icon

Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur

marton_popradske
Moderátor
4. nov 2020

Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur! Napíšte nám do komentára: ako sa snažíte dodržiavať pitný režim, nielen v letných mesiacoch. Ako ho pripravujete svojim ratolestiam, ale aj celej rodine. A nezabudnite pripísať, čo nesmie chýbať vo Vašich šálkach. Jedna šťastná výherkyňa s najzaujímavejším komentárom túto krásnu cenu získa. Veľa šťastia. - JM

Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur
barbora237
4. nov 2020

@marton_popradske Milujeme vodu a hlavne bylinkove caje,ktore si pocas roka pracne zbierame (uz je to moja zavislost,vsade kde idem hladam materinu dusku,zihlavu,bazu a ine). Cajiky mame ususene a nastohovane v sklenenych nadobach a pijeme ich pocas celeho roka. Dokonca bykinky su uplne idealne aj na naparovanie. Syncek sa vzdy tesi z toho ked mu dam do ruk noznice a zahlasim ideme na bylinky. Je to nasa rodinna tradicia a cajikom sa da vyliecit leto aj dusa. ❤❤❤🍀🍀🍀 Krasny dnik.

sweetdreams1
4. nov 2020

Ja už dlhé roky začínam deň so zeleným čajom, mám ho namiesto rannej kávy. Cez deň striedam rôzne (najmä bylinkove) čaje a čistú vodu, ochutené minerálky a džúsy vôbec nepijem. V tomto upršanom období si večer zvyknem spraviť zázvorový čaj s medom, manželovi uvarím mätový a máme takú večernú pohodičku.

janduska
4. nov 2020

U nás tvorí základ pitného režimu voda, aj pre našu princeznú, aj pre nás dospelých. V lete nesmie chýbať dzban a v nom voda s citronom a limetkou. Okrem vody celoročne pijeme aj čaj, najradšej máme rôzne ovocné nesladene a aj zelený čaj. My s manželom si radi vychutname každý deň aj kávičku☕ A nepohrdneme ani dobrým vínkom 😊

monika_1
4. nov 2020

@marton_popradske Dobrý deň, naša rodina pije v lete vodu a v zime hlavne čaj. Užívame si dlhé zimné večere s teplým čajom v kruhu rodiny. Najradšej máme čaj jablko, škorica.

reni1512
4. nov 2020

@marton_popradske Pre mňa je toto obdobie obdobím čajov 🙂 Akonáhle sa schyľuje k jeseni škrečkujem a robím si zásoby byliniek, čajov a medu. Inšpiruje ma známa a obľúbená bylinkárka p.Anka z Vrbového, ktorej vďačím, že som po ťažkej operácii dokázala otehotnieť.. V našej rodine sú čaje obľúbené po celú jeseň a zimu, rada pripravujem z čaju aj vianočný punč, keďže deti milujú ovocné čaje.. tá voňa, je pre mňa relax, zahreje dušu i telo a čo je naj, tak vie pomôcť aj pri rôznych neduhoch. V lete fičíme na vode s citrónom a mäta zo záhrady, to vždy poteší 🙂

janikulka
4. nov 2020

🖐🏼🥤pitný režim je u nás hlavne čistá voda , od rana či až večer ku posteli 🙂 ale ráno robievam deťom ovocné čaje v zimnom obdobi aj s medom a citrónom ...v lete to je aj ľadový čaj 🙂 a pred spaním u nás nesmie chýbať čaj na dobrú noc 🙂
V poslednom čase som si aj ja zvykla ráno piť čaj zelený alebo čierny 🍀
❤️Popradské čaje mame najradšej keďže aj ja dom rodáčka z Popradu a nedám na ne dopustiť naj je Rooibos❤️

kunov
4. nov 2020

Bez vody neexistuje život. Človek vydrží bez jedla niekoľko dní až týždňov, no bez vody len krátko. Ideálnym spôsobom je striedanie minerálnych vôd, čajov a atď. Naša rodina strieda rôzne druhy čajov a medzi nimi patrí aj Vaše druhy čajov.

