Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur
Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur! Napíšte nám do komentára: ako sa snažíte dodržiavať pitný režim, nielen v letných mesiacoch. Ako ho pripravujete svojim ratolestiam, ale aj celej rodine. A nezabudnite pripísať, čo nesmie chýbať vo Vašich šálkach. Jedna šťastná výherkyňa s najzaujímavejším komentárom túto krásnu cenu získa. Veľa šťastia. - JM

No u nás v rodine pije najviac hlavne môj manžel a moje malé 2r dieťa malej pravidelne každé ráno spravím buď bylinkový alebo ovocný čajík manželovi skôr proti chrípke atď .. ja pijem dosť málo lebo zabúdam piť vodu ... Ale čajiky mám rada 🙂
Ja som takou "apkou", ktorá dáva pozor na pitný režim celej mojej rodinky.Doslova chodím za chlapcami aj za manželom, so šálkou väčšinou s čajíkom .Najradšej máme ovocný čaj s citrónom a s medom,v lete s ľadom a v zime na zahriatie-horúci.
Veľa dobrých čajíkov 🥰 vám i nám🙂
Lenka
My v práci sa snažíme dodržiavať pitný režim, aj keď je to náročné, keďže pracujem na Covid Are a v overaloch strávia kolegovia pri pacientoch s pozitívnym corona testom 5 hodín, a samozrejme v tomto režime nesmú nič jest a ani piť a to ani pred nástupom na službu nejaký čas. Potom sa to teda snažíme dohnať, hlavne si navzájom zalievame čaj, keďže káva odvodňuje 😒 a čistá voda nám nejako po vyčerpávajúcich hodinách v overaloch nechuti 😓
Milujem kávu!!! Niekedy to bol môj celodenný pitný rezim. Ale už som sa polepšila. Moje deti majú radi obyčajnú vodu, jablkovy mušt a v chladnejších mesiacoch čaj.
My pijeme caj nonstop, styria z jednej dvojlitrovej misky, najmensi 15m by ho vramci poznavania spravania sa tekutin z pohara aj tak vylial, alebo zamiesal do segedinskeho. Starsi si v nom lubi mocit piskotky, ale ked mamka nestiha, da si aj v cistej vode, chudatko moje, alebo ho vylieva do taniera, aby ho mohol chlipat slamkou. A dnes si dal do cajiku acidko. Jahodove.
S muzom mojim milovanym mame radi sypane, ale sackove mi ulahcuju zivot, dakujem. Hlavne, aby som osladila. Alebo nepresladila. A predvcerom som vyskusala akoze nas #ekobiodomacijablkovy, ze supky do vody... Este na nom musim popracovat.
V našich šálkach v prvom rade nesmie chýbať obyčajná pitná voda. Deň ňou zväčša aj začíname. Najlepšia je ale tá z čistého horského prameňa vyvierajúceho spod našich krásnych hôr a nie tá z vodovodného kohútika. Takáto voda nás predovšetkým v lete najlepšie osvieži. Okrem toho si tekutiny dopĺňame pravidelným pitím rôznych čajov, v letných mesiacoch vychladených a skombinovaných s osviežujúcim citrónom a v zime naopak horúcich na prehriatie celého tela. V zime zvyknem experimentovať a čaje rôzne kombinovať. Baví ma spoznávať nové chute a príchute. A aby som nezabudla.. každý deň u nás musí byť na stole aj chutná kávička, predovšetkým s láskou uvarená pre môjho milovaného mužíčka. 🙂
Ľadová drť, vyšaťavene ovocie, dzusy
fľaše s vodou máme v každej miestnosti na očiach :D
😊Pijem - vďaka tomu žijem! Tak isto, ako musím dýchať. Preto sa nejdem veľmi rozpisovať, keďže to beriem ako samozrejmosť. Ale... tak isto, ako nie je jedno, aký vzduch dýcham - nie je jedno čo pijem! A preto, keď pijeme čaj - pijeme ho kvalitný a dáme si záležať na výbere. Kvalitná káva je pre nás pôžitkom a životabudičom. A radler - ten je čerešničkou na torte! 😉
U nás sa čajíčkuje stále, najviac bylinkové a ovocné čaje. Vždy ráno či doma či v práci si navarím plné čajníky a v priebehu dňa už len chodíme odpíjať. V práci hneď k rannému rituálu patrí káva + čajík + pohár čistej vody a kolagén. Táto štvorka je môj každorranný rituál 🙂
@marton_popradske pitný režim sa snažíme dodržiavať hlavne vodou - pijeme čistú z vodovodu,ráno vždy navarime čaj do kanvice,aby bol dostupný počas celého dňa ☺️ počas zimy navyše teplé čajíky s medom ♥️
Dobre ráno. Naša rodinka z 90% pitného režimu pije vodu z vodovodu. Ráno k raňajkám mávame čaj alebo granko. Potom po raňajkach manžel si dá kávu ale ja s dcérou už len vodičku v letných mesiacoch do vodičky pridávam citrón a mätu. Hlavne teraz na jaseň a v zime si každý večer robíme čajíky. Ja sa snažím dodržiavať pitný režím aj podľa luny. To znamena keď pribúda mesiac až do splnu pijeme ovocne čaje a keď ubúda mesiac až do novu pijeme bylinkové čaje. Ale sem tam si dáme aj dobré pivčo 😊 a to hlavne v letnych mesiacoch alebo po sýtejšom jedle ja s dcérkou nealko pivčo 😉Výhra by veľmi potešila celú našu rodinku😍
Dobre ránko 😉. U nás sa pije prevažne čistá voda a čajíky. V letných mesiacoch zarábam svieže nápoje...nesmie chýbať medovka, mäta, citrón, limetka a podla sezóny ovocie. V zime prevažne bylinkové čajíky. Ja sa snažím ta deň vypiť aspoň 3l body a deti samozrejme menej. Ak stíham spravím bazovy alebo šipkovný sirup. ❤️😉
@ali_z blahoželáme k výhre balíčka v hodnote 50eur. Krásny deň. Pošlite mi adresu do správy.
