Aký čajík by ste privítali?
Milé mamičky a dievčatá. Dnes nám začína „Týždeň s čajíkmi Mistral“. Volám sa Jano Marton a zastupujem spoločnosť Baliarne obchodu Poprad, a.s. Budem tu s Vami celý týždeň a budeme sa baviť o našich bylinných čajíkoch MISTRAL. Rovnako nás čakajú aj rôzne súťaže a verím, že nás moje moderovanie bude baviť minimálne tak ako pred rokom. Teším sa na Vás. Každopádne, dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných a fantastických bylinných čajíkov Mistral z fotografie. Majte krásny pondelok a úspešný vstup do novembra. - Jano Marton

Mne chuti roibos, rada by som vyskusala nove kombinacie napr. roibos jahoda.
@dagi12 🙂🙂👋🙂🙂
@biggi014 to znie dobre. Ďakujeme.
BLAHOŽELÁME výherkyniam: @miriam2908 @petrarac
@janka1234321 ... pošlite mi prosím Vašu adresu do správy. Pekný deň. - Jano Marton
Lipovy kvet -sipka - citron- jablko a med 😁
Aj 🍑broskyňa - vanilka💮 môže byť mňam.
Mňa by potešili akékoľvek nové kombinácie bylinno-ovocných čajov: napr. šalvia-pomaranč, harmanček-citrón, mäta-jablko, medovka-brusnica... 🙂
@marton_popradske Ocenila by som kombinaciu: silny zazvorovy so sipkami, medom a citronom. Nech vystipe a zahreje. Idealne na zimu aj pocas roka. A este je vyborna kombinacia bazovo-matovy na leto. Tuto kombinaciu som pila u jednej bylinkarky. Mne by to nenapadlo takto nakombinovat. Vyborne chuti aj studeny, osviezi. Tak si to zatial miesam z vasich mistral cajov: na liter vody sacok matoveho a sacok bazoveho. 🥰🥰🥰
@marton_popradske pupavovy so zmesou mäty, šípok
@marton_popradske u nás jednoznačne vedie čaj imunita. Všetci ho popíjame a chutí nám. Ale čo by som privítala a bola by to fakt vychytávka by boli príchute miesanych nápojov : mojito, fruit punch a pod. Mňamka😋
@pimpa12 imunita je veruže správna voľba 🙂
Ja by som chcela vyskúšať kombináciu biela čokoláda s chilly , alebo kokos s ananásom, červený pomaranč s červeným grepom alebo čisto grepový kľudne v kombinácii so šípkami , napriklad aj taky detský s prichuťov marsmalow by nebol zlý 😊
@skoco lipový máme aj rôzne zázvorové, pozrite si: www.popradske.sk
dobry den... minuly tyzden som. mala narodeniny a kolegynky z kancelarie mi darovali 3 balicky vasich cajov lebo vedia ze som cajova😊 vsetky som hned skusila su super... nasla som pre seba nove chute napr. bazu... uvitala by som nejaky caj namiesany z byliniek pre "dobru naladu" v tomto teraz vselijakom svete🤔😊ale inak napr. jablko skorica su v zimnom. obdobi u nas doma top.... 👍
Mňa by najviac potešil čaj na nachladnutie, keďže je so zázvorom a šípkami, ktoré sú v našej rodine obľúbené vo všetkých podobách - z čerstvého zázvoru varíme čaj, v lete si robíme limonády s mätou, zo šípok zase zbožňujeme čaj, džem na palacinkách aj mňamkovú šípkovú omáčku s mäsom a knedľou 😉 Určite by sme radi vyskúšali aj lipový čajík na priedušky a čaj na trávenie, keďže občas stiahneme aj po mätovom čaji na upokojenie žalúdka 😉 Imunitu tiež radi posilníme aj čajom a urologický čaj tiež pravidelne využívame v tomto jesennom období pri problémoch s močovými cestami. 😉
@zuzans258 to znie super!!!