alexandra197
4. nov 2020

Na kuchynskej linke máme celoročne džbán s čajom alebo vodou s citrónom, mätou a citrusovym ovocim. Deň zvykneme štartovať s čiernym čajom na energiu a ukoncujememe ho šálkou harmancekoveho na dobrú noc.

seky025
4. nov 2020

@marton_popradske cez leto popíjame hlavne ovocne limonády, v jeseni prechádzame na bylinkove čaje s medikom 🧉🍯🍀

lucy0
4. nov 2020

u nás sa pije čistá voda a čaje, ja samozrejme aj kávu

anjelik2358
4. nov 2020

V zime bylinkové čaje s citronom a medom. V lete čistú vodu, džúsy, voda s citronom a mätou.

suesuesue
4. nov 2020

Počas leta si spríjemňujeme pitný režim vlastnými receptami "čo kuchyňa/zahrada dá" miešame skúšame kombinovať všetko možné. Aj čaje mistral patria do nášho spestrenia. Momentálne susime šípky čo sme nazbierali, ale hlavným dodávateľom je dedko so svojou záhradou kde miesame všetko možné a nemožné a je to vždy nová a chuť. V dedkovej záhrade vo forme čaju kde sa nachádza všetko ginko, mata, levanduľa, medovka, žihľava, nechtík, ruža, malina, proste všetko dobre 😁

sticker
pa3ciaj
4. nov 2020

Mojím najväčším pomocníkom v pitnom režime je appka v telefóne (áno priznávam to, materská "dovolenka" mi pitný režim pokazila), inak by som ťahala od rána do večera iba s jednou šálkou čaju, ktorá nesmie chýbať dennodenne a ktorú si dávam ku raňajkám už dobrých 25 rokov a možno aj viac 😀.
Čo sa týka prípravy čaju, to je čisto moja úloha, nie som si celkom istá, či by sa doma vôbec nejaký navaril, ak by som tam nebola 😀. Môj manžel sa vlastne naučil piť čaj kvôli mne, alebo skôr vďaka mne, nie nenútila som ho, teda dúfam, že to nerobil pod nátlakom, ale jedno viem, že teraz už si sám od seba naleje čaj, keď je spravený 😀 (pozn. autorky: veľmi som z toho rada 🙏).
Ja som milovník čaju, či už čierny, zelený, ovocný, bylinkový od starej mamy zo záhradky... mám doma patričnú zásobu, keď by prišla karanténa, tak síce neupečiem každý deň chlieb, ale čaj by nám určite vydržal 😀😀😀.
No a čo sa týka nášho najmladšieho člena rodiny, malého synčeka 👶, ten zatiaľ vôbec netuší, že okrem môjho mliečka a vody existuje aj iný nápoj, takže pssst.
Keď už nie je voda, alebo minerálka v pohári, tak je určite čaj s citrónom a keď príde čas Vianoc, tak k rozprávke, alebo filmu zbožňujem čaj s kúskami ovocia.
No a značka, no aká iná, keď už som z Popradu, jedine popradský 🍵.

kajkajanka
4. nov 2020

Keďže nepijeme kávu,prvenstvo má u nás čaj. Každé ráno rozvoniavá čerstvo uvarený a pripravený pre celú rodinu. Raz bylinkový,raz ovocný,raz zelený. Snažíme sa to striedať a ak má niekto špeciálne želanie,urobiť mu radosť. Celý rok sa snažíme dodržiavať pitný režim a hlavne učiť deti aby si zvykli piť,pretože s tým máme v škole problém. Často sa domov taške vráti skoro plná fľaša s vodou. Doma sa snažíme robiť bylinkovu vodu,do dzbanu nalejem čistú vodu a podľa toho,aké máme bylinky k dispozícií,pijeme celý deň. Sama si vyrábam domáce sirupy a v zime potom tieto vody ochucujeme aj domácim sirupom.

