icon

SÚŤAŽ na celý TÝŽDEŇ: Ukážte nám, ako vaše detičky oslavujú narodeniny! ☺

michaela_bupi
23. máj 2016

Pošlite nám fotku vášho dieťatka pri narodeninovej oslave - ako fúka sviečky na torte, maškrtí si na dobrotách, teší sa z darčeka, veselo a šťastne si užíva svoj veľký deň. 10 z vás odmeníme balíčkom detskej kozmetiky Bupi, aj s malým prekvapením pre vášho drobca.

Naša žabka Bupi totiž tiež oslavuje práve svoje 25.narodeniny.

Balíček kozmetiky obsahuje: Bupi šampón na vlásky, Bupi umývaciu penu, Bupi telové mlieko, Bupi umývací gél, Bupi jemný kúpeľ 3 v 1, Bupi tuhé mydlo oliva, lanolín a kamilka, Bupi vlhčené utierky Sensitive a Ultra Soft, Bupi prací gél 1,5l Sensitive, Bupi prací gél 1,5l Color, Bupi aviváž, Bupi mydlo na škvrny + prekvapenie pre vášho drobčeka.

Súťaž trvá odteraz - od pondelka 23.5. do soboty 28.5.2016.

V nedeľu 29.5. súťaž vyhodnotíme a vyberieme 10 najoriginálnejších a najzábavnejších fotografií.
Výhry pošleme do 2 týždňov.

Tešíme sa na vaše fotografie!

SÚŤAŽ na celý TÝŽDEŇ:  Ukážte nám, ako vaše detičky oslavujú narodeniny! ☺
luciahudecova
23. máj 2016

My sme oslavovali 15.5. prvý rôčik, takže ešte veľmi čerstvé spomienky 🙂

zabatinko
23. máj 2016

Nase najmensie slniecko sice este oslavu nevnima,ale tesit sa vie veeelmi 🙂

evinka7490
23. máj 2016
monikaleo
23. máj 2016

Leova oslava 2 rokov ☺

majakuca
23. máj 2016

Dobrý deň,
v našej veľkej rodine máme veľa osláv. Či už sú to oslavy detské narodeninové alebo meninové, dospelácke, výročia... Spoločne si vyrábame výzdobu, pozvánky, pečieme tortu...
U nás nikdy nie je nuda 🙂

glumdolf
23. máj 2016
vanessska1606
23. máj 2016

Oslava tretích narodenín môjho Marka 😉

noelik2
24. máj 2016

Noelko ma dneska svoje prvni narozeniny💋💋💋💋 gratulujeme i zabce Bupi, kterou mame radi a doma pouzivame na koupani. Balicek by byl skvely opozdeny darecek.

zvonkohra
24. máj 2016

Oslava 1 narodenin nasho vysmiateho slniecka 🙂

bubloska135
24. máj 2016

my oslavujeme kazde narodeniny s celou nasou rodinou, kedze je velmi velka tak na 2 krat, prave dnes je den kedy sa moj syncek narodil a ma 3 rocky 🙂 Oslavujeme vsak az v sobotu a v nedelu. pridavam foto z minuleho roku 🙂 bol najviac nadseny z torty ktoru som mu spravila 🙂

ajulienka81
24. máj 2016

naše prvé narodeniny

sutiakova
24. máj 2016

Jedna ateliérová a jedna priamo z oslavy

opicka2
24. máj 2016

❤️❤️❤️ Ja pridávam fotku, na ktorej sa Samko teší z narodeninového darčeka 🙂 Koníka sme pôvodne kúpili pre naše budúce dieťatko, ale nakoniec ho dostal Samko. A to sme vtedy ešte netušili, že o pár rôčkov sa Samko stane pre nás najväčším darom - naším synčekom 🙂 ❤️❤️❤️

jajamalka
24. máj 2016

Naše deti majú narodeniny v rozmedzí dvanástich dní. Tak oslavujú spolu. 🙂

meginka88
24. máj 2016

Pridavam aj ja fotky z nasich priprav na Sofinkinu prvu narodeninovu oslavu ktore boli velmi vtipne, z oslavy a narodeninoveho fotenia ktore nam zrealizovala nasa dobra kamaratka 🙂

onmaria
24. máj 2016

Nasa narodeninova oslava je vzdy dvojita - moje baby sa narodili naraz - len s odstupom dva roky, preto maju vzdy narodeninovu oslavu spojenu 🙂 Vzdy im upeciem (mozno nie dokonalu), ale s laskou robenu, dobru, domacu a "dvojitu" tortu 🙂
Tento rok oslavovali naraz 3. a 5. narodeniny a ja ani neviem, ako rychlo mi moje babatka vyrastli ☹
Pridavam fotky mojich copkatych dievcat 🙂 z tohtorocnej i minulocnej oslavy..

havranocka17
24. máj 2016

Keď dcérka oslavovala prvé narodeniny, bola to žúrka ako sa patrí, s celou rodinou, dokonca na ňu prišla aj moja sestra, ktorá býva ďaleko v zahraničí. Bola to aj posledná udalosť, ktorej sa zúčastnila moja starká, keďže o týždeň nato umrela, ale máme na ňu aspoň krásne spomienky aj fotky s našou dcérou, s jej jedinou pravnučkou.

soncita
24. máj 2016

Larinkine prvé narodeniny. Ochutnávka prvej torty ako sa patrí 😀

vonava007
24. máj 2016

Jedna momentka z našej oslavy🙂 Tie rozžiarené očká ma vždy pohladia na duši🙂

fazulka17
24. máj 2016

toto je naše slniečko keď oslavovalo 2 rôčky :-*

michaela_bupi
autor
24. máj 2016

Ďakujeme milé mamičky aj za dnešné vaše krásne fotky. Vaše detičky si oslavy očividne užívajú! 🙂
Bupi žabka sa teší na ďalšie vaše krásne fotky aj v nasledujúce dni!

macopka
24. máj 2016

Starsia dcerka Rebeka oslavovala uz dvakrat narodeniny. Oslavy dopadli vyborne. Len mladsia dcerka Bianka podla kalendara bude svoje prve narodeniny oslavovat az o 4 roky, kedze sa narodila 29.2.2016. 🙂 Ale my jej oslavu urcite vystrojime, len este nevieme ci 28.2. alebo 1.3. 🙂

danyelka11
24. máj 2016

Rozbalovanie darcekov, papanie torty rucickami a bublinkova paaarty...oslavu sme si s Rebekou uzili ako sa patri 😉 😎

142230919213
24. máj 2016
142230919213
24. máj 2016

Emka oslavovala 🙂 Radosť, ochutnávka, krájanie 😀 😀 😀 Bupi prajeme veľa spokojných zákazníkov a minimálne ďaľších 25 rokov na trhu 🙂

veronika1997
24. máj 2016

Na týchto fotkách moja dcérka Lejka oslavovala 1 rôčik. Oslavu si veľmi užila 🙂

mirecka0809
24. máj 2016

Prve narodeniny nás čakajú až v auguste, takže a nemôžeme do tejto súťaže zapojiť. Tak vám aspoň ukazeme ako si prvý krát užívame travicku

ask
24. máj 2016

...uz 18 😎

oriesok
24. máj 2016

sestrička a sesternička na oslave nikdy nesmú chýbať 🙂

katka2602
24. máj 2016