icon

Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur

marton_popradske
Moderátor
4. nov 2020

Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur! Napíšte nám do komentára: ako sa snažíte dodržiavať pitný režim, nielen v letných mesiacoch. Ako ho pripravujete svojim ratolestiam, ale aj celej rodine. A nezabudnite pripísať, čo nesmie chýbať vo Vašich šálkach. Jedna šťastná výherkyňa s najzaujímavejším komentárom túto krásnu cenu získa. Veľa šťastia. - JM

Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur
lucka8491
4. nov 2020

U nás sa každé ráno varí čaj - chalani miluju bylinkové čaje takže čerpáme so svojej domácej bylinkovej záhrady plus vzdy pridáme nejaký iný čaj .prieduškový čaj sa bohužial u nás varí často nakoľko všetci traja chalani trpia larungytídou a bronchitídou 😨🙈 okrem čajou im odštavujeme pomaranče a okrem toho sa u nás pije voda ale citronadda aki.naši.chalani.hovoria.voda citrón plus mäta.Nejaká sladká voda len príležitostne na nejakej oslave 😉

misiaci
4. nov 2020

Dobry den prajem/ahojte.....My sme vyslovne cajikova rodina👨‍👩‍👧‍👦....A od narodeni nasich deti to plati 4-nasobne.....Malemu sme davali cajiky od mala,nakolko maval koliky....Malinka sa uz len "zviezla"na zauzivanom sposobe....U nas sa caje piju v lete aj v zime.....V lete ich pripravujeme na studeno s limetkou/citronom,matou a cerstvym ovocim....V zime sa rano prichystaju cajiky (pozvacsa zimnych arom-vanilka,skorica,pecene jablko,.....) a prisladime domacim medikom od suseda😉 Hotovy balzam na dusi v sychravom pocasi....
PROSTO CAJE VO DNE V NOCI 365 DNI V ROKU🤗

miia16
4. nov 2020

Cely rok pijeme cistu vodu, akonahle sa ale kusok ochladi...hlavne od jesene do jari...pijeme cajiky, oblubujeme ovocne ... ja ciste nesladene, zvysku rodiny aj s medom a citronom.....ale aj bylinkove....milujeme lesne ovocie a mätu ...tie u nas vyhravaju 🙂

nika3333
4. nov 2020

U nas sa pije caj cely rok. Ja mam najradsej ovocne, denne vypijem cca 1 liter caju plus cistu vodu,alebo balenu jemne sytenu vodu asi 2 litre. Manzel ma radsej zeleny alebo cierny caj,pije ho 2x za den a tiez pije balenu stolovu vodu,ale ten ma lepsi pitny rezim,vypije aj 4 litre denne 😃 a nase deticky,starsi pije bud cistu vodu alebo si este obcas da detsky ovocny caj co pije jeho 1 rocny bracek,obidvom velmi chuti,takze u nas idu caje vo velkom. V lete zvykneme pit cistu vodu s citronom a mätou alebo varim mrkvovy dzus,ten je chladeny velmi dobry na osviezenie,tak cez leto ho striedame s cajom 🙂

luciass1
4. nov 2020

v letnych dnoch je to cista voda s citronom, matou, medovkou, malinami, ribezlami v zimnych mesiacoch caje so susenej maty, sipok, rakytnika

motylik7788
4. nov 2020

Pitný režim začína v našej rodine hneď po zobudení, keď ja a dcérka vypijeme pohár čistej vody. Ráno si už nevieme predstaviť bez zvuku variacej sa vody na skvelý čajík...ja mám veľmi rada biely čaj a dcérka hlavne malinový čajík a roibos . No striedame čajíky podľa momentálnej nálady.
Máme rady domáci sirup ale aj zriedeným džúsom nepohrdneme. 🙂

lubomira11
4. nov 2020

Každé ráno si robím do 0,5 litrového pohára čaj. To nesmie chýbať každý deň. Inak synovi pred spaním tiež robím čajík a manželovi pri raňajkách cez víkend tiež spravím 0,3 litrov čaju. Čiže základ dňa pitného režimu je čaj. Výhra by veľmi potešila celú rodinu. 😉

krisstinkaa
4. nov 2020

Dobrý deň. Pitný režim sa snažíme všetci dodržiavať, celá rodina začíname ráno teplým čajom. Počas dňa pijeme hlavne vodu, no v zimných dňoch mame čaj viackrát za deň, aby sme sa trošku zahrali 🙂 A samozrejme nesmie v našich šálkach chýbať fajná, voňavá káva ❤️☕

myrusiatko
4. nov 2020

My máme najradšej čistú vodu počas dňa ale ráno čajík nesmie chýbať. Mistrál čaje sú najchutnejšie a deti obľubujú detský popradský čaj. Voláme ho prdkací čajík 😀

vieram45
4. nov 2020

hlavne čistú vodu ,čaj na ráno ,sem tam džús

ollynka
4. nov 2020

V lete pijeme vodu z vodovodu, balenú, alebo si ideme nabrať priamo z prameňa. V zime zase čaje,..domáce, ktoré sme si nasušili a aj kupované. Radi skúšame rôzne novinky,...🍀

