Vyhrajte prieduškový čajík Mistral.
Ochladzuje sa a do Popradu má koncom týždňa prísť už sneh a takéto zmeny počasia majú vplyv na našu imunitu. Mitral pre Vás, milé dievčatá, pripravil čajík na Priedušky. Je veľmi vyvážený a veľmi chutný. V tomto čajíku bol najväčší dôraz kladený na lipu. Je to skutočne mimoriadne harmonická zmes. Chcete ju vyhrať? Napíšte nám, ako posilňujete svoju imunitu pri prudkých zmenách počasia. Trom z Vás tento čajík pošleme 🙂 Krásny deň ešte.
Keď už slniečka pomenej svieti,
treba posilňovať imunitku,hlavne tých našich detí...
Každé ráno čajík teplý,
Vitamínky C- ecko,D-ecko,
A šup,jabĺčko, plní naše vrecko...
Potom vonku vzdušik zdravý,
Aj deduska vonku zdravím...
Večer čajík šípkový,
otecko nám pripravi...
Veď ich zbieral pre nás,
Aj mamičku a svoje deticky❤️
@marton_popradske
Snažím sa piť veľa čaju s citrónom. Samozrejme jem veľa ovocia a keď viem, že idem medzi veľa ľudí alebo je okolo mňa viac chorých, dám si vitamín C + zinok. 🙂
bylinkový čaj ochutený citronom a lyžičkou medu, večerné prechádzky a pozitívne myslenie🙂
No ja moc dobru imunitu nemam 😪😪pre moju chorobu ale stale si ju posilnujem vitaminmi a ovocim a cajmi aspon trosku to pomoze no co uz 😋😋😋😘
@marton_popradske bylinkove čaje sú super tie u nas nesmú chýbať.Dceru dokonca pri prechladnuti liecim len bylinkami.A samozrejme na imunitu je u nas kazdy den skvely rakytnik
Vhodne oblecenie(viac vrstiev,ktore mozno podla menit) a vitaminy prirodne aj chemicke....
odkedy zacali deti chodit do skolky byvaju casto chore. nenasla som este vitaminove doplnky ktore by naozaj pomahali, pripravujem im aspon kazdy vecer do termosky teply caj s citronom a medom a nemozu ist spat kym nie je termoska prazdna.
Je to predovšetkým teplý čaj s medom a citrónom alebo zábaly kuracej masti na hruď, aby sa omastili priedušky 🙂
@marton_popradske Ahoj 🙂 ja som nedávno začala otužovať. Viem, že to asi nie je nič špeciálne, ale pre mňa to bol splnený sen. Nastavila som sa na to v hlave a okrem pozitívnych účinkov na imunitu mi to veľmi pomáha aj v zlepšovaní nálady 😊 Zvládam aj ľadovú vodu po saunovaní, čo ma zakaždým dobije úžasnou energiou. Čerešničkou je už len výborný čajík 🍵 po relaxe 🥰 Okrem toho si ešte spolu so synčekom dopĺňam vitamín D, ktorý sa tiež stará o našu imunitu. A taktiež vitamín C, ktorý dopľňame zeleninkou a ovocím 🌶🍋🍊🍐🍎🍏🥝
veľa tekutín, ovocie a zelenina denne, niekoľko kusov, prechádzky, so synom teraz aktuálne je to semtam dokonca beh 😁 a tiež dopĺňame vit. D - syn v kvapkách, my tabletkový, aj zinok a Cčko 🧡
pozitína myseľ, tešiť sa z každého počasia aj keď prší veď predsa príroda to potrebuje 🙂, čajíky z byliniek nazbieraných v lete, včelí peľ 🙂
My sa snazime jest vela domacej kyslej kapusty, domaci pupavovy med a medik od vcelara, cesnakovu polievku a taketo podobne domace receptiky 😉
Na to sú najlepšie bylinkové čaje s medom a ďalšie vitamínové bomby z prírody v podobe cesnaku a chrenu.
Imunitu posilňujem počas celého roka,aby práve pri prudkých zmenách bola pripravená odolať . Rada pijem rôzne bylinné čaje, jem medovicový med,vystavujem sa slniečku, užívam preventívne vit.D (hlavne počas dní bez slnka) ,zinok, vitamín A,C aj v prírodných formách aj v doplnkoch. Rada by som začala aj so saunovaním a možno sa raz pridám aj ku ľadovým medveďom 🙂
Vela caju, vitaminu C, prechadzky po cerstvom vzduchu, konzumacia vela ovocia a zeleniny, cvicenie 🙂
Ovocie,zelenina,prechadzky za kazdeho pocasia,vetranie...a hlavne caje,rozne

u nas vitaminyyyy a dlhe prechadzky po nasom krasnom parku
a vecer posedenie pri dobrom horucom cajiku 🙂