icon

Získajte čarovné brusnice v čaji Mistral

marton_popradske
Moderátor
26. nov 2019

Milé dievčatá, určite poznáte silu brusníc. Máme pre Vás urologický čajík s brusnicami, ktorý priaznivo pôsobí pri problémoch s močovými cestami. Obsahuje tie najlepšie ingrediencie. Jeho chuť je vďaka funkčnému zloženiu a vysokému obsahu brusníc veľmi lahodná. A čo vy? Ochutnali by ste ho? Ak mi napíšete, prečo by sme Vám ho mali poslať, trom najzaujímavejším odpovediam tento čajík pošleme☺️ Krásny deň.

Získajte čarovné brusnice v čaji Mistral
makovicka8
26. nov 2019

Pretoze by som ho varila v praci kolegynam aby nebehali stale na wc 😂

lujzamisko
26. nov 2019

Urologicky pijem pomerne casto keď že som náchylná na ofuknutie . Preto by som rada ochutnala a zaistila či pomaha aj Mistral

eny1
26. nov 2019

Je lahodný, príjemná vôňa a chuť ,pomáha pri ťažkostiach a rada by som zažila ten príjemný pocit,keby sa ako výhra objavil čajik u mňa 😄

jachin
26. nov 2019

Myslím že všetky čo sa zapoja ho chcú vyhrať, niektoré majú zdravotné problémy, iné ho chcú proste ochutnať. Ideálne poslať jedno vrecúško každej prispievateľke. 🙂 Ja patrím k druhej skupine, proste ho chcem ochutnať, preto.

cilkau
26. nov 2019

brusnicový čaj pijem väčšimou pri zápale močových ciest v zime mám dosť často 🙂

malinovka333
26. nov 2019

ja by som ho velmi rada dala mojej kamaratke ktora mava casto problemy so zapalmi s močovými cestami

erika770
26. nov 2019

Brusnice sušené, brusnicový džús a hlavne chutný brusnicový čaj - to mám vždy poruke, výborná chuť, ale hlavne pomôže, vylieči, keď treba....šálka chutného čaju- relax pre telo i dušu🙂

kikuska555
26. nov 2019

Mocove cesty, moja maturitna tema a moje milovane brusnice 😍 na skole som mala predmem fytofarmacia a ked sme mali brusnice tak sme rozoberali rozne caje s obsahom brusnic, a veru ze nie je brusnica ako brusnica. Je velmi vvelky rozdiel v spracovani tohto plodu. Velmi rada skumam tieto caje s obsahom brusnic dodnes 🙂

marikaheidi
26. nov 2019

Tak, pretože moj syncek je nefrologický pacient 4 roky po uspesnej transplantácie obličky, od narodenia, pijeme urologicke čaje, jeme brusnice, pijeme brusnicový nápoj a pod.... pomáha...samozrejme aj zbierame a sušíme brusnice z nasich hôr....

maria39
26. nov 2019

tento caj je jeden z mala ktory velmo pomaha na zdravotne problemy

21katus05
26. nov 2019

Rada by som vyskúšala

merci1984
26. nov 2019

@marton_popradske abych měla pro sestru, která žije v Německu, aspoň nějaký vánoční dárek 😀 první vlaštovka...a pak snad přidám i další dárky 😀 vánoce se blíží a ona má věčně tyhle problémy, tak aby byla OK 😉 👍

gabesz1
26. nov 2019

@marton_popradske Sú výborné!

dema4016
26. nov 2019

Rada by som ho vyskúšala, už som vyskúšala všelijaké čajíky, ale tento by som tiež rada mala vo svojej zbierke čajíkov, snáď ma očarí, a budem ho potom častejšie kupovať, a snáď mi aj pomôže pri mojich problémoch

enigma966
26. nov 2019

Občas som nútená použiť urologický čaj ale chuťovo to nieje bohviečo ... rada by som vyskúšala túto novinku.

ceresnicka111
26. nov 2019

Brusnice milujem a čajík z nich je už celé roky známy ako liek pri problémoch močových ciest.Urcite by som ho pila ako prevenciu aby ma obchádzali problémy 🙂

z3
26. nov 2019

Ja by som ho nechcela pre seba,aj ked urcite by chutil skvelo ako vsetky vass cajiky 🙂 dopriala by som ho mojej svagrinej,ktora ma len 25 rokov a neustale zdravotneproblemy s mocovymi cestami. Urcite by ho rada vyskusala a berim,ze by jej pomohol aspon zmiernit priznaky ochorenia

