icon

Dobré ránko s čajíkmi MISTRAL

marton_popradske
Moderátor
15. okt 2018

Milé mamičky a dievčatá. Volám sa Jano Marton a dnes nám začína na MODROM KONÍKOVI: „Týždeň so značkou s čajíkmi Mistral“. Dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných a fantastických čajíkov Mistral s kvetovými príchuťami😊

Dobré ránko s čajíkmi MISTRAL
Strana
z9
nelly761
15. okt 2018

Cucoriedky s levandulou a kedze som karameloholik, tak by ma potesilo nejako zakombinovat karamel, napr. zeleny caj s karamleovym nadychom 😂😂😂😂 tak to by bola 🔝🔝🔝-ka

hotacka
15. okt 2018

figa a mandarinka môže to byt mnam 🙂

puskaruka
15. okt 2018

Materina dúška a borievky.....inak mám už rozčítanú novú knihu Spod striech a dobrééé komické občas

penelope10
15. okt 2018

čierne ríbezle a lotosový kvet 🙂

terezka1947
15. okt 2018

No,vyskusala som rozne kombinacie....ale za mna teraz,aj buducnosti je TOP medovka-malina....tu by som pila nonstop....aj detom chuti,netreba ani sirupy,ci cukor...takze sice ziaden tip na novu kombinaciu nedavam,skor za mna navrhujem,urcite ponechať dlhodobo prave moju obľúbenu kombinaciu

tiumen
15. okt 2018

Nejaký mango-papája 🤤 a kľudne aj v tej verzii čo sa zalieva studenou vodou.. a z "teplých" hruška medovka 🤔 hlavne aby neobsahoval šípky a mätu, tie mi v čajoch hrozne vadia 😅

angelheart
15. okt 2018

Mňa by najviac potešila kombinácia šípka-malina a potom zelený čaj-jahoda. Nemám veľmi rada tie "čudné" kombinácie s vanilkou, karamelom a pod., preto len takéto jednoduché, ale podľa mňa najchutnejšie variácie.

edessa
15. okt 2018

Možno nejaký základ biely, zelený alebo čierny čaj doplnený o TRI KVETY aby sme na jar rozkvitli-levanduľa,ruža,jazmín🙂

desiname
15. okt 2018

mäta s jazmínom, rakytník so slivkou, hruška so škoricou a bazou...čaje Mistral sú úžasné a môj naj je mäta egyptská 😉

bendinko
15. okt 2018

Tak neviem ako by tato kombinacia chuti chutila v cajovom prevedeni, ale ja si uz nejaky ten rok ulietavam a som doslova zavisla na avokade pokvapkanym citronom. Presne tato kombinacia "avokado-citron" by mna zaujala v stojane a hned by som po nej skocila 😂 Mozno je to na caj zvlastny typ chuti, ale preco nie? Spravne vyladenie chuti, zaujimava chut + pre mna je este podstatne pekne balenie 🙂 a cajovy "trhak" je na svete 🥑🍋

zuzanama
15. okt 2018

zázvor s čímkolvek,

anka2103
15. okt 2018

Asi najviac by ma zaujal čajík s karamelizovanym mangom 😊 a želám krásny dnik

basska_b
15. okt 2018

Čaj s príchuťou PALACINIEK - to by bol gól 🙂

onmaria
15. okt 2018

Ja milujem čaje.ovocne,bylinkové..za mňa by sa mi pacila zmes vyberaných byliniek a keď teda nezvyčajná príchuť..tak tu by som vymyslela pre manžela kavickara..teda príchuť napriklad škorica a kvapkou kavy 😉

ivica7
15. okt 2018

Kombinacia byliniek a lesnych plodov 🙂

mooonika1975
15. okt 2018

Ja by som vždy skombinovala jednu ovocnú zložku s bylinkou, pol na pol a obmedzila by som sladké drievko na minimum.
Kombinácia mäta citrón
Harmanček čučoriedka.

ajulienka81
15. okt 2018

Z bylinkových čajov mám rada iba mätu. Zaujímavá by bola pre mňa jej kombinácia s bazou, prípadne zelený čaj + zázvor. To by bola taká vzpružujúco-liečivá bomba.

bebe30
15. okt 2018

Ako mala som milovala morusu❤...zial strom u mojich rodicov padol za obet a na okoli je ho ako safranu...urobit si cajik s prichutou moruse,mozno pridanim levandule,alebo niecoho lahodneho,ved to uz Mistral vyspekuluje😆❤,tak sa vraciam do detstva!!!

jachin
15. okt 2018

Ja mám rada kokos, a hoci by tam bola len aróma kokosová, hned kúpim. Takže napríklad hruškový mistral s kokosom 👍

petulda333
15. okt 2018

Mma by potesil zeleny caj s prichutou egresa a jazminu 😋😋

cilkau
15. okt 2018

zazvor šalvia levanduľa 🙂😘😍👍

cilkau
15. okt 2018

kokos mango papaja marakuja 🙂😍😘😉👍

livinka1111
15. okt 2018

Ja mám veľmi rada čaje kde je príchuť melóna a tie by som kupovala na kvantá 🙂 Možno by sa k tomu hodila aj nejaká bylinka napr. mäta. Celkom si viem predstaviť tú chuť. A také zimné zasnežené ráno, v teplých ponožkách a pyžame so šálkou takto skvelo rozvoniavajúceho čaju by bol môj najväčší sen. Snáď sa mi podarí niekedy si takéto ráno dopriať 🙂

cilkau
15. okt 2018

zazvor harmanček šalvia šípky 🙂😉😍😘👍

sunny15
15. okt 2018

Rooibos s vanilkou alebo karamelom

mata0410
15. okt 2018

Ja by som vyskusala cokolada + mata alebo ananas + mata.

irenaliza
15. okt 2018

No ak by sa dalo tak moja dcéra 7 ročná by si dala nevšedný čajík s chuťou a vôňou uhoriek a prečo? lebo vraj čajíky nemusí a nevie ako môžeme mi ostatní ja a moje ďalšie 3 dcérky piť čaje ale keby vraj mal príchuť uhorky určite by vyskúšala a možno už stále pila, tak možno niekedy takýto čajík vymyslíte., budem dúfať, aby sme si čajíky vychutnali všeci v rodine a teším sa na celý týždeň

jajamalka
15. okt 2018

môj manžel miluje kombináciu kávy a kokosu. A ja pomaranč. Takže kokosovo - pomarančová príchuť by bola takým milým kompromisom. 😀 Čaje milujeme celá rodina vrátane detí, našu čajovú filozofiu vystihuje pripojený obrázok. Namiesto vody dosaďte čaj. Kupovali sme ich pred "dňami s Mistral" a budeme aj po nich. Ale ak nejaké vyhráme, potešíme sa. 🙂

1kriosa1
15. okt 2018

Jasmínová ryža+banán. Pila som tajy čaj v ázii, bol neskutočny. Aj som si priniesla dve krabičky, ked sa minul , tak takúto príchuť tu v Europe neviem zohnať.
Na prvé počutie je to divná kombinácia, ale chuť bola fakt skvelá, banan je sladučký a jasmínová ryža jemne aromatická tricha zjemní chuť bananu ...cjik bol sladší, nebolo ho treba dosladiť ..a bol dobry i studený, ako malinovka 🙂

Strana
z9