U mňa prebieha ten pitný režim len o čistej vode... každé ráno si spravíme čerstvý čajík bylinkovy a max medik doňho a to pijú moje deti okrem teda tej vody 🙂 od vás mi najviac chutí mätovy ❤
najradsej mame sipkovy caj, mame ho navareny vo velkej kanvici stale. mame radi kvalitne sypane caje, takze si rada spravim aj napr. rooibos, mate, ruzovy caj (ten je naozaj velmi dobry) alebo ruzovy caj so zelenym cajom - robim si taky domaci mix, yogi, bylinkovy caj z maty, medovky, rakytnika a ine... ale samozrejme, spravi mi radost aj kakao (take ake robievali nase babicky), ked je horuco, voda s citronom, na ture pivo 🙂
Pitný režim je veľmi dôležitý v každom ročnom období cez leto skôr voda cez zimnú sezónu alebo pri chrípke a nadche pijeme len čaje. Najradšej dávame do čaju medik 😋 najradšej máme Popradské ovocné čajky hlavne lesná a záhradná zmes a zázvorový ten nesmie chýbať u nás 🤧😷🍀
Naše deti sú zvyknuté piť čistú vodu alebo bylinkové čaje. Odkedy sme si zaobstarali džbán s kohútikom na vodu, ktorý volajú "čapovačka" , dohliadajú aj na správny pitný režim maminy aj tatina 🙂
Aj v lete aj v zime pijem najmä harmančekový a medovkový, občas mätový, zrána zelený, v chladnejšom období šípkový. Zázvorový moc nie, toto leto vyhrával u nás skorocelový a šalviový.
@marton_popradske dobry den,my caj pijeme skoro stale, deti kazdy den hlavne v zime a v lete si dopraju aj dzus ale najradsej maju cistu vodu a cajiky roznych chuti hlavne jahodove a ovocne.ja pijem kazdy den zeleny caj
@marton_popradske dobré ránko, 🙂
Čaj je súčasťou nášho každodenného života, či je jar, leto, jeseň alebo zima. Máme radi ovocné, bylinkové, zelené, čierne... sypané aj sáčkované 🙂
Mnohí sa čudujú, že aj v teplých letných dňoch popíjame teplý čajík, no nám jednoducho chutí kedykoľvek...ale hlavne v zime je to náš rituál- sadnúť si večer, keď sa všetci stretneme doma, k šálkam čaju s domácim medíkom a porozprávať sa...
a pitný režim dopĺňame čistou pramenistou vodičkou, ktorú si nosíme priamo z prameňa za dedinou... takže u nás by vaša výhra určite potešila všetkých členov... 🙂
@marton_popradske Viem, že dnešný trend je piť hlavne čistú vodu, ktorá je najzdravšia. No ja to teda nedokážem, pretože z čistej vody mi je doslova špatne od žalúdka. Mňa už v detstve naučili piť čaj, a ten mam zo všetkých nápojov dodnes najradšej. U nás doma máme stále bohatú zásobu rôznych čajov. A čajovar je nevyhnutnou súčasťou našej kuchyne 💖
súťaž už je ukončená
Náš pitný režim je asi taký: väčšinou pijeme čistú vodu, ktorá je najzdravšia, potom máme veľmi radi čaje rôznych druhov, či ovocné, bylinkové ale skúšame aj rôzne iné, ktoré nepoznáme. Ďalej sú to džúsy, hlavne v letných mesiacoch, z rôznych druhov ovocia, niekedy si aj odšťavíme ak máme svoje vlastné ovocie. A snažíme sa robiť aj smoothie s mliekom a banánom, alebo rôzne iné kombinácie, ktoré nezjeme v surovom stave, aby sme ich spotrebovali. A v zime si radi doprajeme aj kakavko alebo horúcu čokoládu. Takže z každého rožka troška.
Doma pijeme všetci len čistú vodu z vodovodu, mame aj sodastream. Ja pijem kávu, pri nachladnutí čajík ci už ovocné ale zozvorovy ale aj iné.
Manzel caj na pečeň a ja často urologické ci len brusnicovy.
@marton_popradske Dobrý deň. My stále pijeme. Hlavne čaje. Stále máme na stole uvarené čaje a keď je niekto smädný tak si zoberie. V zime si robíme teplý čaj a v lete taký vlažnejší. Pijeme hlavne čierny, zelený a kamilkový.

Ja nemôžem odolať čiernemu čaju...pijem ho každé ráno už od detstva...čierny čaj s medom a citrónom...najviac mi chutí Earl Grey. Ak si ho nedám ráno, mám zlý pocit 😀 alebo ma bolí hlava 🤦 to už je ako droga, ale krásne chutná a voňavá 🤭 Ovocné čaje nepijem vôbec, nechutia mi... A okrem čierneho čaju pijem čistú vodu a sem tam džús.