icon

Kávu, alebo čaj?

marton_popradske
Moderátor
29. nov 2019

Káva, alebo čaj? Čo Vás prvé napadne pri slove piatkový RELAX? Dajte nám vedieť do komentárov. Jedna z vás získa kávu, alebo čaj. Podľa vlastného výberu z www.popradske.sk Krásny večer☺️

Kávu, alebo čaj?
ivanacence
29. nov 2019

Káva,čaj💛 Veľa,veľa.

danicka27
29. nov 2019

@marton_popradske piatkovy relax? Ani caj ani kava...vychutnavame punč...

silvuska47
29. nov 2019

Pri 6 mesačnom určite šálku kávy na prebratie keďže som hore v noci kvôli cuckaniu mliečka🥰 a dvom starším rada pripravím šálku čaju.😍

krokodilkajmanka
29. nov 2019

Piatkový relax? V tomto čase horúci ovocný čaj v obývačke pod dekou 🙂

gallina
29. nov 2019

V tomto období, keď vonku prší si večer pri telke vychutnávam čajík Jablko-škorica.... Obľubujem ho nie len ja ale aj moje deti.... 👍

zuzanar2
29. nov 2019

Piatkový relax pre mňa znamená prísť domov a nemať už žiadne pracovné povinnosti mimo domu...uvarím si voňavú kávu, vyložím nohy na stôl a začne môj piatkový relax. Zvolním, oddychujem, čítam si, hráme s deťmi spoločenské hry a pritom potom celý večer popíjame voňavý čaj...takto v zime nám chutí jablko&škorica ♥♥♥

alexis617
29. nov 2019

@marton_popradske odfrása...zabudla som kúpiť kávu....☕☕☕

colka
29. nov 2019

Rano zacina byt ranom az po salke kavy, domaci relax s aj aj, a odkedy mame drobca nerozlisujeme piatkovy, oddych je sviatocny vzdy ked duracelko konecne zaspi 😄

eny1
29. nov 2019

V zimnom období zahriatie čajom a v teplučku

lujzamisko
29. nov 2019

Rána sú u mňa že káva a čajík . Tak že oboje

bea57
29. nov 2019

Moja túžba a vysnívaná predstava piatkového večera je
R - rozhodne
E - exluzívny
L - lahodný
A - afrodiziakálny
X - xy nápoj🍵

jane1989
29. nov 2019

Za mna obe. Rano kavicka, potom ovoxny cajik a vecer bylinkovy caj 🙂

maruskaw
29. nov 2019

@marton_popradske Ak si mam vybrat z tychto dvoch, tak jednoznacne caj, lebo kavu nepijem. ☺

z3
29. nov 2019

Urcite kava 🙂 po obede ked deti spia a mozem si ju vychutnat 🙂

gabci13
29. nov 2019

@marton_popradske Piatkový relax - deka, teplý čajík, sviečka a dobrá kniha..Teda pokiaľ deti zaspia skor ako ja :D

irenaliza
29. nov 2019

@marton_popradske Káva😃

maria3434
29. nov 2019

Ja čaj, kávu už nepijem.

bendinko
29. nov 2019

Relax je pre mňa horúca vírivka s knihou v ruke, ale ešte predtým šup vymrznúť na dlhú prechádzku s našou láskou

bibi252
29. nov 2019

@marton_popradske ooooo spiace dieťa v posteli, ticho, kľud a bylinkovy čaj🙂.

moniikka
29. nov 2019

@marton_popradske jednoznačne popradská káva 😊

luz5
29. nov 2019

Dobry vecer, piatok pre nas znamena malu sobotu. Predlzena vecierka nasho synceka a cas, kedy hrame pexeso, jasime sa a neponahlame sa do dennych vecernych ritualov... syncek si pije cajik zo salky hasica Sama, ja kavicku s dcerkou, a manzel vacsinou je😋 tesime sa na popradsky/popradsku a dakujeme.

dopolbokaodrata
29. nov 2019

Najprv káva, potom káva a večer ešte jedna káva na dobrú noc 🙂

kikuska555
30. nov 2019

Naco sa rozhodovat? Ja som za oboje! Pre mna rano musi byt kava a k tomu matovy caj! 😊
Co ma napadne pri slove relax? Ja vlastne ani NEVIEM co to 🤭 pri dvoch detoch nestiham niekedy ani tu kavu dovecera vypit a nie to zrelaxovat. No a kedze som na materskej tak piatok by som nemala oslavovat, ale pre mna ke to uzasny den! Pretoze nemusim vstavat rano k malej!! 🙈 Je doma muzicek a ten od rana lieta okolo báb a ja si mozem pospat aspon o hodku dlhsie. Zeby to bol ten relax? 😊🤭

volakova
30. nov 2019

Pre mňa rozhodne čaj keďže kávu nepijem. A piatkový relax? Keď dieťa úspešne uspím a môžem oddychovať na gauči pri manželovi, dáme si spolu večeru a pozrieme dobrý film.

diemerika
30. nov 2019

Pre mňa oboje naraz: najskôr výbornú kávu a potom relaxacny čaj, k tomu určite skvelý zákusok na ukončenie pracovného dňa ❤

kate127
30. nov 2019

Jednoznačne káva. Ale skvelo urobená a s láskou podávaná 😊. Či už espresso, Cappuccino alebo Latte Macchiato v spoločnosti tých, ktorí sú mi najbližší ♥️

alexis617
30. nov 2019

@marton_popradske Ďakujem za čajíky

bebe30
30. nov 2019

Čítanie dobrej knihy a pohar vína v ruke😍👌1️⃣

luciab987
30. nov 2019

@marton_popradske u mna takto: zaciatok piatkoveho relaxu: do 15.00=kava, 15.00-20.00= čaj, 20.00 a viac= nieco co ma % 😂, ale realita je skor takato: Piatkovy relax? To je co? 🤔.