SÚŤAŽ na celý TÝŽDEŇ: Ukážte nám, ako vaše detičky oslavujú narodeniny! ☺
Pošlite nám fotku vášho dieťatka pri narodeninovej oslave - ako fúka sviečky na torte, maškrtí si na dobrotách, teší sa z darčeka, veselo a šťastne si užíva svoj veľký deň. 10 z vás odmeníme balíčkom detskej kozmetiky Bupi, aj s malým prekvapením pre vášho drobca.
Naša žabka Bupi totiž tiež oslavuje práve svoje 25.narodeniny.
Balíček kozmetiky obsahuje: Bupi šampón na vlásky, Bupi umývaciu penu, Bupi telové mlieko, Bupi umývací gél, Bupi jemný kúpeľ 3 v 1, Bupi tuhé mydlo oliva, lanolín a kamilka, Bupi vlhčené utierky Sensitive a Ultra Soft, Bupi prací gél 1,5l Sensitive, Bupi prací gél 1,5l Color, Bupi aviváž, Bupi mydlo na škvrny + prekvapenie pre vášho drobčeka.
Súťaž trvá odteraz - od pondelka 23.5. do soboty 28.5.2016.
V nedeľu 29.5. súťaž vyhodnotíme a vyberieme 10 najoriginálnejších a najzábavnejších fotografií.
Výhry pošleme do 2 týždňov.
Tešíme sa na vaše fotografie!

Náš synček miluje krtka a preto rozhodnutie, akú bude mať tortičku a oslavu bolo veľmi jednoduché 🙂 Síce nebolo počasie podľa našich predstáv, ale oslavu na čerstvom vzduchu spojenú s grilovačkou sme si veľmi užili. Museli sme robiť veľmi rýchlo nejaké zábery, lebo náš Matúško počas fotenia tortičku ochutnával a chcel sa"hrať" s krtkom. Milujem tieto momentky, na ktorých sa úprimne teší a majú pre mňa veľkú hodnotu. Krtka sme mali ešte pár mesiacov v chladničke a každý deň sa musel min. 1x na neho pozrieť
Na moje narodeniny vždy sa teším, aj na narodeninovú oslavu 😉 ,
pozvem kamarátov, vyberiem si tortu aj pomôžem urobiť výzdobu.
Pozvánky vyrobíme a kamarátom v predstihu pošleme,
výzdobu z papiera po byte deň vopred dáme.
Na tortu si sviečky zapichnem a ohňostroj dám,
je to pre mňa radosť, iskričky šťastia v očiach mám.
Ohňostroj aj sviečku zapáli mi maminka,
sviečky sfúknem na jeden nádych zľahúnka,
a potom príde pre mňa najkrajšia chvíľka 🙂 ,
darčeky dostanem, pomaly ich rozbalím a zvedavo otváram,
ako každé dieťa aj ja veľmi rád darčeky dostávam 😉 .
Samozrejme ešte šampanské pre deti buchneme,
štrngneme si, nakrájame tortu a okoštovať ju ideme,
potom už len s kamarátmi detskú párty odštartujeme,
popritom si spievať Happy birthaday Tomáško budeme 🙂
My takto, den po Vianociach :o)
Všetky narodeniny sme oslavovali tak, že Tobi sa narodil 16.8.2011 o 17.35....Vtedy sme sfúkli sviečku/y na jeho torte..... Vždy sme pozvali najbližších , samozrejme oslava na 2_3 etapy.... Rodina, kamaráti, susedia....Nekonečne veľa zážitkov, pocitov, lásky, darov..... Ťažko zhrnúť do fotiek....Predsa ten "najkrajší dar" dostal Tobi min. rok....Narodil sa mu braček....... Sú od seba 2 dni, 4 roky..... 😉 😉 😉
Moja 💫👧 Vaneska slavila zatial svoje 1. a 2. narodeniny samozrejme torta nesmela chybat, fotit pri jedeni torty uff to sme teda nedali foto kedze jedla v ramci moznosti od kazdeho z taniera, no fotenie pri torte bola jedna velka zabava ci 1. alebo 2. rok o com svedcia prilozene fotky, tesim sa na oslavu jej 3. narodenin tie budu o to vzacnejsie ze uz je velmi rozumna a vsetkemu chape a teda uz si viac uvedomi preco ma tortu ci dostava darceky a jej najvacsi darcek bude dufam jej surodenec ktoreho k nam prinesie bocian koncom Jula
Pekny den všetkým;)
Náš Tomáško oslavuje 4. JUNA svoje 4 roky.utieklo to strašne rýchlo.
Každý rok si obľúbi nejakú rozprávku a podľa toho aj chystáme jeho oslavu.
Minulý rok to.bol scooby.doo a spolu sme vytvorili aj takéto masky(foto 1).
Balóny u nás nevydržia zavesené,takže poslúžia napríklad pri.hre na húsenice 😀(foto 2)
Jedna momentka je sfukovanie sviečky(foto3)
a čo sa týka darčekov,tak Tomi náročný vôbec nie je.stačí mu lopta a drží ho to dodnes( ku dnešnému dnu je ich vyše 50 kusov).
A posledná fotka je spomienková...Ja,keď som mala svoj prvý rok(1988) a Tomi ked mal ten svoj.prvy rok v roku.2013.
TENTO rok uz k nemu pribudla sestricka,takze sa velmi teší.
Milé mamičky.
Veľmi pekne ďakujem za všetky vaše krásne narodeninové fotky. Vaše detičky sú nádherné! A narodeninové torty tiež 🙂
Pridávam aj zopár fotiek môjho výmyselníka, keď oslavoval 4 rôčky. U nás je už dva roky naj, naj darček Kinder vajce. Medzi všetkými darčekmi mu Kinderko opäť urobilo najväčšiu radosť 🙂
Teším sa na vaše ďalšie príspevky zajtra!

Naše 1-vé a 2-hé narodeniny 🙂
Oslavujeme ich vždy doma a potom spoločnou garden party u Nelkinej prababičky s veeeľkým kotlíkom guľášu 🙂
Tešíme sa na tie 3tie, ktoré nás čakajú v júli.