icon

Získajte čarovné brusnice v čaji Mistral

marton_popradske
Moderátor
26. nov 2019

Milé dievčatá, určite poznáte silu brusníc. Máme pre Vás urologický čajík s brusnicami, ktorý priaznivo pôsobí pri problémoch s močovými cestami. Obsahuje tie najlepšie ingrediencie. Jeho chuť je vďaka funkčnému zloženiu a vysokému obsahu brusníc veľmi lahodná. A čo vy? Ochutnali by ste ho? Ak mi napíšete, prečo by sme Vám ho mali poslať, trom najzaujímavejším odpovediam tento čajík pošleme☺️ Krásny deň.

Získajte čarovné brusnice v čaji Mistral
Strana
z3
domip
26. nov 2019

Pracujem v jednom logistickom centre a BOP je môj naj dodávatel...mám veľmi rada vaše čajíky a vždy obdivujem aké nové k nám prišli...medzi ne patrí aj tento 🙂

monique17
26. nov 2019

Čajík by sa veľmi hodil mojej mame. Tá má s močovými cestami často problémy, ale je príliš tvrdohlavá nato aby s tým začala niečo robiť :D. Vždy sa vyhovára na vek :D, takže myslím, že tento čaj by jej aspoň ukázal, že sa to dá riešiť rýchlo a ľahko 🙂

ludkka0407
26. nov 2019

Lebo by som rada potesila takouto milou pozornostou moju "adoptivnu" mamu aj otca,kt.suhlasili,ze sa stanu dedkom a babkou pre moje deti a ich dcera,moja najkamoska,ich krstnou mamou,kedze moji rodicia sa porucali z tohto sveta priskoro a moje deti ich vobec nepoznaju

zuzanar2
26. nov 2019

@marton_popradske Popradské čaje ma sprevádzajú od detstva a vždy sa teším na ďalšie nové príchute. Páči sa ako sa inovujú škatuľky, sú dizajnovo atraktívne a nových príchutiach ani nehovorím. Jednoducho popradské čaje milujem.

silvuska47
26. nov 2019

Určite by som si ho vychutnala s mojim mužom.Nakolko on pije 1 pivko na močenie.Čiže by sme savymenili ja pivko a on čajík by pil.😀

zkatuska
26. nov 2019

Čaj Mistral by som ochutnala veľmi rada, pretože čaje milujem a hlavne v tomto sychravom, studenom počasí s medom by prišiel určite vhod. V rodinke mám blízku osobu, ktorá by sa tiež tomuto čaju určite potešila. Takže ja by som sa určite aj rozdelila 😉

laraxy
26. nov 2019

lebo by som sa uz naozaj chcela poriadne ...

angu14
26. nov 2019

Chladné, dlhé zimné večere sa pre mňa a moju rodinu spájajú s pitím cajikov a leňošenim a ak by to leňošenie bolo ešte aj liecive😀

denullllka
26. nov 2019

@marton_popradske ja by som cajik darovala mojej mladšej sestre, ktorá má neustále problémy s močovým mechúrom a prave tieto čaje jej pomáhajú 😊

mardzetka
26. nov 2019

@marton_popradske lebo som bola za slobodna Martonová 😄😄😄😄 A preto, lebo som pred mesiacom brala antibiotiká na močový mechúr, mala som zápal. K tomu som popíjala klasický urologicky čaj. Rada by som skúsila aj tento 😉😃

macik45
27. nov 2019

Takýto čaj s brusnicami som ešte neskúšala, takže rada by som ho vyskúšala🙂

icub
27. nov 2019

Určite by som ho vyskúšala, lebo.. bylinkové čaje milujem, tým,že ešte aj pomáhajú na niektorú časť môjho tela je super pridaná hodnota.. 😉

zuziko80
27. nov 2019

Dobrý deň, brusnice taktiež nesmú v našej domácnosti chýbať a čaje MISTRAL sú proste super, tak by som bola rada, keby som ho mohla vyskúšať. A urologický čaj k tomu počasiu akosi aj patrí.

jankakocanova
27. nov 2019

ja by som ho darovala mojej svokre 🙂
stale ma problemy s mocovymi cestami
tak ,by sa isto potesila 🙂
dakujem

darina007
27. nov 2019

Mistral čaje sú moje najobľúbenejšie, majú výraznú chuť, rozoznám podľa nej aj hlavnú zložku čaju, nepotrebujú dochutiť ani medom ani citrónom. Rada ochutnám aj túto novinku, ktorá určite nielen dobre chutí ale aj pomáha.

vladkulienka
27. nov 2019

Lebo casto chodim doma bosa a všetky papuce vzdy dolamem tym, ze bud v nich dlho cupim pri deťoch, alebo si nejako na nich sadnem a rozlepia sa mi. Kym si zas kupim nove, tak chodim v ponozkach a mocove cesty mi to daju poznat... Naposledy son takto doplatila na moju tvrdohlavost a balerinky v kostole pocas Velkej noci... Davala som sa dokopy min. 2tyzdne.

veronika2905
27. nov 2019

Pretože pre tehotnú sú zdravé močové cesty dôležité 😉

danielaj
27. nov 2019

@marton_popradske zápal močových ciest to je môj "kamarát" už od školských čias, viac ako 20 rokov, neprajem nikomu takéhoto dlhoročného kamaráta, ten kto zažil, pochopí. Brusnice sú jediná vec, ktoré mi dokázali tento problém zmierniť a dokonca v začiatkoch aj úplne zastaviť, bez použitia antibiotík. Čajík by veľmi potešil aj pomohol.

cupakabricka
28. nov 2019

Dobrý. Ja ho mám veľmi rada a pijem ho preventívne po celý rok ;)

megan6
5. nov 2020

Ja som pozerala na tento cajik v obchode minulý týždeň 🙂Inak veľmi vydarené , pekné obaly majú Vaše čaje. Asi najkrajšie.Verím,že rovnako dobre chutia aj vonaju🙂

ludkka0407
5. nov 2020

@marton_popradske dali by sme ho nasmu "adoptivnemu" dedovi,kt.mal problemy s oblickovymi kamenmi🙂ma rad nase deti ako vlastne vnucata,aspon takto by sme mi to oplatili

dellpo
7. nov 2020

@marton_popradske ....pretoze ho chcem vyskusat a ochutnat.. ...

Strana
z3