icon

Aký čajík by ste privítali?

marton_popradske
Moderátor
2. nov 2020

Milé mamičky a dievčatá. Dnes nám začína „Týždeň s čajíkmi Mistral“. Volám sa Jano Marton a zastupujem spoločnosť Baliarne obchodu Poprad, a.s. Budem tu s Vami celý týždeň a budeme sa baviť o našich bylinných čajíkoch MISTRAL. Rovnako nás čakajú aj rôzne súťaže a verím, že nás moje moderovanie bude baviť minimálne tak ako pred rokom. Teším sa na Vás. Každopádne, dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných a fantastických bylinných čajíkov Mistral z fotografie. Majte krásny pondelok a úspešný vstup do novembra. - Jano Marton

Aký čajík by ste privítali?
marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@kate_cs ĎAKUJEME za tipy

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@eva1985 šípky sú vitamínovou bombou. obsahujú mega veľa vitamínu C. nech sa páči: https://www.popradske.sk/hladat?q=šípky

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@zuzu11166 budeme mať aj súťaž o macka. Určite aj o spomínaný čajík 🙂

jankabacova
2. nov 2020

ja by som privítala pomaranč, citrón a aj taký punčový by bol zaujímavý : )

petrarac
2. nov 2020

detom vzdy ponuknem aby si vybrali caj z krabicky a jasne ze si vyberaju podla obrazku. neviem ci mozte dat na papierik v ktorom je zaj zabaleny nejaku rozpravkovu postavicku alebo zvieratko? alebo v skolke sa nedavno ucili o stromoch takze lipa, breza? alebo sa da vyrobit aj aj z nejakeho ihlicnateho stromu? 🙂

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@kimmi17 citrón šafran znie skutočne zaujímavo. Ďakujeme za tip.

ira25
2. nov 2020

@marton_popradske chutí mi presne ako sa píše na krabičke svieži a lahodný a vôbec nepotrebujeme osladiť

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020
marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@abby11 máme výbornú kombináciu slivka jazmín 🙂 skúste náš e-shop na www.popradske.sk

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@majocka24 ten by som osobne skutočne privítal aj ja 🙂

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@vikus14 ĎAKUJEME za váš tip.

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@8kvetinka8 tak ten posledný tip ma zaujal. ĎAKUJEME, mohlo by to chutiť super.

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@gocrazy máme višňu aj škoricu. ale oddelene 🙂

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020
marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@bibyke kokosový čaj by mohol byť veľmi zaujímavý 🙂

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@vlasticka185 ĎAKUJEME

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@pribinak všetky nájdete v našom e-shope na www.popradske.sk

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@bebe30 ja by som privítal s tým štamperlíkom aj bez srandy 🙂 proste normálne. ĎAKUJEME za tip .

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@macik45 hrušku sme mali asi pred desiatimi rokmi. bola v kombinácii s karamelom, ale bolo to celkom zaujímavé.

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@megan6 ĎAKUJEME za tip

lpolak
2. nov 2020

@marton_popradske u nas vitazia caje s prichutou zazvoru, preto vas caj NACHLADNUTIE 👍👍👍sme si hned oblubili a ma u nas zastupenie, samozrejme tie, ktore podporuju imunitu by sme neodmietli🙂 a kedze vieme, ze tieto vase caje su VELMI KVALITNE, kazdy druh by sme RAAAAAAAAAAAADi 👏👏👏👏👏, inak prichut cernice, cucoriedky su u nas tiez top s mrkvou 🥕

barbie77
2. nov 2020

Hmmm, co tak roibos, cokolada, chilli? Na zahriatie po zimnej prechadzke.

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@jankabacova pomaranč máme. je geniálny, nech sa páči: www.popradske.sk

j93375
2. nov 2020

prosim vas mate v ponuke cajik Pu-erh?

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@lpolak ĎAKUJEME.

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@ira25 sme veľmi radi. ĎAKUJEME.

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@petrarac máme macíka. je to prírodný čajík jahoda malina. a rovnako tak bylinkový - na ňom je zase tigrík. oba sú vizuálne krásne. a samozrejme aj zdravé a chutné. Nech sa páči: https://www.popradske.sk/hladat?q=detský

pseudomonas87
2. nov 2020

@marton_popradske ja mam dôležitú otázku, distribuujete čaje Mistral aj do Nemecka? Mistral su úplne super, vždy si ich vložíme zo Slovenka, teraz samozrejme je to o dosť ťažšie a tu som ich zatiaľ nikde nenasla. Co je strašná škoda, lebo tie nemecké žbrndy sa tu nedajú piť!
Ja by som uvítala bylinkové chute ako lipa so šípkou, zázvor a mäta, či ovocné napríklad limetka a mango.
Dakujem za odpoveď.