Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur
Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur! Napíšte nám do komentára: ako sa snažíte dodržiavať pitný režim, nielen v letných mesiacoch. Ako ho pripravujete svojim ratolestiam, ale aj celej rodine. A nezabudnite pripísať, čo nesmie chýbať vo Vašich šálkach. Jedna šťastná výherkyňa s najzaujímavejším komentárom túto krásnu cenu získa. Veľa šťastia. - JM

@marton_popradske my cajiky pijeme cely rok, avsak v zime sa nasa spotreba znasobi 😁 hned ako vstaneme, urobime si cajik, potom dalsi do prace ci do termosky na kocikovanie 😊 striedame caje s dojcenskou vodou a takto pokracujeme az do vecera. Ked nerobim caj ja, tak manzel a vzdy spravi aj mne aj detom 😊 a starsia dcerka ked ide pit tak nas vzdy nuka aby sme tiez pili 😁takto sa vzajomne doplname cely den
@marton_popradske u nas sa pije kazdy den cajik v roznej podobe je to nas ritual.....ale samozrejme aj cista obycajna voda , popripade s citronom 🙂
Keďže na nás sa tento rok nalepí asi všetko co môže, čajíky sú v našej rodine top. Pomáhajú nám vyrovnať sa s každým neduhom. A keďže nás neobišiel ani hnusný vírus, čo sa svetom šíri teraz a užili sme si mnoho ťažkých dní, s cajikmi z Popradské sme to celkom zvládali. Ešte nie sme úplne fit, ale verím, že aj to raz bude. Vyhrať krásnu zásobu cajikov, to by bolo niečo 🍀🍀🍀❤️❤️❤️
@marton_popradske Teším sa, ďakujem veľmi pekne za úžasnú správu 🙂
@ali_z ❤️🙏❤️
Kto vyhral vlastne?
@majusenka07 tiez by ma zaujimali vsetci vyhercovia.mali by byt niekde uverejneny tak ako to je pri inych sutaziach
@majusenka07
@malinovka333 meno je asi stranu, či dve späť v diskusii. Tiež som to hľadala.
@abbies tak koniec sutaze a prispevky nadalej
v lete pijeme ladovy čaj, pripadne iné domáce limonády a v zime naopak horúci čaj na zahriatie 🙂

@marton_popradske ja s dodrziavanim pitneho rezimu problem neman 😉 rada pijem cistu vodu a caj. Horsie je to s detmi, v zapale hry si na vodu nenajdu cas... Preto musim za nimi casto chodit a pripominat. V hrnceku maju vzdy pripravenu cistu vodu a teraz v zime casto aj caj. Z casu na cas si daju aj domaci sirup alebo jablkovu stavu.