icon

Aký čajík by ste privítali?

marton_popradske
Moderátor
2. nov 2020

Milé mamičky a dievčatá. Dnes nám začína „Týždeň s čajíkmi Mistral“. Volám sa Jano Marton a zastupujem spoločnosť Baliarne obchodu Poprad, a.s. Budem tu s Vami celý týždeň a budeme sa baviť o našich bylinných čajíkoch MISTRAL. Rovnako nás čakajú aj rôzne súťaže a verím, že nás moje moderovanie bude baviť minimálne tak ako pred rokom. Teším sa na Vás. Každopádne, dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných a fantastických bylinných čajíkov Mistral z fotografie. Majte krásny pondelok a úspešný vstup do novembra. - Jano Marton

Aký čajík by ste privítali?
bebe30
2. nov 2020

@marton_popradske áno aj ja👌 a ako limitovaná edícia grátis shot😉

eny1
2. nov 2020

Kombinácia banán-melón, višňa-vanilka

mirkaspi
2. nov 2020

Mame radi čaje vašej značky...manzel ma rad skôr bylinkové čaje a ja s deťmi ovocné... BÁZA je top 🥰. Možno kombinácia mäta s ovocím by nebol zlý nápad... Alebo ešte niečo pre mamičky na podporu dojčenia... U nás sa mi ťažko zháňali čaje na podporu dojčenia... 😉

visi1006
2. nov 2020

Jasmin a ananásom s trochou chilli

anicka176
2. nov 2020

Čajíkov nie je nikdy dosť, privítala by som príchuť Chai latte, Slivka arónia a škorica, a nejaký svieži teda Pomaranč 🍊

janusa139
2. nov 2020

@marton_popradske nas by velmi potesil nejaky vecerny cajik na relax s prichutou maty, medu a citrona 🙂

beellka
2. nov 2020

Mistral caje kupujeme uz niekolko rokov, moj najoblubenejsi je brusnica-malina-baza a egyptska mäta. Tieto 2 pijem kazdy den. V bylinkovej Mistral edicii mi chyba caj pre zeny. Tiez by boli zaujimave mätove caje s ovocnymi prochutami. Z ovocnych by som doplnila caj z ciernej ribezle.

marlenka222
2. nov 2020

@marton_popradske Dobrý deň. Mňa by potešila edícia s názvom Jesenné pre chvíle pohody. Od septembra do decembra. 🙂 Tak ako býva adventný kalendár, na počet dní, aj tieto by som rozdelila na počet dní od prvého jesenného dňa do prvého zimného dňa. Zaradila by som do nich šípkový (ako typický plod jesene pre čaj), medovkovy (na relaxáciu), materina dúška (pri nervovom vypätí a na kľudný spánok), pomarančový ako znak blížiacich sa vianoc, jablkový - čo dodať - čistá jeseň, možno čučoriedkový (ako znak odchádzajúceho leta) , malinovy, pre môjho manžela punčový(pripomenie Vianoce) s príchuťou rumu 🙂 (zohreje), pri prechladnutí a zmes čaju imunitu. Možno v súčasnom období extra medovka+ materina dúška (na nervy po Igorovych výstupoch ). Alebo na trávenie a hnačku ... Pekný deň

irenaliza
2. nov 2020

@marton_popradske vaše cajiky sú famózne a co tak príchuť levanduľa s o super vôňou ktorý by naladil zmysly a možno by bol super aj do skrine ako super vôňa a....

jaja1125
2. nov 2020

@marton_popradske rakytnik so skoricou 🥰💥

petka76
2. nov 2020

Milujeme všetky čaje Mistral pre chuť, vôňu, pekné balenie. Dcérka z ovocnych najviac melón , z bylinkovych Imunita. Ja uplne všetky! Ten na IMUNITU JE AKTUALY !

