Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur
Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur! Napíšte nám do komentára: ako sa snažíte dodržiavať pitný režim, nielen v letných mesiacoch. Ako ho pripravujete svojim ratolestiam, ale aj celej rodine. A nezabudnite pripísať, čo nesmie chýbať vo Vašich šálkach. Jedna šťastná výherkyňa s najzaujímavejším komentárom túto krásnu cenu získa. Veľa šťastia. - JM

U nás sa pije hlavne čistá voda a čaje to hlavne pri nachladnuti alebo v zime ku ranajkam
U nás popíjame hlavne čajíky 😊 vacsinou bylinkové. Počas leta hlavne vodu, priatel má rád šumivé vitamíny. Ja uprednostňujem prefiltrovanú vodu, sem tam vitamínik 😊 teraz v tomto zimnom čase si nachystam caj do džbána a doobeda mam čajík.😊
Bylinkove caje a voda nic viac
Môj synček dodržiava pitný režim ukážkovo, už si aj vypýta sám, alebo mu pravidelne ponúkam. Škoda, že pritom zabúdam na seba a svoj pitný režim a spomeniem si, až keď sa mi točí hlava 🙈. Najčastejšie pijeme ovocný čaj s medom, čistú vodu z vodovodu a šťavu z čerstvého pomaranča 🥛.
U nás platí mať na očiach. Každé ráno urobím džbán čajíka a okolo jednej poobede ďalší. Pijeme prevažne čaj celý rok ale v lete je to hlavne čistá voda na uhasenie smädu.
@marton_popradske pestujeme bylinky a potom si z toho robíme čaje 🙂 a robime aj domace pecene caje a samozrejme cista voda musi byt na denno dennom poriadku 🙂
U nas sa v lete pije voda a mimo leta cajickujeme.
Snažíme sa dodržiavať pitný režim celý rok a hlavne sme športová rodina čiže potrebujeme dostatok pitného režimu 😅 V lete najčastejšie čistá voda s citrónom a ľadové čaje a v zime tie čaje nesmú chýbať. Najviac ja preferujem bylinkové a rodina ovocné.
Dobrý deň, náš domáci pitný režim je: pijeme vodu, čaje ovocné aj bylinkové, vodu so sirupom, ale s mužom si dáme aj pivko, deti mlieko...všetko vymenované si myslím, že pod pitný režim spadá..plus pre mňa ranná extra špeciál káva nesmie chýbať.
u nás sa pije vodička,tato ochutené minerálky.celú zimu u nás ide čajík ovocný alebo bylinkový s medom a citrónom.drobec neochutený čajík..a cez leto zvyknem robiť citrónovú vodu.občas urobím vodu s aloe vera.
Kedze pitny rezim je velmi dolezity,ale casto aj dospely clovek zabudne, ze by mal pit a kolko vlastne vypil tekutin....tak ja stale pripravim rano caj do cajnika a v zimnom obdobi do termosky.deti od malicka piju nesladeny caj alebo cistu vodu.
V Našej malej rodinke pijeme-denne čaje aj viackrát za deň vychutnávame si sladené medom citrónom alebo bylinkové nesladené v chladnejšom počasí zahrejú a tak mame malinký pôžitok ktorý poteší deň ;) a vyčarí úsmev na tvári.