rendicka
4. nov 2020

pekný deň, ja mám od puberty pravidelný pitný režim, čo mi aj počas kojenia nerobí problém. Najradšej mám čistú vodu, posledné ježiško mi doniesol filtračnú kanvicu kvôli tvrdej vode, cez noc prefiltruje a ráno máme vodu, tak sledujem aj či dostatočne pijeme. ja osobne nerada pije sladké, hoci sladké rada jem 🙂 Učím aj naše deti piť hlavne čistú vodu, ak chcú niečo sladké tak mierne prisladím domácim sirupom. cez leto s nimi zbieram bylinky a učím ich aj spoznávať a na čo ktorá je dobrá, v sychravých časoch pijeme z nich čaja prisladené kvalitným domácim slovenským čajom a citrónom. V lete aj domáce limonády s mätou citronom či iným bibuľovým ovocím kvôli deťom 🙂 Ja ešte od prvého tehu kdey kvôli nevoľnostiam som pila čierny čaj puer eh a tento rituál mi ešte ostal, kávu si dávam s niekym ako súčasť relaxu a takej pohodičky,

sara252
4. nov 2020

Tak po cely rok pijeme vodu, čaje ale aj domáce sirupy bazovy zihlavovy fialkovy medovkovy tento rok sme skúsili aj levandulovy 🙂 čajíky najviac ovocné deťom pridávam med a citrón a aj mužovi ten ho musí mat vždy poriadne sladký 😋ja mám rada bez sladenia. Iba kávičku si osladim🙂Pitný režim u nás neni problém pijeme všetci až až 😀

mrkva1
4. nov 2020

U nás začína každý deň - či je letný deň alebo mrznúce ráno voňavým teplým čajíkom. V lete sú to skôr ovocné osviežujúce čaje a v zime prechádzam na rôzne bylinné, dokonca som na ne naučila aj syna. No a v prípade, že začíname pociťovať nejaké neduhy - sú to funkčné bylinné čaje (na prechladnutie, kašeľ... ) Popradské patria k mojim top obľúbeným, preto by som chcela rozšíriť svoje chuťové obzory o nové zážitky. 🙂

kejty13
4. nov 2020

Dobry den. U nas sa piju v zime jedine len caje. Tak ako my dospeli tak aj deti. Vzdy rano pripravine caj pre nas aj pre deti. A velmi oblubujeme pecene caje ktore si nielen kupujeme ale aj doma vyrabame.

tinuska11111
4. nov 2020

Pitný režim sa snažím dodržiavať po celý rok, či už v lete alebo v zime, väčšinou pijem vodu čistú z vodovodu prevarenú alebo aj balenú mimo domu, čajíky bylinkové, v lete studené na osvieženie a v zime teplé na zahriatie 🙂

tigrislu
4. nov 2020

V lete je to u nas hlavne voda s citronom plus rozne bylinky na dochutenie. Jesen a v zima u nas zacina cajom, hrubou dekou, teplom z krbu a rozpravkami. Manzel ma velmi rad zazvorove caje a konkretne extra silny so zazvorom a ja milujem malina cernica a mnoho dalsich ovocnych cajov. 😊

henuskah
4. nov 2020

U nás sa pije len čaj, alebo čistá voda (niekedy v lete aj s citrónom a mätou). V chladnom období zas máme vždy doma uvarený čerstvý čaj v čajníku z domácich byliniek. Nesmie tam chýbať mäta, repík, šípky, baza, lipa.. Podľa chute.

