icon

Akým čajom dávate prednosť po obede?

marton_popradske
Moderátor
2. nov 2020

Vypínate na chvíľku milé mamičky? Dá sa Vám to? Dajte nám vedieť, akým čajíkom dávate prednosť po obede. My máme pre Vás tip. Vyskúšajte čajík Trávenie, ktorý pôsobí blahodarne na tráviace ústrojenstvo. Obsahuje koriander a rascu, ktoré sú ako stvorené po akejkoľvek maškrte. Vyskúšali by ste ho?

Akým čajom dávate prednosť po obede?
Strana
z2
buzz5
3. nov 2020

@marton_popradske mam rada ovocné čaje, takže uprednostňujem príchute ako malina, jahoda alebo pomaranč 🍵

adka1122
3. nov 2020

@marton_popradske ja zvyknem pit matovy, ale urcite rada vyskúšam aj tento na trávenie.

janettan
3. nov 2020

@marton_popradske veľmi rada by som vyskúšala tento čajík. Rascu pridávam všade, kde sa dá a vo veľkom množstve. Táto kombinácia môže byť zaujímavá. Poobede uprednostňujem namiesto druhej kávy buď zelený alebo mätový čaj s medom

shilou
3. nov 2020

U nas najviac ovocne 🙂) kedykolvek a kdekolvek...

aluska08
4. nov 2020

Mylujem všetky druhy čajov.. V zime, také tie vianočné.. 😊

marton_popradske
autorModerátor
4. nov 2020

@ckatka ĎAKUJEM veľmi pekne za vysvetlenie.

skoco
4. nov 2020

@marton_popradske Po obede by sa mal pit zeleny caj, ale ten sa mi nechce varit, treba si odsledovat cas a vypit ho takmer horuci, co nikdy nestihnem lebo zabudam ze som si ho vobec uvarila. Tak pijem zazvorovy, ten je myslim ze tiez vhodny na pretravenie.

henuskah
4. nov 2020

Na trávenie je dobrý mätový čaj 👍

ckatka
4. nov 2020

@skoco po jedle je veľmi vhodný aj Pu-erh

ajino
4. nov 2020

ja si dávam hlavne žihľavový, tento čaj na trávenie som ešte neskúšala

skoco
5. nov 2020

@ckatka len to je tiez taky co sa musi vypit cerstvy a teply, a hlavne mi az tak nechuti

ckatka
5. nov 2020

@skoco áno...treba si ale kúpiť naozajstný a správne ho pripraviť.

skoco
6. nov 2020

@ckatka mam sypany, ci aky myslis naozajstny

miselar
6. nov 2020

Poobede si varievam mätový čajík ten je mnamka. Deťom robím ovocný. Pridám medik a je mnamkovy 💪👌

ckatka
6. nov 2020

@skoco naozajstný....myslím z čajovne napr., taky čo pochádza odkiaľ má a bol.skladovany ako ma.....kde.dostanes návod ako ho pripraviť. Taky.

bibi33
6. nov 2020

poobede zeleny Mistral a doobeda ovocny- rakytnik alebo brusnica/baza-kazdodenna "tradicia" u nas v praci 🙂 top mistral cajiky🔝🔝🔝

skoco
6. nov 2020

@ckatka ved taky mam. Z cajovne. Sypany.

Strana
z2