marton_popradske
autorModerátor
26. nov 2019

@rozalia89
@kikuska555
@weisovameggy4444 blahoželáme. Pošlite mi adresu do správy a do predmetu napíšte Brusnice. Krásny večer ešte. - Jano

dusan_ko
26. nov 2019

Uz od strednej skoly mavam caste zapaly 😣😣😣 A pred 4r ked sme sli k svokre do ciech som myslela ze ram umrem.....celu nic som nespala a ta bolest 6h som sedela na zachode....co som sa nevedela z wc postavit...Takze cajik by ma potesil

denisa2019
26. nov 2019

Okrem čistej vody pijeme väčšinou čaje, striedame ich, s brusnicovým sme sa ešte nestretli. Káve, džúsom a hlavne alkoholu sa snažíme vyhýbať, takže takáto novinka by bola pre nás príjemnou zmenou.

erikaah
26. nov 2019

Ja mám urologické čaje veľmi rada a keď sú ochutené napr brusnicami, tak mi chutia len tak, bez medu, cukru. Pred rokom a pol som bola operovaná na obličku, kvôli obličkovým kameňom, resp. šutrom, ktoré som v nej mala 🙂 A keďže znova čakám bábätko a ujo doktor mi povedal, že je veľmi pravdepodobné, že počas tehotenstva sa mi kamene zas začnú tvoriť, tak sa snažím vypiť aspoň 1 takýto čajík denne. Pred tehotenstvom si vypila aj 3. Pevne však dúfam, že tento scenár sa znova nezopakuje, pretože obličkovú koliku by som nepriala ani najhoršiemu nepriateľovi. Horší je snáď už len pôrod 🙂
"Keď chceš zdravé obličky a močový mechúr mať, poď si urologický čajík s brusnicami dať".

bendinko
26. nov 2019

Zaujímavá odpoveď to síce nie je, ale brusnice sú u nás varené-pečené, keďže som náchylná na zápaly močového mechúra a je to môj zimný parťák rovnako ako šál 😂 Urologické čaje som ochutnala už asi z každej značky, lebo ho pijem na litre už aj preventívne, tak by ma do zásoby určite potešil.

jankaajanko
26. nov 2019

Ahoj no moja odpoved preco by ste ho mali poslat mne je ze ja ho chcem a chcem a chcem ,chm,chcem,chcem,chcem,chcem,chcem,chcem,,chcem,chcem,chcem,chcem,chcem,chcem,chcem,chcem,chcem,chcem,chcem,chcem,chcem,chcem, chcem,chcem,chcem,chcem,chcem chcem,chcem aaaaaaaa chcem a hotovo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

zuzanatl
26. nov 2019

Lebo Mistral je naj naj znacka na cajiky a bola by som rada. 😘☺ a popritom mam aj zdrav.problemy na ktory je tento cajik urceny

dracikdrahosko
26. nov 2019

Ja by som Vami ponúkaný čajík veľmi rada vyskúšala z viacerých dôvodov. Jedným z nich je, že milujem čaje s príchuťou brusníc, no zatiaľ som nemala šťastie ochutnať tento z rady Mistral. Sú chuťovo veľmi dobré, dobre cítiť v nich brusnice. Doteraz som ochutnala príchuť brusnica-malina, značku nemenujem kvôli reklame. A druhým dôvodom je, že mám žiaľbohu problémy s močovými cestami, opakovane sa mi problémy vracajú, takže by som určite uvítala možnosť týmto spôsobom otestovať Vami ponúkaný čajík, či je skutočne taký dobrý ako som o ňom počula🙂 A keby na moje ťažkosti aj pozitívne zaúčinkoval, tak by si našiel ďalšiu fanúšičku tejto príchute a tiež čestné miesto v našej domácej čajíčkárni🙂

kirakira
26. nov 2019

možno bude učinejši ako urinal tak prečo nevyskušat

rozalia89
26. nov 2019

@marton_popradske Veľká radosť, dakujem 😊🙂

shilou
26. nov 2019

Tento caj som este v obchode nevidela. Starsia dcerka ma rada brusnice v jogurtoch..v pecenom caji🙂) u nas pri tazkostiach urologicky caj davame aj psovi/ na odporucanie/ len samozrejme psovi necukrime. Mala tazky zapal mocovych ciest plus kamen/ uz ma po operacii/ ..a kedze pes je velky gurman a hocico nezje ani nevypije...ten caj by sme si dali vsetci..😁...Zapal mocovych ciest u detoch je dost bezne...a duplom ked moje obe dcerky maju s oblickami problem. Ale je to uz lepsie. Na kontrolu uz len raz za rok po dobu 18r...ked sa nevyskytne choroba..