Aké čaje by ste privítali?
Milé mamičky a dievčatá. Dnes nám začína „Týždeň so značkou s čajíkmi Mistral“. Volám sa Jano Marton a budem s Vami komunikovať celý týždeň. Skúsme sa hneď na začiatku podeliť o Vaše tipy: Dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných bylinno ovocných čajíkov Mistral z fotografie. Krásne pondelkové ráno Vám prajem.

@marton_popradske tak to mám radosť ❤️👍
@jovana9 jablko so škoricou má MISTRAL v ponuke.
Čo tak coca-colový 😉 decká u nás v rodine by furt pili len cocacolu, tak čaj by nebol od veci 😂😂😂
@marton_popradske ja by som privítala zelený čaj príchuť citrusu bergamotu. Pila som túto príchuť inej značky a bol fantastický ale už dlhšie ho neviem zohnať. Mistrál má skvelé čaje tak by možno bol ešte lepší ako ten. Ja pijem iba zelené a biele tak by bolo super rozšíriť ponuku týchto čajov lebo tých bielych je len málo druhov. Momentálne pijem Mistral jazmín a mango a je fantastický. Veľmi som si ho obľúbila.
Čajíky sú teraz v tomto chladnom období ideálnou voľbou na rána, poobedňajšiu siestu a večerné zaspávanie 🙂 keďže ja osobne mam niekedy chuť na veľmi sladký čaj a inokedy opačne, na svieži ovocný čaj, privítala by som kombináciu jahoda+vanilka, aleboooo vanilka s hocičim😂pre mňa je vanilková chuť niečo úžasné a krásne vonia ešte lepšie chuti, keď mám chuť na sladké. Ako druhú možnú variáciu si viem predstaviť niečo svieže, exotické - napr. Kiwi 🥝 kľudne au v kombinácii kiwi+kokos, alebo kiwi+melón, kiwi+ananás, kiwi+mango, proste niečo letné, čo nám navodí náladu ako pri mori na dovolenke 🙂 keď si dáme dúšok čaju, zavrieme oči a hneď sa dostaneme na pláž pod palmy 🌴
@evamajercak Ďakujeme za fotografiu Vašej úrody 🙂
@vinejka6 nooooo, kiwi by som skúsil veľmi rád aj ja 🙂
@dada125 ten sme pred pár rokmi chutnali na našom vývoji, ale poviem Vám, osobne mi to vôbec nechutilo. keď colu, tak colu, a keď čaj, tak čaj 🙂 toľko môj názor.
@marton_popradske ešte by som skúsila aj černica, med a klinčeky, taká vianočná limitka 😊
Kokos - vanilka môže byť zaujímavý chuťou a určite aj vôňou 😊 alebo med - vanilka - škorica, čokoláda - karamel.. Tých chutí by bolo určite ešte veľa 😀
@marton_popradske Dobry den, obsahuju vase caje umelu aromu? dakujem.
Milujem biely, alebo zelený čaj a z ovocia mandarínky a pomaranč možno nejakú kombináciu 🤗
@marton_popradske
@marton_popradske ja by som uvitala cajik rooibos - vanilka
@kika1905 rooibos vanilka je výborná voľba 🙂
@kindervajicko nie neobsahujú.
@bruneta880 áno, znie to tak vianočne. My máme MAGIC TIME - ten je úplne že Vianočný, už ste ho ochutnali?
Ja by som privítala vanilku s nejakou kombináciou, poprípade kiwi alebo tropical
@mima172 Popradský má čajík pre ženy, pozrite náš e-shop www.popradske.sk
@marton_popradske tymiánový 🙂 alebo bergamot ,
@marton_popradske Predpokladám, že máte na mysli tento čajík (https://www.popradske.sk/caj/funkcny/pre-zeny/), ten však nie je vhodný pre tehotné ženy, len tie netehotné, nakoľko obsahuje alchemilku a mätu 🙂 Čiže stále platí, žeby som uvítala čajík pre tehule bez rooibosu 😁🙂
Ja som v poslednej dobe prišla na chuť dračiemu ovociu-pitahaya, myslím že netradičné ale veľmi chutné, takže taký čaj by som určite ochutnala
caj z horskych bylin
Mám rada bylinkove čaje,napr. Bazovy, kamilkovy, mätovy, ale aj zelený s citrónom.,levandulovy
@mima172 óoooo, ospravedlňujem sa áno, ženský. áno, len tie netehotné. prepáčte 🙂 🙂
@iinuska no, tak to je široký záber 🙂 ĎAKUJEME.
BAZA alebo baza-citron-mata
lipovo-sipkovy, mne velmi chuti a pomaha pri nachladnuti
@petulda333 OREO? tak to by bola teda PECKA 🙂

@marton_popradske Veeeeeľmi by som uvítala čaj pre tehotné ženy, BEZ obsahu rooibosu. Rooibos je v každom čajíku pre tehule a teda nie každej z nás chutí 😏🙂