icon

Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur

marton_popradske
Moderátor
4. nov 2020

Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur! Napíšte nám do komentára: ako sa snažíte dodržiavať pitný režim, nielen v letných mesiacoch. Ako ho pripravujete svojim ratolestiam, ale aj celej rodine. A nezabudnite pripísať, čo nesmie chýbať vo Vašich šálkach. Jedna šťastná výherkyňa s najzaujímavejším komentárom túto krásnu cenu získa. Veľa šťastia. - JM

Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur
petka76
4. nov 2020

Kazdy moj den zacina salkou bylinkiveho alebo zeleneho caju, nesladeneho. Nseskor ranajky. Pocas dna pijem cistu vodu a caje aj ked necitim smad

rosejane
4. nov 2020

U nas sa piju predovsetkym nesladene cajiky a cista voda. Naucila som to aj svojho 4.-rocneho syna, ktory rad skusa nove prichute cajov alebo ich aj rozne kombinuje. My s manzelom si kazde ranko ( hlavne ja po prebdenej noci s 5 mesacnou dcerkou) doprajeme kavicku, bez nej by den hadam ani nemohol zacat. A znacka popradske je samozrejme moja srdcovka, kedze pochadzam z tohto krasneho kraja ❤️

brbla77
4. nov 2020

@marton_popradske Ja pijem v práci čaj. Uvarím si pollitrový hrnček a keď ho vypijem tak ďalší,.... 🙂 Striedam, čierny a zelený, ovocné pripravujem väčšinou deťom do školy. Robievam tiež domáce sirupy z ovocia zo záhradky a tie nás osviežujú v lete 🙂

rora
4. nov 2020

v lete su to rozne limonady (vytlaceny citron + voda, prip trochu dzusu s vodou...), na jesen vymenime za caje, vacsinou ovocne (ja si na zaver dna k ovocnemu caju dolejem cervene vino a klinceky a uvarim :D

deborah26
4. nov 2020

pijeme vodu kazdy den a vecer mame spolocny caj o 5 pm

mishel789
4. nov 2020

Náš každý deň začína zaliatim čaju celej rodine bez toho nám deň nezačne. A to či je leto, či je zima čaj musí byť. 🙂 Na pitný režim som si nikdy nepotrpela, ale ako dojčiaca matka si teraz neustále dávam pozor, aby som tekutín mala vždy dostatok. A tým som ,,nakazila" celú rodinu.

bambina1009
4. nov 2020

Ahojte, musím sa priznat, ze som velmi neporuadna, a pitnt režim nededržiavam. Až ma to dobehlo, prišli zdravotné problémy a učím sa. Čistá voda, ovocné a bylinne čaje. Dcéra našťastie miluje čajík , tak tu problém nemáme.

ivanna1
4. nov 2020

V prvom rade pijeme cistu vodu, najradsej zo studnicky. Na vodu su nastavene aj nase 2 deticky, dokonca, ak ked si maju vybrat, ci vodu alebo dzus, casto vyhra voda. Voda so sirupom je u nas neznama 😁 samozrejme 100%-ne stavy pijeme. Caj len ked sme chori 😁 ale kava, kava je sieta, pozitok, oddych, vsetko v jednom 😁❤️☕🤤

misiatko14
4. nov 2020

U nas je velky problem dodrziavat pitny rezim, no vsak kazde rano nam spravim do 1,5litroveho dzbanu caj alebo citronadu a dam nam to na oci. Pred kazdou kavou mame zauzivane vypit pohar cistej vody.

ilaryja
4. nov 2020

Dobrý večer.... Ú nás deň nie je bez čaju..... V lete najcastejsiw bylinkové z mojej záhradky mätový bez cukru s citrónom,,, alebo pre deti medovkovy,, tymianovy,,, v zime z popradských mätový u mňa je to topka,,,, milujem vôňu mäty,,, a samozrejme v lete aj čistá voda...... Kazdy deň 2litre čaju,,, mala si berie aj so sebou do školy,, manžel do prace..... Bez čaju sa ani deň snáď nemôže zacat🤩

katkill
4. nov 2020

Pijeme hlavne vodu, mame cely den naplneny dzban a pijeme. A kazde rano si spravime caj k ranajkam, v zime aj vecer. Vzdy mame v zasobe aj nejake zmesi cajov na kasel, priedusky ci na travenie.

lujzamisko
4. nov 2020

U mňa je práve pitný režim to čo mám najhoršie.
V robote sa snažím tak že ráno urobím veľký hrncek cajiku a kávu pred seba. Čaj urobím aj 2x. Je to šálka okolo 3dcl. Plus teda 0,5l vody .
Doma je to horšie. Lebo zabudam ráno kava a potom až keď sa mi točí hlava zistím že je obed a ja som ani kvapku vody nemala. Tak že u mňa sú čaje top topov a ináč sa nejak neviem dokopat k pitiu len takým to spôsobom.

onmaria
4. nov 2020

@marton_popradske
Toto je náš pitný režim..ja čaj (či už z nazbieranych byliniek, alebo kupeny) a voda..manžel čaj a kávička..a deti okrem kávy všetko..samozrejme, aj mliečko.
Ci uz ide o vodu,alebo caj,normujeme si ich do poharov..teda,moja norma je vypit denne aspoň 5-6 poharov

konor1
4. nov 2020

@marton_popradske U nás je na čaje vyhradená celá jedna polička....v lete ako základ ovocnej limonady do ktorej dávam ovocie a v zime na zahriatie..... v poslednom čase sme si obľúbili medovku❤️ - veľký aj drobec. Ale často siaham aj po zázvoe, šípkach, kamilke, jazmínovom lebo roibose. A k tomu med od lokálnych včelárov.....a nepotrebujete nič viac😍

malinovka333
4. nov 2020

ja sa priznam ze mam problem dodrziavat pitny rezim, niekedy aj za cely den nevypijem nic okrem kavy, vecer sa zbadam tak si uvarim caj a zacnem pit,, skusala som vselkoco mozne aj nemozne ale neviem pit, zabudam na to a nemam ani potrebu pit, pritom mam aj od lekarov nakazane pit.... ale robim rozne ovocne stavy, aj teraz som odstavovala mrkva jablko,,, detom to tiež chuti, aj s rakytnikom, odstavujem aj citrusove ovocie..a varim im caje

catattack
4. nov 2020

Takže do práce každý deň termoska s čajom po celý rok, doma pijeme takisto čaje - bylinkové a zelený, poprípade bezkofeinovú kávu a samozrejme čistú vodu.