veronika26r
4. nov 2020

@marton_popradske najma cista voda alebo nesladeny caj, v zime aj s medom 🙂

brendaa
4. nov 2020

My sme cajikova rodina a caj som "naucila" pit aj mojho muza 😁. Bylinkové, ovocné....🤗. Pitie cistej vody nesmie chybat, no nie studenej 😊

krstinymojhosyna
4. nov 2020

Dobry den prajem, tak pitie to je moja silna stranka, nastastie nealka☺ moj manzel sa ma stale pyta, ci popri takom mnozstve litrov nesedim len na WC☺ no zvykla som si vela pit,rano hned ako vstanem zapinam konvicu a robim si kavu a k nej aj zeleny caj, to vypijem kym pripravujem ranajky pre dceru a manzelova a nachystam im desiate - samozrejme dcere do termo flase mierne vychladeny ovocny caj a manzelovi zas do termosky. Ked odidu, zas si urobim pollitrovy caj a popri upratovani ho vypijem.medzitym sa mi zobudi 18 mesacny syn a idem si dat ranajky s nim - on pije detske caje, striedame ovocne a bylinkove a ja si popyjam znovu salocku caju,ktoru doobedu si aj osladim; inak pijem bez sladidiel - vychutnavam si ich aromu. A tak to u mna bezi den stale s cajom a 2x do dna aj s kavou. Manzel tiez pije aj kavu a najradsej si ju vychutname spolu cez vikend, kto prvy vstane pripravi a vita nas vona kavy. Ked chodime na prechadzky pocas dna beriem si vodu nebublinkovu alebo cistu z vodovodu a synovi cajik do jeho flase. Takze ficime na tekutom☺dcerka vypije cajov tiez dost ( najradsej malinovy, brusnicovy, melonovy ale nepohrdne ani bylinkovymi). A ja kedze syna este dojcim, tak si dam obcas aj pre dojciace zeny, aby malo nebolo☺ aj teraz pri pisani si vychutnavam caj so zazvorom, skvela ma zohreje a uzivam si kazdy dusok.takze radi by sme doplnili zasoby, lebo u nas sa minaju rychlo☺

1978martina
4. nov 2020

@marton_popradske Čaje pijeme každý deň a to nielen keď sa ochladí,alebo počas prechlanutia.Každý deň robím plnú termosku,väčšinou ovocný + rakytník.Pre mňa zelený ,ale aj rakytník a bylinky.Cez leto milujeme čajíky hlavne na spôsob ľadový čaj,Sladíme medíkom,ja nesladím a citrón,poprípade mäta.

luciavrankova
4. nov 2020

Celorocne pijem vodu z vodovodu, mineralky a zboznujem caje (nesladene). Rada zbieram bylinky, ktore susim na caje pre seba a rodinku. Dcerka pije len vodu, nic ine pit nechce. Ak zaciti, ze ma v salke nieco ine ako vodu, hned to vypluva. Ked s nou chodievam von, mame vzdy so sebou flasu s vodou.

bobacinkamajova
4. nov 2020

U nás fičí najmä čistá voda z vodovodu. Deti sme takto naučili od malička. Aj keď im niekto núka sladenu vodu tak hneď zareagujú, že čistá vodička je najzdravšia 😉❤️.... ale samozrejme fungujeme aj na čajoch keď sme chorí.... A ja si ako odmenu za všetko čo do dňa musím zvládnuť dávam každý deň trikrát do dňa popradsku kávičku ☕

simon7
4. nov 2020

U nás je to hlavne čistá voda,aj pri nás aj pri deťoch. Ako druhé sú čaje 🙂 aby som hlavne ja nezabúdala na pitný režim, mám stále pri sebe fľašu s vodou 🙂 deti majú veľmi radi cez leto domáce sirupy (ja najmä levanduľový) a potom rôzne ako citrónová voda a občas džúsy, ktoré riedime 🙂

pooppy142
4. nov 2020

V lete pijeme hlavne čistú vodu, prípadne si k nej dáme citrón /limetku. V chladnom počasí pijeme zas čaje. Rôzne druhy - ovocné, bylinkové, čierne, zelené. Podľa toho na čo máme chuť. Každý deň varím čerstvý čaj do čajníka. Dávam do neho aj rôzne bylinky, deťom niekedy med a nesmie chýbať aj s citrónová šťava.

mana48
4. nov 2020

Pitný režim:mlieko, voda, čaj,voda,voda,mlieko, čaj, čaj, voda,voda,voda,čaj......a keď deti spia - víno🙂