livinkamadrova
4. nov 2020

@marton_popradske môj pitný režim nebol najlepsi, pila som len vtedy, keď som bola už smädná, denne možno 3pohare vody. Ale odkedy som tehotna, úplne sa to zmenilo. Prvé čo ráno urobím, vypijem pohár vody, medzitým si už chystám cajik. Deň bez čaju nie je pre mna ani deň 🙂 a počas dňa najradšej popijam cistu vodu, sem tam s citrónom. A večer opäť nejaký cajik. Už aj manžela som naučila na čaj 😃

veroxy
4. nov 2020

My pijeme cistu vodu z vodovodu. Stale mam v obyvacke v 2l dzbane vodu a tak casto pijem a aj deti samozrejme. Na ranajky a veceru si davame caj ale iba v tychto zimnych mesiacoch na zahriatie. A niekedy dame detom aj vodu so sirupkom na zmenu ☺️

simoonas
4. nov 2020

Niekedy som s pitným režimom problem mala,
nikdy som ho nedodržiavala.

Hlava sa mi často točila,
pocit na odpadnutie som neraz cítila.

Doslova som zabúdala pravidelne vodu piť,
až kým som si nepovedala, "TOTO MUSíM ZMENIŤ!!"

Rada sa s vami podelím o moje skúsenosti,
aj keď to predsa nie sú žiadne novosti.

Neustále pri pracovnom stole pohár vody musím mať,
potom sa už, že nestíham nesmiem vyhovárať.

Vždy keď jeden pohár dopijem,
ďalší si okamžite dolejem.

Chutný bylinkový čaj každé ráno mávam,
po vypití šálky harmančekového čaju večer lepšie zaspávam.

Keď málo energie mám,
nevládzem či nestíham,
zelený čaj mi vždy pomôže,
únavu ľavou zadnou premôže.

Kávu si zvyknem po obede dať,
a chutný koláč pri nej pojedať,
Nechcem to s ňou však preháňať,
preto sa snažím si energiu aj čajmi dodávať.

Ani keď som na cestách nezabúdam na pitný režim,
keď svoju flašku s vodou zabudnem doma, hneď sa otáčam a po ňu bežím.

To je inak tiež perfektná rada,
nie len príroda bude rada,
keď vlastnú fľašu na vodu bude každý mať,
nebudeme musieť toľko plastové fľaše kupovať.

Ďakujem za možnosť zapojiť sa,
verím, že šťastie na mňa usmeje sa. 🙂

schaff
4. nov 2020

Mam malu rocnu dcerku, kazde rano spolu s mojim cajom jej pripravim cajik pre deti a pocas dna pije ovocne mineralky. Ja vypijem denne 2 litre mineralky, kedze som tehotna. V salkach nesmie chybat kava a caj

vladkapri
4. nov 2020

Tak mi keď už začína chladnejšie obdobie ,tak sme zásobení čajíkom od októbra do marca apríla ;) vždy ráno sa uvarí a deti majú na raňajky aj do školy . A samozrejme aj počas dňa . Od mája do septembra tak tam nesmú chýbať voda z vodovodu alebo sodastream niekedy ochutene a niekedy len čistá ;) a voda z vodovodu s citrónom a mätou to je u nás TOP ;)

kika1905
4. nov 2020

@marton_popradske Ahojte , ja každé ráno dám džbán plný čistej vody na stôl a džbán bylinkového čaju (bylinky obmienam ,ale najradšej mäta). Manžel do toho pije minerálku magnesiu, pivko ......
a detičky majú ešte navyše mliečko

srimr
4. nov 2020

Ja nebudem klamať, pitný režim nedodržiavam ani zďaleka. Nemyslím na vodu vôbec a viem aké je to dôležité. Často mávam aj bolesti hlavy, závraty , čo spolu úzko súvisí. Ale o zvyšok rodiny sa starám dôkladne. Ráno si všetci robíme čajík , cez deň pripravím džbán citrónovej vody, niekedy aj dva, v lete i štyri. Zatiaľ má môj synček iba 10 mesiacov, tak mám jeho pitný režim pod kontrolou ja, no musím povedať, že bude asi po mne. 😬
Už som skúšala aj aplikáciu, ktorá pripomína zvukom plniaceho sa pohára, že sa mám napiť, ale vydržalo mi to asi týždeň. Ja som tej vode ešte asi neprišla na chuť. Ale čaje sú moje a tie od mistralu ❤️ milujem 😊 práve sa na jeden idem vrhnúť 🤤

reiterka
4. nov 2020

Každé ráno zalejem kávu a každému čaj, v ktorom nesmie chýbať med. Dcérka si ho berie teraz aj do škôlky, keď už tu máme takéto počasie. Ja si vždy nacapujem čistú vodu keď som v kuchyni a mužovi zarobím s citrónom. V teplých dňoch deti pijú vodu s domácim sirupom alebo občas aj nejaký ten dzusik.

76california
4. nov 2020

Voda a caj - cela rodina.

