icon

SÚŤAŽ na celý TÝŽDEŇ: Ukážte nám, ako vaše detičky oslavujú narodeniny! ☺

michaela_bupi
23. máj 2016

Pošlite nám fotku vášho dieťatka pri narodeninovej oslave - ako fúka sviečky na torte, maškrtí si na dobrotách, teší sa z darčeka, veselo a šťastne si užíva svoj veľký deň. 10 z vás odmeníme balíčkom detskej kozmetiky Bupi, aj s malým prekvapením pre vášho drobca.

Naša žabka Bupi totiž tiež oslavuje práve svoje 25.narodeniny.

Balíček kozmetiky obsahuje: Bupi šampón na vlásky, Bupi umývaciu penu, Bupi telové mlieko, Bupi umývací gél, Bupi jemný kúpeľ 3 v 1, Bupi tuhé mydlo oliva, lanolín a kamilka, Bupi vlhčené utierky Sensitive a Ultra Soft, Bupi prací gél 1,5l Sensitive, Bupi prací gél 1,5l Color, Bupi aviváž, Bupi mydlo na škvrny + prekvapenie pre vášho drobčeka.

Súťaž trvá odteraz - od pondelka 23.5. do soboty 28.5.2016.

V nedeľu 29.5. súťaž vyhodnotíme a vyberieme 10 najoriginálnejších a najzábavnejších fotografií.
Výhry pošleme do 2 týždňov.

Tešíme sa na vaše fotografie!

SÚŤAŽ na celý TÝŽDEŇ:  Ukážte nám, ako vaše detičky oslavujú narodeniny! ☺
katkullka
25. máj 2016

Matkove prvé narodeniny

katkullka
25. máj 2016
ivka_jarko
25. máj 2016

My sme oslavovali teraz na.konci marca 2 rocky. Ja som jej svojpomocne upiekla tortu. A preco s prasiatkom? 🙂 Sarka totiz miluje prasiatka. Najradsej by s nimi aj spala v chlieve, lebo starky chova. Takze radost neuveritelna a potom to prasiatko musela aj zjest samozrejme. No a este ako kazde spravne dievcatko, milujeme konikov. Takze radost bola obrovska 🙂

andyddd
25. máj 2016

Tu sme oslavovali synčekovi prvé narodeniny,teraz už má deväť rokov.

andyddd
25. máj 2016

A tu mala dcérka prvé narodeniny.

ferihegy
25. máj 2016

Naša Láska 4-ročná 🙂

martinusik91
25. máj 2016

Náš Sebinko a jeho narodeniny 😵

petra0017
25. máj 2016

Samik 2r. 😵

beat
25. máj 2016

Miška 2 rôčky 🙂

vepyovas
25. máj 2016

Nase dievcatko ked mala 1. rok 🙂 😀

svetulienka21
25. máj 2016

Alexkove 1.narodeniny

irenaliza
25. máj 2016

Krásny deň všetkým v BUPI. Keďže aj Ty žabka BUPI krásne 25.narodeninky oslavuješ a tak Ti naše dcérky urobili oslavu a posielajú Teba @michaela_bupi aj všetkým do BUPI spoločnú fotku naše žabky BUPI so svojimi plyšovými kamarátmi,ktorí boli na oslave a ešte krátku básničku:
Žabka BUPI krásnych 25 rokov máš
a preto Ti chcem zaželať,
všetko najlepšie a tešíme sa,
že si stále s nami doma,
v kúpelni aj s mamičkou
pri praní.
Ešte aspoň ďalších 250rokov buď s nami.

A ak môžem pridám fotky s narodenín našich dcér-najprv pri torte bola jedna, za pár rôčkov už boli dve,potom pri torte oslavovali 3 dcérky a za ďalšie 3 roky už oslavovali 4 sestričky spolu a možno,keď opäť príde žabka BUPI možno pribudne ďalšia fotka, dcérky sa pýtajú mami a budeme mať ešte sestričku? Tak uvidíme, ale zatiaľ sme šťastná 6 členná rodinka, kde má miesto aj žabka BUPI.Krásny deň .

