Akým čajom dávate prednosť po obede?
Vypínate na chvíľku milé mamičky? Dá sa Vám to? Dajte nám vedieť, akým čajíkom dávate prednosť po obede. My máme pre Vás tip. Vyskúšajte čajík Trávenie, ktorý pôsobí blahodarne na tráviace ústrojenstvo. Obsahuje koriander a rascu, ktoré sú ako stvorené po akejkoľvek maškrte. Vyskúšali by ste ho?

@marton_popradske ja zvyknem pit matovy, ale urcite rada vyskúšam aj tento na trávenie.
@marton_popradske veľmi rada by som vyskúšala tento čajík. Rascu pridávam všade, kde sa dá a vo veľkom množstve. Táto kombinácia môže byť zaujímavá. Poobede uprednostňujem namiesto druhej kávy buď zelený alebo mätový čaj s medom
U nas najviac ovocne 🙂) kedykolvek a kdekolvek...
Mylujem všetky druhy čajov.. V zime, také tie vianočné.. 😊
@ckatka ĎAKUJEM veľmi pekne za vysvetlenie.
@marton_popradske Po obede by sa mal pit zeleny caj, ale ten sa mi nechce varit, treba si odsledovat cas a vypit ho takmer horuci, co nikdy nestihnem lebo zabudam ze som si ho vobec uvarila. Tak pijem zazvorovy, ten je myslim ze tiez vhodny na pretravenie.
Na trávenie je dobrý mätový čaj 👍
ja si dávam hlavne žihľavový, tento čaj na trávenie som ešte neskúšala
Poobede si varievam mätový čajík ten je mnamka. Deťom robím ovocný. Pridám medik a je mnamkovy 💪👌
poobede zeleny Mistral a doobeda ovocny- rakytnik alebo brusnica/baza-kazdodenna "tradicia" u nas v praci 🙂 top mistral cajiky🔝🔝🔝

@marton_popradske mam rada ovocné čaje, takže uprednostňujem príchute ako malina, jahoda alebo pomaranč 🍵