🍀 Prajem vela inspirativnych prispevkov, aby nase popradske cajiky oslovili co najviac ludi

konsuelita
4. nov 2020

@marton_popradske Tak pitný režim sa snižím dodržiavať nasledovne. Ráno voda s citrónom. Potom do svojho obľúbeného hrnčeka ktorý má 500ml si vždy urobím nejaky dobrý čajík a počas dňa ho popíjam. Medzi tým čistá voda, poprípadne minerálka zo sodastreamu. A večerná bodka je pre mňa relax pri TV s čajom antistres od Popradské. A tento rituál si spolu somnou obľúbil aj manžel. Takže takto trávime večernú romantiku. ☕️

erinka1911
4. nov 2020

V lete pijeme cistu vodu alebo rozne limonady.(citron,trstinovy cukor,lad a mäta) alebo (jahody,stava z citrona,med ,hrst maty,mineralka). V sychravom a zimnom obdobi hlavne horuci caj s trochou domaceho medu+citron alebo limetka.
Pijeme rozne druhy cajov: jablko&skorica,jahoda&baza cierna,sipky.

petra0801
4. nov 2020

My dodrzujeme pitny režim tak,ze cez leto dp velkeho dzbanu kde si mozu aj deti nacapovat vodu z citrónom a matou.Chalani maju este radi sodastrim z trochou ovocnej stavy alebo nami urobenymi domacimi sirupmy (pupavovi a matovy). Je to osviezujuci napoj pre nas🙂 V chladnom obdobi ako teraz zacina si davame caje maku ich radi a aj do skoly ich dostanu v termoskach este aby mali aj tam tepli cajik alebo tiez vodu z nasimi domácimi sirupmy ci sodastrim. 😊☺

danta22
4. nov 2020

My pijeme bud cistu vodu alebo v tomto obdobi cajiky s domacim medom a citronom😉

adulienka8
4. nov 2020

U nás sa pije ráno čajík, počas dňa vodička a večer pred spaním zase čajík a takto je to u nás celý rok🙂

00mirka
4. nov 2020

U nas doma sa pije čista voda, ked mame chut na zmenu pridáme odšťavený citron, v lete pijeme vodu s citrónom a mätou, medovkou. Deťom v chladných mesiacoch chutí feniklový, kamilkový čaj, prípadne čaj z materinej dúšky. My s manželom máme radi čierny čaj s citrónom a medom. Prípadne bylinkové čaje z byliniek ktoré zbierame v našom okolí - mäta, alchemilka, žihľava, materina dúška......

kovacovaivana
4. nov 2020

To je jedno aké je ročné obdobie, stále máme uvarený čaj a čistá voda. V lete aj niečo sviežejšie - mäta, sirup z bazy čiernej, citronáda + ľad.

skoco
4. nov 2020

Rano zaciname domacim chlebikom alebo vianockou s maslom a medom, pripadne domacim lekvarom. K tomu teply caj - deti miluju "mackovy" caj /Mistral detsky jahodovo malinovy s macikom na obale/, iny im ani nesmiem uvarit. Balim ho aj do termosky do skoly. Ja si navarim kybel /1 liter/ silneho zazvoroveho popradskeho caju s citronom. Silnejsi som este na trhu nenasla a uz ani nemam chut hladat, lebo nema konkurenciu svojou silou a vyvazenou chutou. A ten popijam pocas dna, potom varim dalsi kybel. 🙂 Ak ma skrabe hrdlo, pridam med a praskovy vitamin C. Ak mi je zima, zohrejem si ho, ak teplo tak pijem studeny. Pre mna neexistuje rozdiel medzi letom a zimou. Nemam rada cistu vodu, ani v lete. Vzdy je to caj, akurat v lete pijem aj matovy, ten ochladi organizmus, pripadne bazovy, alebo tieto dva zmiesam dokopy. Komoru mame plnu cajov, navstevy ktore su zvyknute pit vodu, tak nechapu a myslia si, ze to mame zasobuna rok. Haha, nie, u nas sa caje minaju ako na pase. Samozrejme kupujeme Mistral alebo Popradsky, za tie roky som zistila ze nema zmysel kupovat ine znacky, pretoze lacne caje nemaju ani chut, ani farbu, a treba dat na to iste mnozstvo vody ovela viac sackov, takze sa to ani neoplati. Obcas si vyhodim z kopytka a pri objednavani zasob priamo z eshopu popradske si objednam nejaku novinku alebo bylinkovu luxusnu zmes. Laska k Mistral a popradskym cajom prerastla az do takej miery, ze ked ideme kdekolvek, hoci len na 2 dni na navstevu, beriem si skatulku zazvoroveho caju. Nechcem predsa riskovat, ze by som bola nutena pit cokolvek ine! ❤

sonica
4. nov 2020

ci je leto a ci zima, caj s medom a vit. c, plus voda, cista voda... 🙂
cajiky vlastne bylinkove... 🙂

macik45
4. nov 2020

Dobrý den. V lete pijeme hlavne vodu a sirupové vody zo sirupov ktoré pripravím bazový, matový, medovkový. V zime pitný režim doplname aj o čaje, ktoré máme velmi radi, hlavne bylinkové čaje s medom a s citronom🙂