okt 2016

Iba 4% pridaneho cukru, vitaminy A,D,E a su bez umelych arom. Taska by mohla byt pre neter. 🙂

s1m.one
17. okt 2016

Krasny vecer🙂 tak odpoved: menej cukru -iba 4%,okrem vitaminov A a E obsahuje ak D a nema ziadne umele aromy! Mnamka! Tasku by sme prosili modru pre nasho prvacika,na ktoreho prave lezu hnusne kiahne

kajastefan
17. okt 2016

Obsahujú vitamíny A,D a E.
Majú nižší obsah cukru. JE to MŇAM pre moje dievčatká

jarmilka1985
17. okt 2016

Obsahuje menej cukru a vitamíny A,D,E a vyrába sa bez umelých aróm. Ak by som vyhrala potesila by nas taska pre chlapca😉

lienka525
17. okt 2016

Mliečka teraz obsahujú menej cukru, okrem vitamínov A a E aj dôležitý vitamín D a nenájdeme v nich žiadne umelé arómy, ale reálne kakao, vanilku či jahody

jankap55
17. okt 2016

Obsahuje vitamíny A, D, E, majú menej cukru a nemá žiadne umelé arómy. Taška by bola pre manzelovho krstného syna, ktorý už na budúci rok ide do skoly

cailana
17. okt 2016

Ahoj.maju vitaminy A,D a E a nizsi obsah cukru. Nie su v nich umele aromy.ale original kakao, jahody a vanilku. A tasku modru😉

daniela_1_
17. okt 2016

Mliečka teraz obsahujú menej cukru, okrem vitamínov A a E aj dôležitý vitamín D a nenájdete v nich žiadne umelé arómy, ale reálne kakao, vanilku či jahody...taktiež by nás taška veľmi potešila 😊