zuzkablazejka
2. nov 2020

@onmaria ❤️❤️❤️

lienkaam16
2. nov 2020

Mäta s citrónom, pripade s limetkou a keby k tomu bola aj malá príchuť medu... keď ste mimondomu a dali bybste si bylinkový čaj s medom 😁

jarjanulka
2. nov 2020

@marton_popradske aj bez ovocia,že? 😀

drdrdr
2. nov 2020

Ach, mne by veľmi ulahodil caj v kombinacii dula-škorica 😍 alebo aj caj s prichutou ružového grepu, úplne si viem predstaviť tu sviezu vôňu s jemne horkastou chuťou ❤️

martuska174
2. nov 2020

Deti pijú ovocný, manžel a pečeň a ja urologické.
Veľmi chutné

iwike3
2. nov 2020

Milujeme čaje od značky Mistrál a pre mňa by bol momentálne určite zaujímavý nejaký chutny čajík pre dojčiace maminky 🙂

koren131
2. nov 2020

prijala by som od vás pečené čajíky 🙂 a z nových príchutí, určite levandulu v kombinácii s jahodou napríklad alebo s niečím jemným 🙂

radka018
2. nov 2020

Mám rada porciovania čaje, do ktorých si už nemusím pridávať cukor. Preto mám napríklad veľmi rada čaj Macko-malina, hoci je určený hlavne pre deti 😊😁
Keďže nám ide zima a s ňou Vianoce, tak si viem predstaviť aj takéto zloženie čajíka s “kráľom ovocia”: čierný čaj, ananás, pomarančová kôra a karamel 🙂

brendaa
2. nov 2020

Urcite by som uvitala chut bylinkoveho baza+materina dúška+aniz+fenikel,medovka.
Z ovocny caj cierne ríbezle+malina+ceresna.
Kupujeme caje Mistral urologicky s brusnicou, baza malina,.....

ilaryja
2. nov 2020

Taaak privítala by som napr čaj s príchuťou višne v čokoláde alebo kokos v čokoláde,, mam rada zaujímavé kombinácie.... 🤩

silesias
2. nov 2020

U nás od Vás ficia Kamilka, kamilka&med -super kombinácia. No chýba mi zastúpenie jahody. Klasická jahoda alebo jahoda a vanilka napriklad.
Dcéra má alergiu na maliny a všade iba jahoda a malina, malina a melón.preco nieje klasická jahoda? Úžasná chuť jahodoveho cajiku nám chýba veru.

chrustik2211
2. nov 2020

@marton_popradske ja by som prijala nieco orientalne kardamon, pomarancovy kvet, klinec. Hmm a preco? Vela krat pri caji premyslam kam by som sla na dovolenku a v poslednej dobe nam chyba s muzom cestovanie prave po krajinach ako Oman, Kapverdy a pod kde by sme tieto vone veru citili kazdy den🤗

andrea0710
2. nov 2020

Mňa by potešil napríklad rooibos, ostatné príchute striedame,ale tento by mohol byť fajn. Zatiaľ ho kupujeme len sypaný.

matricia
2. nov 2020

Levandulovy, salviovy, rooibos a harmancekovy by som uvítala.

nerinka87
2. nov 2020

Moj najoblubenejsi caj je z vlastnorucne zberanych byliniek,aj teraz mam svojich 15minut s cajikom😊
Klasika nikdy neomrzi(sipky,materina duska,lipovy kvet,...)

aksniteb
2. nov 2020

Mam rada caj a pohodu, ktoru pri tom prezivam pocas celeho roka. V tomto obdobi je mojim top favoritom caj od Mistralu s prichutou Rakytnik&malina. Je to nielen jeho vynikajuca chut ale hlavne vitaminy, ktore toto bobulove ovocie v sebe ma. Odporucam vyskusat, v tomto sychravom obdobi plne virusov je to nielen balzam na dusu ale hlavne vitaminova bomba pre telo 🥰🥰🥰

ivettwins
2. nov 2020

moje dvojičky oblubujú predovšetkým ovocné čajíky, ja skôr preferujem bylinkové, určite by som si vybrala na toto obdobie imunitu a nachladnutie a na prevenciu by som si dala urologický, novú príchuť by som si vedela predstaviť niečo ako lesné jahody+jahodová mata,výhre by sme sa potešili celá rodina, pekný den

ivanka33
2. nov 2020

zelený s aloe vera🌿

drdrdr
2. nov 2020

Celkom zaujímavá by mohla byt aj žihľava, ktora sama o sebe nemá až tak velmi lahodnú chut, preto by som k nej pridala citrusove ovocie a vitamín C, aby sa železo zo zihlavy ľahšie vstrebalo do organizmu 😉