caj je nasou denno-dennou sucastou od ranajok po neskory vecer, samozrejme nie hocijaky caj ale kvalitny, preto popradsky nemoze u nas doma chybat 🙂
bez čaju neviem začať svoj deň, po príchode do práce si hneď ďalší zalejem..takže ma sprevádza čaj počas celého dňa, nič lepsie ako v zime si vychnutnať horúci čaj s medom 🙂
Pitny režim považujem osobne za neoddeliteľnú súčasť každého dňa. Podoba pitneho režimu sa samozrejme mení v závislosti od ročného obdobia. V lete mám pri sebe vždy sklenenú fľašu, na ktorú som si zvykla zo svojho tehotenského obdobia a naučila som na tento zvyk aj manžela, z čoho mám radosť. V zime si pri každej príležitosti robíme spoločný cajik ako rodina, vďaka čomu mame svoj rodinný rituál a dopĺňame si spoločne aj pitný režim. Dcérka je ešte malička, tej pripravujeme jej detsky cajik, ktorý jej chuti najmä , keď prídeme zvonku. V čajových zásobách nesmie chýbať maté, roibos, šípky, rakytník, zázvor a kurkuma, plus radi skúšame aj ďalšie čaje z rôznych bylín a ovocí. Cajiky sme pripravovali najčastejšie do smaltovanej konvicky, z ktorej si spoločne nalievame. Do našej zásoby pribudlo aj čajové more, cize my to naše rodinne čajovanie berieme naozaj vážne 😁❤️
@marton_popradske S manželom sme hlavne praví kávičkári, v našich šálkach nechýba káva. Ja mám veľmi rada zelené a bylinkové čaje, je to pre mňa taká "chvíľka", ktorú si skutočne vychutnávam. Manžel pije čaj len keď je chorý, ale vždy mu pri nádche či chorobe pomôže 🙂 Deti zbožňujú ovocné čaje a domáce sirupy našej starej mamky najmä ten z bazy. Pitný režim pravidelne dodržiavame, najradšej máme čistú vodu z vodovodu, u nás pod Tatrami je vynikajúca, lahodná, netreba ju filtrovať iba si naliať do pohára a vychutnávať.
Pijeme čajík každý jeden deň, ja mám radšej bylinkove a manžel s dcérou si pochutnaju najradšej na ovocných cajoch a samozrejme musia byť pekne osladene kvalitným medom..
veľmi by nás vyhra potešila a určite by sme radi ochutnali aj iné čajíky 😊
U nas jednoznacne voda, kazdy den, cely den🙂 Sporadicky nejaky kvalitnejsi nepresladeny dzus. Ja kazde rano kava, moj muz caj. Ja si davam horuci bylinkovy, ked mam bolave hrdlo alebo nadchu. Deti piju vodu 90% casu.
Pitný režim sa snažíme dodržiavať po celý rok. V lete pijú deti najradšej sirupy alebo ľadové čaje. v zime po prechádzkam si radi celá rodinka posedíme pri vrelom ovocnom čaji. Na Vianoce mám najradšej šálku škoricovo jablkového čaju.
Kedže kojím, pijem aktuálne skoro všetko, čo tečie 🤣 prevažne však čistú vodu a denne niekoľko čajov na kojenie. Ráno ale vždy začínam tým, že zalejem čaj aj pre mojich chlapov, tatinko má rád Egyptskú mätu a syn zase ľúbi rakytníkový, do ktorého mu pridávam trochu domáceho bazového sirupu. Tak si dobre naštartujú brušká niečím teplým 🙂
V lete pijeme čistú vodu, doma robenú limonádu s ovocím a občas minerálku, sladené a ochutené vody u nás vôbec nejdú...
Ahojte
u nás začína každé ráno šálkou popradskej kávy extra špeciál a chlapcov pri raňajkách vždy čaká pohár čistej vody a šálka ich obľúbeného čajíku mandarínka s brusnícou. Keď sa ich snažím presvedčiť že aj iná príchuť je dobrá, skončí sa to neúspechom. A môj naj naj naj je limetka a mango len u nás v obchode je ho výnimočné dostať.
Takže popradská káva a ich čaje sú pre mňa ČÍSLO JEDNA
Ďakujem
U nás tak ako všade v lete voda,v zime čaje.
Cez leto pijeme vodu ako náhle sa ochladí pijeme cajiky najviac nám chutia Popradské 100 % prírodný produkt ja mám rada bylinkové mätový ,materinu dusku ,medovku,žihľavu, prieduskovy dcéra skôr ovocné a z Mistralu zbožňujeme
rakytnikovy 🍵
U nás sa zvyčajne začína deň pitím ranného bylinkoveho čajíku a cez deň sa snažíme dopĺňať pitný režim čistou vodou deťom do nej pridávam práškový vitamín c a naobed väčšinou v práci si znova doprajem bylinkový cajik. Zvyčajne si napustim vodu do pohára aby som ju videla a pripomenula si teraz svoj pitný režim. No a večer si tiež sem tam spravíme čajík ktorý veľmi ľúbime cela rodinka 😍😋
U nás sa stále pije voda, keďže telo potrebuje a hlavne čistá a sodastream 🙂. A domáci bazovy sirup nesmie chýbať 🙂
Každé ráno urobím celej rodine čaj , niektorí ho pijú s medom a poobede si deti pri mne (ja kávu oni čaj )pri rozhovore škole kratim čas a dopĺňame tekutiny.😉 Moje deti milujú ovocné čaje a rozhovor. Radi dopĺňajú ten med, ale najmladšia dcéra má najradšej čaj jahodovy -ten u nás musí byť .Muž ma rad zase citronový. Ja kávu 😆
Mne aj deťom robím nie len v lete rôzne limonády s čerstvým alebo s mrazený ovocím, rôzne bylinkové a ovocné čaje bez pridaného cukru, keď tak maximálne lyžička medu. Sama som viac čajikovy typ ako kávový preto čaje majú u nás ci v lete alebo zime veľmi veľké zastúpenie.
Tak u nás sa čaj pije vvkuse. Dcérke čaj robím každý deň do školy a aj keď z nej príde. Syn tiež pije stále čaj a aj ja keďže pracujem vonku čajík nesmie chýbať. 🙂 momentálne pijem zázvorový a detinpiju ovocné alebo na imunitu 🙂 . Sladkým vodám sa vyhýbame a pijú čistí vodu z vodovodu alebo neperlive minerálky . 🙂
Tak u mňa pitný režim celkom chvalitebny snažím sa každý deň vychutnať si 2 čajiky a na čistej vodičke si pochutnam tiež 🙂 v lete sú to chladené drinky ktoré nás osviežia niekedy sme svieži až moc 🙂 a v zime zas horúci čajik s medikom ktorí nás zohreje.
Horšie je to s dcérou 5 rôčkov joj od malička pitný režim 0 bodov 🙂 čo ja by som za to dala aby niekedy pila vodicku,čaj bez toho aby som ju naháňala. Ako každé dieťa čo nemôže to jej naviac chutí coca/cola a kofola keby bolo na litre to by pila sama od seba 🙂 tak sa potesime výhre , dakujeme ak nás vyberiete 🙂

@marton_popradske pitny rezim je u nas samozrejmostou, ide o to, ze tieto bylinne caje oblubuje moj otec, ktory uz vo svojom veku, je niekedy viacmenej nuteny pre zdravie takyto pitny rezim, ak by sa mi ich podarilo ziskat, darovala by som mu, kedze ma 5.11. narodeniny🎂🎂🎂 to by bolo 👏👏👏👏radosti, a babky inu ako vasu POPRADSKU kavu ani inu ani nikdy nepili