pufynka13
4. nov 2020

Čajík na ranajky kazdy den - ja aj moje 2 detičky, potom celý den pitna voda z vodovodu. Ak je chladno tak cajik na zahriatie aj vecer 😁

ivkazba
4. nov 2020

Jaj, pitný režim, môj večný "nepriateľ". Pretože moja hlava je na toto poriadne deravá a niekedy až bolesť hlavy pripomenie, že treba piť. Preto sa snažím pripravovať si pitie vo väčšom. Veľká šálka čaju ráno, džbán zeleného čaju a džbán vody s limetkou alebo pomarančom na pitie počas dňa. A áno, priznávam, 2x týždenne to doplním pohárom prosseca. 😉

stani.m
4. nov 2020

V letné rána a večery sa u nás pijú osviežujúce čajíky a v zime zasa teplé, poväčšine bylinkové. Počas dňa pijeme iba čistú vodu z vodovodu, maximálne s citrónom a bylinkami. V našej rodine nesmie chýbať čajík mätový a medovkový s medíkom.🐝

kikusa357
4. nov 2020

Najviac u nás ide čistá voda🥤, voda s citrónom🍋 a od jesene po jar čajíky a čajíky🍵, denne si spravím aj 3 🤭 samozrejme bez ochutenia, aby som si vychutnala jeho chuť 🥳

marton_popradske
autorModerátor
4. nov 2020

@onmaria nádhera

wenka25
4. nov 2020

My pijeme čaj hlavne v zime,v lete je to skor čistá voda alebo citronáda, alebo voda s ovocim,mätou a bylinkami z našej záhradky....Ešte máme radi niečo ako šumienku, CEDEVITU, tú si vozievame z dovolenky v Chorvátku. Škoda že u nás som nič podobné ešte neobjavila.

pietrins
4. nov 2020

Pre malô na pitný režim najnovšie záhradna zmes. Mraští sa pri tom 😃 ale vypije min pol dospekackeho hrnčeka...a pre nás starších káva. Pre muža zlatý výber a pre mňa zrnková restaurant 👍 ale typujem že s ubúdajúcimi stupňami vonku, budeme pridávať čaj aj pre nás 😄

klamarka5
4. nov 2020

Kazdy den je prioritou voda, ktoru nic nenahradi. Avsak v zimnych mesiacoch si okrem rannej kavy zalievam aj bylinkove caje. Mam rada cistu chut, maximalne s citronom, rodine ich sladim medom. ☕️

mone8
4. nov 2020

Každé ráno začínam s pohárom čistej vody a k raňajkam nesmie chýbať čajík s medom a citrónom. Počas týchto sychravych dní je príjemné zahriať si pri šálke teplého čaju. Deťom taktiež stále ráno prichystám poháre s vodou a samozrejme piju aj čaje. Dodržiavať pitný režim je pre mňa osobne veľmi dôležité, lebo mám problém s obličkami. Dodržiavať pitný režim mi pomáha aj aplikácia, ktorá ma upozorní 🙂

ferret95
4. nov 2020

snažíme sa nekupovať sladké malinovky a podobné veci.. ja som to úplne obmedzila a čistá voda je pre mňa naj 🙂 a samozrejme rôzne čajíky, či už bylinkové alebo ovocné.

gabriela_obzerova
4. nov 2020

Dobry den. Moje deti som od malicka naucila pit cistu vodu. Pri starsej dcerke musim davat velky pozor, nakolko sa zabuda napit a potom ju boli hlavicka. Takze ja a deti sme z 95% na vode 🙂 Manzel cistu vodu nemusi, v lete si da aj pivko, ale inak oblubuje vitaminove sumive tablety do vody a v praci kavu.

nikca94
4. nov 2020

U nás sa každé ráno začína šálkou čaju. Snažím sa čaje obmieňať, aby sme stále nepili to isté, ale preferujeme bylinkové. No a v priebehu dňa si väčšinou vystačíme už len s čistou vodou. Sirupy som zatrhla! 😁 V lete si radi robíme ovocné limonády a v zime občas večer ku telke horúcu čokoládu. 😍

lienka525
4. nov 2020

U nás syn nemá problém s pitím,dokonca mám pocit že pije až veľa ale dcérku musím ponúkať.mam noachystane vždy a sledujem či sa balíka a ak nie tak ju musím posielať sa napit

ah0612
4. nov 2020

U nás sa celoročne pije hlavne čaj a čistá voda. Čaj pripravujeme do džbánu, v priebehu dňa dopĺňame, nech je vždy k dispozícii a každý sa môže napiť. Aspoň raz týždenne odšťavujeme ovocie a robíme si džúsy, tie všetci zbožňujeme. V lete pijeme skôr vodu alebo si robievame limonády. S dcérkou je to trochu komplikovanejšie, nechce moc piť a musíme ju aktívne ponúkať. Tiež pije hlavne vodu alebo čaj a má ju pripravenú vždy na dosah, aby sa mohla kedykoľvek napiť.