icon

Vyhrajte prieduškový čajík Mistral.

marton_popradske
Moderátor
27. nov 2019

Ochladzuje sa a do Popradu má koncom týždňa prísť už sneh a takéto zmeny počasia majú vplyv na našu imunitu. Mitral pre Vás, milé dievčatá, pripravil čajík na Priedušky. Je veľmi vyvážený a veľmi chutný. V tomto čajíku bol najväčší dôraz kladený na lipu. Je to skutočne mimoriadne harmonická zmes. Chcete ju vyhrať? Napíšte nám, ako posilňujete svoju imunitu pri prudkých zmenách počasia. Trom z Vás tento čajík pošleme 🙂 Krásny deň ešte.

Vyhrajte prieduškový čajík Mistral.
simika2424
27. nov 2019

Ovocie, med

marton_popradske
autorModerátor
27. nov 2019

@eilish presne tak, zelenina a ovocie v čistej forme.

marton_popradske
autorModerátor
27. nov 2019

@lucy94 ĎAKUJEME za tip

marton_popradske
autorModerátor
27. nov 2019

@domka_sviecky áno, pozitívna myseľ je dôležitá.

marton_popradske
autorModerátor
27. nov 2019

@katlin7 otužovanie áno, dnes som zase kričal ráno v ľadovej sprche 🙂 🙂 🙂

majka843
27. nov 2019

@marton_popradske my doma jednoznačne C-čkom vela a každy den. a deťom pravidelne imunoglucan sirup na posilnenie imunity 🙂

sperka
27. nov 2019

@marton_popradske keďže chodím darovať krv, dávam si na zdravie pozor, pravidelne dopĺňam vitamíny v podobe zeleniny a ovocia, pred odberom aj v tabletkovej forme. Na prelomoch období užívam viac vit. C a pred odberom železo. Doprajem si med, kyslú kapustu a tiež cesnak.

peronela
27. nov 2019

Vitamín C, cvičenie, teplý čaj, ovocie, zelenina

petrabiela1987
27. nov 2019

Detom vitamin D a cerstve ovocie kazdy den,plus prechadzky vonku,my dospely ovocie a tiez prechadzky 😀

sonica
27. nov 2019

bylinkovymi cajikmi s ceckom a domacim medikom 🙂

suerika
27. nov 2019

Otuzujeme sa studenou sprchou 😅

angielka
27. nov 2019

pobyt na vzduchu za každého počasia, pijem zázvorový čaj, dávam si pravidelne vitamín C, jedávam ovocie a zeleninu.

kokorunecka
27. nov 2019

Ja sa musím priznať,že nejaké extra posilňovače imunity doma neriešime.
Ale akonáhle sa vyskytne nádcha či kašeľ,bystrím svoju pozornosť a siaham po bylinných čajoch a overenej cibuli s medom.

milkamm
27. nov 2019

Dobrý deň, ja aj s manželom berieme hlivu ustricovú, ktorá nám vždy zaručí, že cez zimu nie sme chorí. Plus chodíme do sauny a otužujeme sa a s dcérkou každý deň na prechádzky 🙂

livinka1111
27. nov 2019

V poslednom období, keďže je také náchylné hlavne na choroby, imunitu posilňujeme čajíkmi z byliniek, ktoré sme si cez leto nazbierali a nasušili, do čajíkov pridávame domáci zázvorový medík, prevetrávame izby, jeme veľa ovocia a zeleniny a snažíme sa chodiť von za každého počasia. A deťúrence zbožňujú kyslú kapustu, naberú zo suda na tanierik a vychrumkávajú...

katlin7
27. nov 2019

@marton_popradske tak ešte spoznať viac Wim Hofovu metódu a nebude to musieť byť len sprcha 😄 a budeme najzdravší

lpolak
27. nov 2019

imunita posilnovana CELOROCNE, ked uz dojde obdobie chripok a nachladnutia, uz je neskoro, preto samozrejmostou na desiatu k cerealnemu pecivu je mrkvicka, zeleninka na kusky, ovocia jablcka, banany a mandarinky,....a syn MILUJE kysku kapustu skoro ku vsetkemu🙂. A ked ideme na VIKENDY, tak nesmie chybat prechadzka teraz idealna, pricom si DETURENCE stale prinesu SIPKY, BYLINKY a ucime ich co vsetko v prirode sa da ZBERAT a robit si CAJIKY prospesne pre nas organizmus.🍹

juls26
27. nov 2019

Vela ovocia, bylinkovy caj a ziadne vymyslanie pri obliekani, tielko, teple pancuchy aj ponozky, sal, rukavice,.ciapky 🙂

zuzu4444
27. nov 2019

U nás najmä dostatok prísunu vitamínu C, snažíme sa papať ovocie, prechádzky po parku a po príchode domov teply čajík 😊

krokodilkajmanka
27. nov 2019

Zatiaľ sa mi osvedčili šumivé tablety magnézium a multivitamín 🙂

michaela339
27. nov 2019

Vitamínom C,pobytom na červenom vzduchu a otužovanim pri sprchovaní 🤗

lubimmisku
27. nov 2019

Pijeme veľa čaju, najobľúbenejší je Mistral Baza s odšťaveným rakytníkom, tiež pijeme odšťavenú cviklu s jablkom 🙂

gamura
27. nov 2019

Predovsetkym sa zasobujem C-ckom, bez vitaminov to nejde, v kabelke mam vzdy mentolovo-bylinne cukriky. So synom sme vzdy na cerstvom vzduchu, ci mrholi, fuka alebo je prijemne. Pripravujem si zazvorovomliecne napoje.

bendinko
27. nov 2019

Čo najviac pohybu na vzduchu, céčko, ale nie v čaji, keďže to by už nemal účinok, veľa tekutín, zázvor a pre mňa je základ krk v teple. A samozrejme u mňa platí ako vo všetkom, mať pozitívnu myseľ, že chrípku mať nebudem a tá sa mi chvalabohu aj vyhýba 😂

danicka27
27. nov 2019

@marton_popradske otuzovanie, sport, prechadzky, vsetky aktivity na cerstvom vzduchu, vela cerstveho ovocia a surovej zeleniny....

laraxy
27. nov 2019

tak bobulky rakytniku, cajiky s medom a citronom, cesnak a cibula🤐 a po vecernej sprche otuzovanie- studena sprcha na nohy, manzel sa aj nazaver v studenej vode umyje cely🙂

17kaciatko17
27. nov 2019

@marton_popradske prechádzky so psom, bylinné čaje, čerstvé ovocie

baska268
27. nov 2019

Vitamíny C, B, rakytnik

livizi
27. nov 2019

Pomocou vitamínov priamo z prírody, bylinky, med, citrón, zázvor sú výbornými pomocníkmi, ktorí v podobe cajikov navyse aj výborne chutia 🙂

ateragram
27. nov 2019

@marton_popradske vitaminom C a kyslou kapustou a zazvorom