icon

Radi by ste otestovali naše lanolínové mydlo Bupi?

michaela_bupi
27. máj 2016

Na lanolínovom mydle od Palmy vyrástli už 3 generácie detí na Slovensku. Na začiatku sa volalo len Detské mydlo s lanolínom. Už 25 rokov ho poznáte pod menom Bupi. Ak patríte medzi tie mamičky, ktoré ešte nevyskúšali naše lanolínové mydielko Bupi, napíšte nám dôvod, prečo by ste ho chceli vyskúšať. My 10 z vás produkt pošleme.

lenocka80
27. máj 2016

Aby som mojim detom ukazala, cim sa umyvala maminka, ked bola babatko 😀

lyrrya
27. máj 2016

No zaujimave, radi by sme vyskusali, ze ci je ozaj take fajin. My latkujeme, tak mydla na skvrny som uz vyskusala rozne, no toto nie. A z mydiel bupi len to modre pr3 deti. Neviem, ine ma ani nenapadlo kupovat.

maryon1
27. máj 2016

Od Bupi máme doma viac produktov - či už gél na pranie, mydlo, šampónik pre deti... so všetkými sme veľmi spokojní, preto by nás lanolínové mydielko veľmi potešilo 😵 určite bude super ako všetko ostatné 🙂

millenia
27. máj 2016

Radi by sme ho otestovali, pretože zatiaľ so všetkými Bupi výrobkami sme boli veľmi spokojní. A mydlo na škvrny Bupi je ten najlepší protiškvrňovač. 🙂

marlenka222
27. máj 2016

My pozname od peny, mydielka na ruky a samponu, cez avivaz a gel na pranie vsetko. Mydlo na skvrny zial kupujeme iba cez interet, lebo v beznej drogerii som ho este nenasla. Zial konkurencia v odsstranovani skvrn je velka a ich cena tiez, zatial co cena bupi mydielka je na vsetku pracu, ktoru vykona viac nez super.O lanolinovom mydle vsak povujem prvy raz. Prave.preto by som ho chcela vyskusat - co vlastne dokaze. ;)

mariba77
27. máj 2016

Pretože ho nepoznáme a hľadáme kozmetiku pre nas i nášho drobca, ktorá bude 😍....

stesil
27. máj 2016

Ano, rada by som. vyskusala vaše mydielko. Rádi skúšame nové veci, určite by sme do toho šli 😉

macko35
27. máj 2016

radi by sme ho vyskúšali,kdže ho nepoznáme.Poznáme len Lanzu mydlo.Škvrn od jedla a zelené kolená mame na dennom poriadku,kedže máme 3 detičky od 2-15rokov

lubkam
27. máj 2016

Ja si mydielko neprosím,práve používame a teraz som kúpila na skúšku ultra soft, ja by som sa potešila zabkovej mydelnicke 💛💛💛💛

janettan
27. máj 2016

u nás je top mydielko s harmančekom, ale zmena je zmena a radi aj my vyskúšame 🙂

soncita
27. máj 2016

Rada vyskúšam niečo nové a obzvlášť, keď si Bupi chváli toľko mamičiek 😉

ivanahodova
27. máj 2016

Rada by som vyskúšala hlavne kvôli mojej dcérke,ktora má suchsiu pokožku a predispozíciu na psoriázy keďže ju mám ja

zuzkabeno
27. máj 2016

Mám rada mydlá či už na umývanie alebo pranie, používam mydlo aj na ručné pranie pri citlivých veciach alebo ked chcem oprať ručne niečo narýchlo. Vyškúšala som už viacero mydiel, ale mydlo Bupi som ešte neskúšala, iba tekuté mydlo Bupi a šampon sme mali.

ajino
27. máj 2016

neskúšala som ho ešte a teraz pri dvoch deťoch by sa zišlo, takže by sme ho radi vyskúšali

maryskas
27. máj 2016

Bupi kozmetiku používame, ale toto lanolínové mydlieko sme ešte nemali, tak by sme radi vyskúšali, či je naozaj také dobré, ako sa o ňom píše 😉 🙂

lujzamisko
27. máj 2016

Radi by sme vyskúšali hlavne teraz keď už je teraz také teplo A malý má potnicky. 😀

anturia78
27. máj 2016

Aj si pamätám Bupi mydlo z detstva tak chcem deťom ukázať že Bupi je ešte stále na trhu a stále sa používa 🙂

lienkaam16
27. máj 2016

Prajem pekný večer, my patríme medzi tých čo v dnešnej uponáhľanej dobe používajú tekuté mydlá, šampóny, klasické myslá uź naozaj iba pri babine🙂 Neviem, nikdy som sa nezamýšlala skúsiť ho... a možno práve teraz rada vyskúšam , nafotím vyjadrím našu skúsenosť s ním 🙂

kuracinarez
27. máj 2016

lebo chcem aby ma presvedčilo že sa ho oplati kupovat 🙂

vanessska1606
27. máj 2016

Ano chceli by sme vyskusat, pretoze sme este take nemali.

martinka55
27. máj 2016

Máme radi výrobky Bupi, sú našou každodennou potrebou a dala by som som ho svojmu dieťatku do škôlky.

anna318
27. máj 2016

My kupujeme iba toto ani nie kvoli lanolínu ale dcére sa páči tento modrý obal,takže nás určite poteší

michaela_bupi
autor
27. máj 2016

Ďakujeme veľmi pekne, milé mamičky, za prejavený záujem o mydielko Bupi s lanolínom.
Veríme, že jeho jemnosť a vôňa poteší tieto nasledovné mamičky, ktorým ho pošleme na vyskúšanie, spolu s mydelničkou Bupi:
@iffushka, @tina1992, @vonava007, @baklik, @jany205, @kupkovci, @stamad, @erikaemkina, @mariba77, @ajino.

katka1981
27. máj 2016

@michaela_bupi, mame vyskusane, je vyborne

jany205
27. máj 2016

@michaela_bupi ďakujeme veľmi sa tešíme 👏😘

erikaemkina
27. máj 2016

@michaela_bupi jéj Dakujem krásne 🙂 Tešiiiiiiiiiiime sa

ajino
27. máj 2016

@michaela_bupi ďakujem pekne