Dobré ránko s čajíkmi MISTRAL
Milé mamičky a dievčatá. Volám sa Jano Marton a dnes nám začína na MODROM KONÍKOVI: „Týždeň so značkou s čajíkmi Mistral“. Dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných a fantastických čajíkov Mistral s kvetovými príchuťami😊

Ja by som privítala na blížiace sa zimné dni kombináciu, ktorá zaručene zahreje aj tu pod Tatrami: medovka s rumom, prípadne kombináciu medovka+rum+citrón. A keďže sa pomaličky začne obdobie chrípok, tak si viem predstaviť mimoriadne užitočnú kombináciu mäta+zázvor 🙂
ananas banan kokos🙂😉👍
@nelly761 karamelový nádych neznie vôbec zle👍
Brusnica malina & baza
Mne by sa páčila takáto kombinácia: arónia-rakytník- banán-jabĺčko 🙂
Levanduľa, rum a citrón
medovka - na upokojenie - hektický štart týždňa v práci :(
Ja rada vymyslam nove chute a kombinujem viac druhov napojov. Niekedy vzniknu zaujímavé kombinacie. A co sa tyka caju, mna by oslovila nejaka zaujimava kombinacia byliniek, napr. mäta, medovka a cucoriedky, len 3 druhy, bez inych podtonov a prímesí. Alebo rovno vytvorit cierny caj s mliekom? Aj to by mohlo byt zaujimave.
A co tak cierny caj a banan? Alebo verzia caj s rumom. Vianocne vselijake su, ale takato typicka zimna kombinacia chyba
zazvor rum citron 🙂
Lotosový kvet a Mango
Co tak kardamon v akejkolvek kombinacii? Alebo nieco na sposob Jogi ayurveda. 🙂 Inak vase case milujem, uz dobrych 20 rokov som verna jablko-skorici, ale aj ine kombinacie ma v posledných rokoch oslovili. 🙂
citron medovka rum 🙂
Pre moje deti by bol najzaujimavejsi asi cajik s cokoladou, banan s cokoladou a do toho medik😊
kokos rum citron
kokos rum hrozno
@cilkau super!!!?
@cilkau 👍👍👍
@lener čokoláda je fajn👍
@cilkau zaujímavé
@kofoluska ďakujeme za tip, znie to výborne
Ja milujem zelene caje akekolvek 😀a potom jahodove a malinove takze taka kombinacia je pre mna naj😀
hrozno jablko mango 🙂🍏
Medovníkový. Všetko môžné vianočné korenie. Plus zázvor a citrón na imunitu
Nemám rada prekombinované chute, mňa by potešil marhuľový čaj, ten som u nás nevidela, nosíme si ho z Chorvátska 😊
pomaranč rum hrozno🙂
S prichutou kiwi
A moje deturence by urcite uvitali prichut puncoveho kolacika
Medovníkovú, vanilkovo-karamelovú, medovo-orechovú, mandľovo- škoricovú, banán - jahoda - škorica.
@marton_popradske ja by som si dala cierny caj s karamelom... pripadne dochutit potom este mlieckom, privodit si taku anglicku atmosferu trosku ☕
@xarra246 nech sa páči: https://www.popradske.sk/baner/vonave-ovocne-ca...

šípky medovka pupava 🙂😉👍