permanentka
25. máj 2016

narodeninova oslava 2014 🙂 uprednostili sme nesmotanovu tortu, myslim ze kazda mamicka vie preco 😀 okrem princeznej bol aj psik z omrviniek spokojny 😀

moncsi1987
25. máj 2016

Nase prve narodeniny 🙂 Zachvilocku oslavime uz 2,ako rychlo leti ten cas

martami
25. máj 2016

Tak môj syn ma už 3 narodeniny za sebou, ale posledná oslava sa konala pred týždňom a bola to oslava dedko-vej 70. Spolu zo sesternicou a bratrancom sú jeden tým. Vedia si urobiť zábavu po svojom 😉

1aduliatko1
25. máj 2016

Aj Lukáško má už za sebou oslavu 1.rôčka 🙂

snoffy
25. máj 2016

Naše 1. a 2. narodeniny.. A darček.. No vraj ona je ten najväčší, tak sa chcela zabaliť 😀

lyrrya
25. máj 2016

Toto su synove narodeniny, celkom 4x 🙂 od malinka az po teraz... ako mi krasne rastie. samozrejme, maminka na foto chyba, lebo ona foti (nas tata ma foti vzdy a v zasade bez hlavy)
A na druhej foto som dala schvalne ako som ho fotila ako 2r, 3r - so zajkom a teraz 4r uz so sestrickou.
Dakujem za sutaz, takto krasne pokope mat tie fotky, krasne spomienky.

galinka14
25. máj 2016

Takže toto bola oslava 1. narodenín mojej Galinky 🙂

katarinka777
25. máj 2016

BUPI, prajeme ti krasne 25-te narodeniny. Dnes uz 16-mesacna Katarinka oslavovala svoj 1. rocik 25.januara 🙂

cilkajanka
25. máj 2016

Spoločná práca: Saška a ja, letná tvarohovo-ovocno-želatinová tortička. Najviac ma potešilo, ako vyhlásila, že má z tejto torty oveľa väčšiu radosť ako z kúpenej, lebo sme ju robili my! 🙂 🙂 🙂 Mladšia Hanička ešte nemá rôčik, takže zatiaľ tortičku nemala... 🙂

makalka165
25. máj 2016

Naša "Elza" mala neskutočnú radosť z torty a hlavne kostýmu s príčeskom 🙂

emma512
25. máj 2016

Naša prvá oslava ! 😘 Emmka, 1rôčik...krásny deň, úžasný pocit 😘

kim_rossi_stuard
25. máj 2016

moji narodeninovy oslavenci 😀 😀 😀 Vsetko naj Bupi,nech tesis deticky a mamicky aj nadalej 😵

harvy27
25. máj 2016

ked oslavuje starší braček musím mu pomahať fukať sviečky to je najkrajšie na oslave 🙂

greta123
26. máj 2016

Náš najmladší syn oslavoval vtedy 6 narodeniny, fotka má už 20 rokov, je to super pamiatka, zdá sa mi akoby to bolo včera, tie roky nejako veľmi rýchlo ubehli...

michaela_bupi
autor
26. máj 2016

@irenaliza Jeeej, veľmi pekne ďakujeme za takéto originálne blahoželanie k 25.narodeninám žabky Bupi. Tešíme sa, že má naša žabka Bupi vo vašej rodine plyšových kamarátov a aj živé krásne kamošky 🙂

iwuska1401
26. máj 2016

nas prvy rocik 😀

daniela208
26. máj 2016

Mimoň party môjho päť ročného Maťka 🙂

purinkaa
26. máj 2016

Milá žabka 🐸 BUPI,
🎈 všetko najlepšie 🎈 k Tvojmu sviatku Ti prajú verné kamarátky Hanka a Eliška.....pozri akú peknú tortičku sme Ti dnes pripravili s maminkou 🙂 .....zatvor oči, sfúkni sviečky a niečo pekné si praj.....🙂

Pripájame aj naše 1.rôčky....okrem lienkovej torty nám mamina pripravila aj lienkové chlebíčky a ježka s jahôdkami a hroznom....mňammmm.....
V kvietkovaných šatkách nám naša mladšia žabka ukazuje, že nič nema....kde sú tie sľubované darčeky 🙂...
A ako na správnej oslave...veeeľa deti, spev a tanec....tak sa pridaj k nam....Kolko, kolko, mlynskééé...... 😀 😉 🙂