icon

SÚŤAŽ NA PONDELOK o detskú tašku Topgal

janka_rajo
17. okt 2016

Ahojte, máme tu prvú súťaž, ktorá bude trvať až do utorka polnoci 🙂

Zadanie je jednoduché, stačí napísať, v čom je nová receptúra mliečok Brejky iná a lepšia?

Napíšte nám správnu odpoveď a 2 z vás môžu vyhrať kvalitnú detskú tašku Topgal, jednu dievčenskú ružovú a jednu chlapčenskú sivo-modrú - teda aj napíšte, pre koho by taška bola 🙂

SÚŤAŽ NA PONDELOK o detskú tašku Topgal
miricka77
17. okt 2016

Nova receptura obsahuje vitaminy A,D,E,neobsahuje umele aromy a ma menej cukru.tasku dievcensku.

aluxka
17. okt 2016

Nová receptúra mliečok Brejky je lepšia v tom, že má znížený obsah cukru. Obsahuje teda len 4% pridaného cukru. Dievčenská taška by potešila našu Sašku a tak isto aj maminku 🙂

matulkam
17. okt 2016

@janka_rajo mliečka teraz obsahujú menej cukru, iba 4%, neobsahujú umelé arómy a sú obohatené o vitamíny A,E,D. Taška by bola pre môjho malého bračeka

dedulik
17. okt 2016

obsahuje menej cukru a je obohatena o vitaminy A,D,E,neosahuje umele aromy,taska by bola pre mojho syna ktory pojde od septembra do skoly 🙂

kajulna
17. okt 2016

Nové Brejky obsahujú iba3,9% pridaného cukru a 4,6% prirodzene obsiahnutého mliečneho cukru - laktózy a vitamíny A, D3, E. Majú tri príchute jahodová, vanilková a kakao. Tašku by som poprosila ružovú pre moju dcérku Alexandru ktorá sa chystá do školy od septembra a veľmi sa teší. 🙂

ewelinka
17. okt 2016

Mliecko je obohatene A,D,E, ma menej cukru,obsahuje len prirodne aromy🙂 Taske by sa potesil syncek...

hela_tn
17. okt 2016

Obsahuje menej cukru, je obohatený o vitamíny A,D,E. Neobsahuje umelé arómy.
Taška by bola pre kamosku Natalku;)

babyliss
17. okt 2016

Obsahuje iba 4 % cukru, taktiež obsahuje vitamíny A,D,E a vyrába sa bez umelých aróm. Taška by bola pre dcéry.

vonava007
17. okt 2016

Ahojky🙂 mlieka Brejky maju v sebe iba 4% cukru a obsahuju vitaminy A E a D. Su bez umelych arom a su fantastickeeeeee🙂 tasku by sme radi v dievcenskej verzii.

martinusik91
17. okt 2016

Nové Brejky obsahujú iba 3,9% pridaného cukru a 4,6% prirodzene obsiahnutého mliečneho cukru - laktózy a vitamíny A, D3, E. Sú v troch príchutiach : jahodová, vanilková a kakao.Ak by sa na nás štastie usmialo poprosila by som pre synčeka modrosivú 😀 😵

mary_m
17. okt 2016

obsahujú menej cukru a vitamíny A,D,E ... potešila by nás chlapčenská taška

kami48
17. okt 2016

Obsahuje menej cikru a vitamin d

mata2103
17. okt 2016

Sú obohatené o vitamíny A,E,D ......bez umelých aróm,čiste len na prírodných ,hlavne to kakao 🙂 určite ich teraz budem kupovať nie len pre seba ale aj pre syna a ak bude manžel počúvať ,tak aj jemu 🙂 keby sa zadarilo s taškou,tak pre chlapca,aj keď syn by si určite vybral ružovú ( obľúbená farba) 🙂