@marton_popradske Ešte mi napadlo, že v lete si často robievame aj malinovo-mätovú alebo mätovo-bazovú limonádu. Myslím, že takéto príchute čajov by boli lahodné a osviežujúce. 😉
Ja zboznujem vas caj citron a zazvor. Ma nieco v sebe, co ine znacky nemaju . / neviem ci pomerom alebo zlozenim/.
Vas kupujem stale a vzdy sa k nemu vraciam.
Rada skusam novinky..kedze caj varime kazdy den - aj v lete. Sme cajovy 🙂
Privitala by som cajik na styl ala slivkovo skoricove hriate s kuskami jablcok a pomarancu. Alebo na styl Vianocneho puncu pre dospelych. Fakt taky cajik na nejaku prilezitost, alebo vianocne sviatky. Ktory by bol sucastou a tradiciou Vianoc alebo rodinneho sviatku. Tak ako na narodeniny je u nas torta a chlebiky..tak by pribudol aj speci caj🙂
Mam rada ovocné, potom bylinkový co nájdem v záhrade.. Mätu, medovku, šalvia
@marton_popradske zazvorovych od vas mam plnu komoru. Pijem denne litre. Lipovy este vyskusany nemam.
Med - vanilka - škorica, šípky - materina dúška - mäta 😊
Repík + mäta+ škorica, nejaký vianočný - klinček +škorica +med + vanilka, materina dúška + baza +lipa..
@8kvetinka8 😋 môže byť 😉
Mistral bylinkový( rumancek, fenikel) pre deti okrem jahoda malina.
Čaj s drienky, je liečivá, má kopec vitamínov a hovorí sa, že má schopnosť predlžovať život. Máme na záhrade, takže bio 🙂. Je super, že aj po tepelnej úprave si zachováva dosť vysoké množstvo vitamínu C. Takže nielen pálenka drienkovica, ale aj zdravy chutný čajík 🍵 si nielen v sychravom počasí s radosťou pripraviť ☺️.
Mne veľmi chutil zelený čaj s bananovou príchuťou, bol maximálne osviezujuci, a chutil ako teply, tak aj studený.
Stale mam od neho krabicku doma a tajne dúfam, že mi ho niekto niekedy odniekiaľ donesie 😂🤣😅
A mega super je zeleny čaj mango , ten sa sem-tam da kúpiť aj tu.
A doma mám ešte zmes čaju z Jordanska
Uz si nepamätám,čo presne v ňom bolo ale na decembrové chladené noci je priam stvorený. Jemne štipľavý, zaváňa skoricou a sladkým drievkom.
Do Mistral kolekcie by som určite ešte privítala bylinnú zmes na pohladenie duše , niečo vhodné pred spaním prípadne ako upokojujúci komplex. Krabička by mohla mať bledo modrý dizajn s bielymi kvietkami ako má napríklad rumanček 😊
Rada skúšam aj iné ako klasické alebo bylinkové. Z ovocných by som teraz mala chuť na limetka, granátové jablko, jahody so smotanou, hrušku Williams, ibištek alebo aj baza. Každú samostatne nie spolu. Tieto na bežné chvíľky. A ak si predstavím bylinky tak by som si dala klasiku kamilka s citrónom alebo keď cítim vôňu horských byliniek tak by som si vedela predstaviť taký čajík. Tieto pre pocit, že dávam niečo blahodárne telu. A keď tak rozmýšľam tak teraz k Vianociam príchuť medovníkov, ale škorica v pozadí a nie ako hlavná. To mi pri vianočných prekáža rum a škorica ako úplne najsilnejšie. A pri tom keby sa dala príchuť vanilkové rohličky. A tieto ako úplná dokonalá atmosféra k Vianociam. Asi som sa rozpísala a nechala sa unášať.😍

❤❤❤❤❤Citronova trava cierna ríbezla ❤❤❤❤❤❤❤ cajiky by som zobrala do prace aby aj kolegovia ochutnali nieco mňam 👌👌👌