Vyhraj tovar v hodnote 20eur z e-shopu www.popradske.sk
Vyhraj tovar podľa vlastného výberu v hodnote 20eur z nášho e-shopu (iba káva a čaj, nie darčekové predmety) www.popradske.sk Ako? Je to úplne jednoduché. Tipni si na ktorej ulici v Poprade má sídlo e-shop www.popradske.sk
a) Mnoheľova
b) Šrobárova
c) Hraničná
d) Okružná
Výherkyňu označím ešte dnes.
@marton_popradske
Tipujem, že eshop www.popradske.sk má sídlo na ulici Hraničná 664/16 v Poprade, takže odpoveď je c). 🙂
Hraničná ulica.. Tá je tá pravá,
na ktorej voňajú čaje a káva.
Podtatranskė dobroty radi veľmi máme,
každý deň povinne náš čajík si dáme.
Mistral nás vždy zatiahne do sveta vôní, chutí..
Milujem bylinky, deťom zase ovocný chutí.
Čerešna a ruža..waaau..alebo jahodový s mackom..
Čajíčkové dejchánky robievame si aj s ockom.
Uvarený čajík, zapálená sviečka,
od slasti večer zatvára nam viečka.
@marton_popradske Krásne ránko sídlo podnikovej predajne je na hraničnej ulici v Poprade a vyzerá úžasne, keďže som s manželom z východného Slovenska, ale bývame už 20.rokov na západnom Slovensku, tak niekoľko krát ročne chodíme do Starej ľubovne a tatier a Prešova a určite sa musíme zastaviť, lebo vyzerá úžasne, ja milujem vôňu čerstvo namletej kávy wau a tento týždeň čajíkový je úžasný, prajem všetkým nielen v Poprade krásny aj keď u nás upršaný deň, ale nevadí ....
c) na Hraničnej ulici 🙂 A ak by sa podarilo vyhrať, výhru by som využila na čajíky na Vianoce pre manžela, keďže je taký čajíkový 🙂
Spravna odpoveď je Hraničná - C,ale Popradské majú bezhranicne nápady a ich výrobky sú skvelé!!!!

@marton_popradske Ulica Hraničná odpoveď C ☕