UTORKOVÁ MINISÚŤAŽ: Ohodnoťte produkt Bupi a vyhrajte
Koľko hviezdičiek kvality by ste priradili novému väčšiemu 500ml baleniu Umývacej peny Bupi? Hodnotiť môžete od 1 po 5 (*****). Tešíme sa na vaše hodnotenia. Zajtra ráno žabka Bupi odmení jednu z vás Bupi darčekom.
keby sa dalo tam by som ohodnotila 10* ale keďže je maximum 5* , tak hodnotím za nás 5 ***** 🙂
Celkovo sú Bupi výrobky super,volila som pri oboch deťoch. Občas si v obchode pričuchnem k tuhému mydielku,keď ho nemáme doma. Dokonca si ho zvolil manžel na nohy pri problémoch s kožou medzi prstami. U nás za 10!
U nas 5* nakolko ju pouzivame cela rodinka.To jedine zabera na ekzem
Nasa Nelka si umyva rucky s Bupi penou, pouzivame ju namiesto mydielka.
Ine vyrobky sme zatial nestihli vyskusat. Takze penu hodnotime za 5 🙂
my máme šamponik a je taký super, že ho malému kradnem aj ja :o))))) takže 5*
ja davam 5 hviezdiciek, my sme naramne spokojny s touto kozmetikou 🙂 maly miluje zabky, vsade ma zabku aj hracku do vane ma kvaka (zabku) takze bonus na bupi su zabky 🙂
Davam 5*****, najlepsia pena, ako som ju dala aj na WC, maly sa konecne naucil pouzivat po pouziti WC mydlo. Inak, pouzivame ho neustale a tym ze je to pena, prestal plakavat aj pri umyvani vlasov
Umývacej pene Bupi
dávam ja 5hviezdičiek
500ml balenie každá mamka kúpi
pre čistotu detičiek 😊
Urcite 5hviezdiciek🙂
samozrejme 5x*, praktická a príjemne vonia celá rodina, nielen deti 🙂 😉
Vdaka tomuto výrobku sa nase deti chcú umývat a to bez placu a kriku takze urcite 5 HVIEZDICIEK 🙂
teiž dávam 5* . Nie je nič lepšie na vysušenú a citlivú pokožku. Osvedčilo sa u nás.
Výrobky Bupi sú super, nášho malého sprevádzajú životom od narodenia už skoro 3roky. Práve sedí pri mne a ukazuje na obrázok Bupi na monitore a kričí "maminka, toto máááávam, túto žabku". Za nás oboch dávame ***** 🙂
Bupi to je jednicka,
kupi kazda mamicka.
Pat hviezdiciek my jej dame,
v kupelni ju doma mame.
Pena,sampon,mydielko,
umyje sa nase trdielko.
V drogerii volba jasna
Bupi znacka-vona krasna,
lahkost,dotyk,pohoda,
kazda mama Bupi da.
Ja by som dala aj 10 * 🙂 Je totiž super,len jednu chybu má....rýchlo sa míňa 😀
Dávam 5⭐⭐⭐⭐⭐máme ju veľmi rady prijemna vôňa ekonomické balenie určite by som ju odporučila každému
Zhodou okolností ju práve teraz používame, je skvelá, s jemnou príjemnou vôňou, okrem nášho syna ju používam aj ja, pretože mám citlivú pokožku a som s ňou veľmi spokojná. Balenie je veľmi praktické s pumpičkou. Kozmetiku Bupi uprednostňujeme pred ostatnými značkami, pre nás je po niekoľkoročných skúsenostiach jednoznačne značkou kvality a dôvery. Dávam samozrejme 5*.
Pri dcérke som ju používala, a boli sme max spokojné. Takže dávam 5*. U synčeka zatial používame len čistú vodičku, ale keď podrastie určite ju vyskúša aj on 🙂
5 ***** čím väčšie tým lepšie, samozrejme aj lepšia cena 🙂
Táto umývacia pena je u nás veľmi obľúbená, skúšali sme už rôzne iné značky, ale nepáčili sa nám tak ako Bupi. K Bupi sme sa vždy vrátili. Preto nemôžem ohodnotiť inak než na 5 hviezdičiek. Je to jednoducho topka🙂
5*!!!!!!!!!!!!!!! Prijali by sme kľudne aj 1litrové balenie pri našich 4 drobčekoch. 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
5 hviezdiciek ★★★★★ 🙂 pouzivame aj bupi mydielka, telove kremy.... velka spokojnost 😉
Ešte sme ju neskusili ale velke balenie je vzdy lepsie ved sa to pouziva casto aj viackrat denne, tak aspon nemusím tak veľmi sledovat ci sa nemina
BUPI PENA
Klasicke mydlo? Coze?
Ze vidlicky a noze?? 😵 Ale niee...
To my nemame
Marne ho u nas doma hladame
BUPI pena
To je prijemna zmena
A teraz aj 500ka?
Ze ju u nas najdete je tutovka!
A nie je len pre deti
U nas v kazdom veku "leti" 😵
Pouziva ju ocko, aj mamicka
Je to nasa 5 kusova hviezdicka 😀
Pouziva ju aj nasa babicka
Dokonca aj dedko 🙂
No co vam budem hovorit...
Zboznuje ju hadam vsetko 😎
výborný výrobok, jemný, šetrný pre detičky a v praktickom balení s pumpičkou, za mňa určite 5*****
Ja by som priradila jednoznačne 5 hviezdičiek a moja 3 ročna Lianka aj 100 hviezdičiek Bupi je jednotka na trhu DAKUJEME že ho mame 🙂
Milé mamičky, ďakujeme za vaše pozitívne hodnotenia. Veľmi nás tešia...
tazko hodnotit, kedze sme umyvaciu penu este nemali, ale vzhladom na popis a recenzie mamiciek by to hodnotenie malo byt co najvyssie, takze myslim, ze aj 5*. radi by sme vsak uvedene tvrdenia overili aj v praxi a presvedcili sa o vysoko hodnotenych vlastnostiach produktu na vlastnej kozi... 😉
BUPI pena , penička,
čistá ruka, nožička.
Naša "number" jednička,
tešia sa deti aj mamička.
Keď sa vonku dlho hráme,
do kúpelne radi utekáme,
všetku špinu hravo zvládne,
mamičke to dobre padne. 🙂
Zábava je u nás veľká,
potom čaká nás postieľka.
Pekne sníčky v noci máme,
s BupiŽabkou sa naháňame.
BUPI NAŠA PENIČKA,
POCHVALA A HVIEZDIČKA ***** 🙂 🙂 🙂

Mi pouzivame komptet kozmetiku od Bupi, este aj prasok a avivaz. Sme veeelmi spokojni a davam ***** 5 hviezdiciek 😊