katkalubkova
17. okt 2016

Brejky v nových obaloch obsahujú, len 4 percentá pridaného cukru, vitamíny A
( priaznivý na zrak a na fungovanie imunity ), D ( priaznivý pre rozvoj vápnika a
fosforu v organizme ), E ( ochraňuje bunky pred oxidačným poškodením ).
Obsahujú výťažok z vanilkových strukov, ako aj 12,5 percenta jahodovej zložky.
Obsahujú 16 esenciálnych živín, vápnik aj niacín, ktorý ma dôležitú úlohu pri premene potravy na energiu, udržiava telesný rast a reguluje cholesterol v krvi.
+ Majú nový, veselý obal
Ak sa na nás náhodou usmeje šťastie, potešila by nás chlapčenská taška. Ďakujeme

maryon1
17. okt 2016

Mliečka obsahujú menej cukru, okrem vitamínov A a E aj vitamín D a nie sú v nich žiadne umelé arómy, ale reálne kakao, vanilka a jahody. A taška by nás potešila chlapčenská 😵

zuzik1983
17. okt 2016

mennej cukru, vitaminy A,D,E, vanilkova príchut a bez umelych aróm.taska by bola pre nasu skolacku nikolku, cize dievcenska

mata2103
17. okt 2016

@mata2103 aj toho cukru je menej 🙂

terka1607
17. okt 2016

Mliecko obsahuje menej cukru, je obohatene o vitaminy A D a E a este k tomu neobsahuje ziadne umele aromy a detickam moc chuti.Hlavne mojej dcerke, pre ktoru by som si tasku prosila 🙂

evusicek
17. okt 2016

Iba 4%cukru vitamíny ADE bez umelých aróm poteší taška pre chlapca

ferihegy
17. okt 2016

Nove brejky menej cukru maju,
rodicia ich preto deturencom radi daju,
zubky pokazene nebudu mat
a pojdu pekne sladko spat.
Vitaminky A, E a Deee
nebude nikomu od bruska zle.
Aromy tu maju STOP,
vie to aj nas psicek Bob.
Vychutnat si zdravicko,
je kazdeho prianicko.

Hrame o tasticku v chlapcenskej verzii ;)

m2612
17. okt 2016

Nove mliecka obsahuju menej cukru,okrem vit.A,Eaj vit.D,neobsahuju umele aromy.

erikaah
17. okt 2016

Receptúra mliečok je nová a lepšia preto, lebo obsahujú menej cukru - iba 4%. Ďalej obsahujú vitamíny A,D a E. Obsahujú skutočné kakao, jahody a vanilku a sú bez umelých aróm . Taška by potešila môjho syna, nakoľko má už od prvej triedy tú istú (tiež Topgal) a strašne by chcel novú 🙂

kasyra
17. okt 2016

Obsahuju menej cukru, su obohatene o vitaminy A, E, D. Brejky obsahuju iba prirodne aromy (kakao, vanilka, jahody). Taska pre dievcatko 😉

marecek1
17. okt 2016

Mliečka teraz obsahujú menej cukru,vitamíny A a E, D a nie sú v nich žiadne umelé arómy, ale reálne kakao, vanilka a jahody. A taška by bola pre syna, takže chlapčenská verzia 😉

antoniaf
17. okt 2016

Nové brejky obsahujú menej cukru a sú obohatené o vitamíny A,D,E, neobsahujú umelé arómy 🙂 taška by sa hodila pre syna 🙂

macko35
17. okt 2016

brejky obsahujú menej cukru a viac vitamínov A E D a neobsahujú umele aromy.Taška by bola pre krsniatka ružová-Ninka a modrá Martinko

ajulienka81
17. okt 2016

Nová receptúra je obohatená o vit. A,D,E, obsahuje menej cukru, je bez umelých arom, zato obsahuje práve kakao,vanilku,jahody.

denygo
17. okt 2016

Brejky má menej cukru a viac vitamínov a,D,e a bez umelin len prírodné farbivá tašku by sme chceli pre našu ninku prvacku

dankapaj
17. okt 2016

Obsahuju menej cukru a vitaminy A D E taska by velmi potesila nasu Nelinku 😊😉

joja55
17. okt 2016

Obsahuju menej cukru a A D E. Obe tasky by potesili...mame aj aj.