icon

UTORKOVÁ MINISÚŤAŽ: Ohodnoťte produkt Bupi a vyhrajte

michaela_bupi
24. máj 2016

Koľko hviezdičiek kvality by ste priradili novému väčšiemu 500ml baleniu Umývacej peny Bupi? Hodnotiť môžete od 1 po 5 (*****). Tešíme sa na vaše hodnotenia. Zajtra ráno žabka Bupi odmení jednu z vás Bupi darčekom.

pegy4
24. máj 2016

Bupi umývacia pena je perfektná 5*****...kúpanie sa zmenilo na hranie 🙂...super veľké balenie s pumpičkou...

ferihegy
24. máj 2016

BUPI výrobky voňajú krásne, sú jemné a príjemné na telíčku, mňa však odrádza zloženie. Hoci ju tiež občas kúpim, viem uprednostniť prírodnejšiu variantu. Za mňa teda *** hviezdy.

lulu0123
24. máj 2016

Urcite 5 *****. Bupi nam odporucila dokonca dermarologicka, mame trosku problem s pokozkou a sme velmi spokojni. Balenie s pumpickou je super prakticke a aj velkost je super.Tiez by som privitala aj nejake mini baleia na cesty, lebo ked cestujeme musime siahat po inych znackach.

iwuska1401
24. máj 2016

jednoznacne 5 hviezdiciek z bupy penou sme zacinali a aj pokracujeme 😀

dadka_bb
24. máj 2016

Kocky to len mna bupi stipe v ociach? ☹ neviem teda aka je tato pena,ale samponik sme uz prestali pouzivat.

dupinka
24. máj 2016

Ja milujem vôňu Bupi produktov. Synkovi periem detské vecičky v Bupi pracom prášku, dokonca aj moje jemné prádlo (blúzky,...) , lebo mi to krásne vonia. Oktem mydla Bupi sme používali šampón na vlásky a telo, teraz máme Umývací krém s levanduľou na dobrý spánok. Syn má po nej kráanu jemnú pokožku. No a mydlo na fľaky si neviem vynachváliť. To, čo ani iné vurobky na škvrny nezachránia, ide s Bupi ľahko.
Takže u nás TOP.

soncita
24. máj 2016

Zatiaľ sme ešte neskúšali, ale väčšie balenia sú super. Sú výhodné a hlavne keď ich používa celá rodina, dlhšie vydržia. A detská kozmetika pekne vonia 😉

dupinka
24. máj 2016

@dupinka jaaaj a zabudla som hviezdičky, takže ***** 😉

vanessska1606
24. máj 2016

Hodnotim 5 ***** a tento rok oslavujeme spolu 25 rokov a sme spolu 25 rokov. 😉Od zaciatku aj moja mama pouzivala vase mydla do dnes a nikdy nesmu chybat 😁 A ja som ostala verna tejto znacke pri synovi.😉

marianna775511
24. máj 2016

Umývaciu penu hodnotim na 5*****. Je kvalitná, pekne vonia a pomer ceny a množstva je tiež primeraný. S produktami BUPI som sa zoznámila iba pred niekoľkými mesiacmi, keď som čakala naše prvé bábätko a hľadala som vhodný prací gél na vecičky. No a tejto značke som zostala verná aj po narodení dcérky a doplnila som kúpelku ďalšími výrobkami - na začiatku sme používali tuhé mydlo na kúpanie, teraz používame už spomínanú penu a na pranie tiež občas používam mydlo BUPI na škvrny.
No a vlhčené utierky - tých sa u nás minulo tiež zopár balení...Takže našli sme značku, ktorá nám plne vyhovuje.

nikulienocka
24. máj 2016

tiež sme si obľúbili tieto výrobky a pravidelne ich používame. dávam *****!

opicka2
24. máj 2016

❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️Bupi umývacej pene 500 ml by som dala 1*, a ohodnotím ju na 5*. Keďže je to kvalitný výrobok, radi sme ho používali pri synčekovi, a radi ho budeme používať aj pri dcérke, ktorej sa nevieme dočkať / čakáme na adopciu/ 🙂 Je super, že je vo väčšom balení, budú ju používať obaja naraz 🙂 ❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️

ekinka82
24. máj 2016

@michaela_bupi jednoznačne 5 hviezdiciek 🙂 ste najlepšiíí

lucy125
24. máj 2016

U nas je to za 5* kozmetiku Bupi mame velmi radi.

mami5
24. máj 2016

Jednoznačne 5 Bupi je super kozmetika. Krásne vonia a veľké balenie je ešte lepšie ako bolo malé. Odkedy ho máme mala sa chce častejšie umývať a rúčky umýva každú chvíľu.

onmaria
24. máj 2016

5* "starej" znamej kozmetike 🙂

vonava007
24. máj 2016

Tiez davam 5 *****🙂 nevtierava vona,prakticke balenie a hlavne konecne ziadne svrbenie po kupeli. Nevysusuje pokozku. Prave naopak.

evkakd
24. máj 2016

U nas Bupi pena nesmie chybat a deti s s nou velmi eadi umyvaju kedze hned je pena 😄😍
Vacsie balenie je urcite super aspon nemusime kupovat tak casto, cize hodnotim 5-kou

erikaah
24. máj 2016

Samozrejme, že aj ja dávam 5 ***** 🙂 Okrem toho, že kozmetika BUPI krásne vonia, tak je super, že je umývacia pena aj vo väčšom balení 🙂 Ja mám ekonomické, rodinné balenia veľmi rada, určite sa oplatia viac ...

slavaf
24. máj 2016

Za nás určite 5 *****, sme s výrobkami od žabky Bupi veľmi spokojní 😉

meginka88
24. máj 2016

My sme so vsetkym z kozmetiky Bupi velmi spokojni,davame jej ***** nakolko aj ja sama sa s nou obcas umyjem.Velke balenia zboznujem,lebo vydrzia dlhsie 🙂

michaela_bupi
autor
24. máj 2016

Milé mamičky, ďakujeme za všetky vaše príspevky.
Tešíme sa na ďalšie 🙂

tinaganzar
24. máj 2016

Este som ho neskusila ale ak sa my podari vyhrat tak si ho velmi radi skusia z moji dvaja chlapci . 😒 😒

majah212
24. máj 2016

za zlozenie 5*, za to ze "nestipe v ociach"5* a za to ze sa da "ochutnat" 5* ;)

neodada1
24. máj 2016

Sme velmi vdacni za Bupi! Dlho sme hladali tu spravnu kozmetiku po Bioderme, na ktoru nas navykli este v nemocnici. Bupi splna vsetky nase naroky a poziadavky! ***** 👍

bandurka1979
24. máj 2016

uplne najviac sa nam paci umyvacia pena ...ta pumpicka je super deti sa s nou radi umyvaju a hlavne sa nou neplytva ... za nas 1* pre penu

auxtacka
24. máj 2016

💫💫💫💫💫

erika630
24. máj 2016

bupi si nas kupi 🙂 a my si ho kupime tiez 🙂 velmi velká spokojnosť a dávam 5 * z 5 a ak by som mohla dat viac dám viac.

sluchatka
24. máj 2016

Hodnotim 5*.syn ma atopicky ekzem a kozmetika Bupi nam vyhovuje. Nevysusuje, vonanieje vtierava a vacsie balenie je ekonomicky vyhodnejsie 🙂

ala82
24. máj 2016

5 hviezdiciek.u nas najviac idu bupi mydielka