Vyhrajte prieduškový čajík Mistral.
Ochladzuje sa a do Popradu má koncom týždňa prísť už sneh a takéto zmeny počasia majú vplyv na našu imunitu. Mitral pre Vás, milé dievčatá, pripravil čajík na Priedušky. Je veľmi vyvážený a veľmi chutný. V tomto čajíku bol najväčší dôraz kladený na lipu. Je to skutočne mimoriadne harmonická zmes. Chcete ju vyhrať? Napíšte nám, ako posilňujete svoju imunitu pri prudkých zmenách počasia. Trom z Vás tento čajík pošleme 🙂 Krásny deň ešte.

@eilish presne tak, zelenina a ovocie v čistej forme.
@lucy94 ĎAKUJEME za tip
@domka_sviecky áno, pozitívna myseľ je dôležitá.
@katlin7 otužovanie áno, dnes som zase kričal ráno v ľadovej sprche 🙂 🙂 🙂
@marton_popradske my doma jednoznačne C-čkom vela a každy den. a deťom pravidelne imunoglucan sirup na posilnenie imunity 🙂
@marton_popradske keďže chodím darovať krv, dávam si na zdravie pozor, pravidelne dopĺňam vitamíny v podobe zeleniny a ovocia, pred odberom aj v tabletkovej forme. Na prelomoch období užívam viac vit. C a pred odberom železo. Doprajem si med, kyslú kapustu a tiež cesnak.
Vitamín C, cvičenie, teplý čaj, ovocie, zelenina
Detom vitamin D a cerstve ovocie kazdy den,plus prechadzky vonku,my dospely ovocie a tiez prechadzky 😀
bylinkovymi cajikmi s ceckom a domacim medikom 🙂
Otuzujeme sa studenou sprchou 😅
pobyt na vzduchu za každého počasia, pijem zázvorový čaj, dávam si pravidelne vitamín C, jedávam ovocie a zeleninu.
Ja sa musím priznať,že nejaké extra posilňovače imunity doma neriešime.
Ale akonáhle sa vyskytne nádcha či kašeľ,bystrím svoju pozornosť a siaham po bylinných čajoch a overenej cibuli s medom.
Dobrý deň, ja aj s manželom berieme hlivu ustricovú, ktorá nám vždy zaručí, že cez zimu nie sme chorí. Plus chodíme do sauny a otužujeme sa a s dcérkou každý deň na prechádzky 🙂
V poslednom období, keďže je také náchylné hlavne na choroby, imunitu posilňujeme čajíkmi z byliniek, ktoré sme si cez leto nazbierali a nasušili, do čajíkov pridávame domáci zázvorový medík, prevetrávame izby, jeme veľa ovocia a zeleniny a snažíme sa chodiť von za každého počasia. A deťúrence zbožňujú kyslú kapustu, naberú zo suda na tanierik a vychrumkávajú...
@marton_popradske tak ešte spoznať viac Wim Hofovu metódu a nebude to musieť byť len sprcha 😄 a budeme najzdravší
imunita posilnovana CELOROCNE, ked uz dojde obdobie chripok a nachladnutia, uz je neskoro, preto samozrejmostou na desiatu k cerealnemu pecivu je mrkvicka, zeleninka na kusky, ovocia jablcka, banany a mandarinky,....a syn MILUJE kysku kapustu skoro ku vsetkemu🙂. A ked ideme na VIKENDY, tak nesmie chybat prechadzka teraz idealna, pricom si DETURENCE stale prinesu SIPKY, BYLINKY a ucime ich co vsetko v prirode sa da ZBERAT a robit si CAJIKY prospesne pre nas organizmus.🍹
Vela ovocia, bylinkovy caj a ziadne vymyslanie pri obliekani, tielko, teple pancuchy aj ponozky, sal, rukavice,.ciapky 🙂
U nás najmä dostatok prísunu vitamínu C, snažíme sa papať ovocie, prechádzky po parku a po príchode domov teply čajík 😊
Zatiaľ sa mi osvedčili šumivé tablety magnézium a multivitamín 🙂
Vitamínom C,pobytom na červenom vzduchu a otužovanim pri sprchovaní 🤗
Pijeme veľa čaju, najobľúbenejší je Mistral Baza s odšťaveným rakytníkom, tiež pijeme odšťavenú cviklu s jablkom 🙂
Predovsetkym sa zasobujem C-ckom, bez vitaminov to nejde, v kabelke mam vzdy mentolovo-bylinne cukriky. So synom sme vzdy na cerstvom vzduchu, ci mrholi, fuka alebo je prijemne. Pripravujem si zazvorovomliecne napoje.
Čo najviac pohybu na vzduchu, céčko, ale nie v čaji, keďže to by už nemal účinok, veľa tekutín, zázvor a pre mňa je základ krk v teple. A samozrejme u mňa platí ako vo všetkom, mať pozitívnu myseľ, že chrípku mať nebudem a tá sa mi chvalabohu aj vyhýba 😂
@marton_popradske otuzovanie, sport, prechadzky, vsetky aktivity na cerstvom vzduchu, vela cerstveho ovocia a surovej zeleniny....
tak bobulky rakytniku, cajiky s medom a citronom, cesnak a cibula🤐 a po vecernej sprche otuzovanie- studena sprcha na nohy, manzel sa aj nazaver v studenej vode umyje cely🙂
@marton_popradske prechádzky so psom, bylinné čaje, čerstvé ovocie
Vitamíny C, B, rakytnik
Pomocou vitamínov priamo z prírody, bylinky, med, citrón, zázvor sú výbornými pomocníkmi, ktorí v podobe cajikov navyse aj výborne chutia 🙂
@marton_popradske vitaminom C a kyslou kapustou a zazvorom

Ovocie, med