icon

Dobré ránko s čajíkmi MISTRAL

marton_popradske
Moderátor
15. okt 2018

Milé mamičky a dievčatá. Volám sa Jano Marton a dnes nám začína na MODROM KONÍKOVI: „Týždeň so značkou s čajíkmi Mistral“. Dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných a fantastických čajíkov Mistral s kvetovými príchuťami😊

Dobré ránko s čajíkmi MISTRAL
lemis
15. okt 2018

Kombinacia mata karamel by sa mi pozdavala, mata je moja oblubena a karamel by pridal sladku bobku 🙂

kim_rossi_stuard
15. okt 2018

medovka s citronom, medovka s malinami...medovka mi pride taka univerzal fresh bylinka co osviezi 😉

klauduska33
15. okt 2018

Šípka med a citrón
Vaše čajíky pije celá naša rodina a s takouto kombináciou chutí by nám určite chutili

sykorka84
15. okt 2018

Ja mám rada hrušky, takže hruškovy čajíķ v kombinácii s karamelom by bolo niečo pre mňa 🙂 dcérka ma rada banány a maliny, takže takýto čaj by bolo to "pravé orechové " pre ňu...a manželovi chutí korenistý zázvor v kombinácii napríklad so sladkym ananásom by tiež nemusel byť zlý 🙂

dominicka1986
15. okt 2018

Pomaranč a jasminove kvety;)

vonava007
15. okt 2018

Púpava so zázvorom🙂 alebo jablko s ružou 🙂

katarina414
15. okt 2018

Ja pijem len čaj, nepijem kávu, takže by ma potešil nejaký povzbudzujúci, možno s guaranou, ale páčili by sa mi aj tieto:
Levanduľa+jahoda
Malinový list+medovka+citrón
Pomaranč s korením - škorica a badián a vanilka- taký vianočný
Čučoriedka a sladké drievko
A osobne by sa mi páčila aj exotika v podobe figy.

nastenka555
15. okt 2018

zázvor a citron sme chorí ☹ 🙂

val80
15. okt 2018

@marton_popradske
Momentalne je obdobie rakytnika,ktory je velmi zdravy a podporuje imunitu.Preto by som rakytnik skombinovala s nejakym nasim sezonnym ovocim ako hruska,slivka,jablko popripade sipky a zdravy cajik je na svete😊.

evulienkaslx
15. okt 2018

ja zbožňujem makronky so slanym karamelom, neviem , aky by bol takyto cajik, ale mozno by sa oplatilo vyskusat 🙂

vilki
15. okt 2018

Milujeme vase cajiky cela rodina. Mate naozaj vsetky mozne prichute a kombinacie preto ma ani moc nenapada nic extra.... mozno nejaky tipycky vianocny jablko, mandarinka, skoroca alebo pernik pomaranc... ? Nieco co na vianoce rozvonia kuchynu 🙂

monyka92
15. okt 2018

Ja som milovnicka tejto znacky ❤️❤️😍 ak čaj , tak určite len tejto značky 🙂 myslim , že som nezbadala este nikde nieco levandulove

simoonas
15. okt 2018

Ahoj 🙂
ja ako dlhoročná milovníčka čajov mam hneď niekoľko nápadov:
1) broskyna, zázvor, citron a mäta- zázvor a citrón je taká stará známa klasika, no sama si zvyknem do tohto čaju pre lepšiu chuť pridať pár sušených lístkov maty a je to naozaj príjemná zmena. Prečo broskyňa? myslím, že jej sladká chuť bude iba prínosom. 🙂

2) Bazalka a jahody - táto kombinácia mi pripomína leto, ktoré by som si rada pripomenula aj počas chladných jesenných večerov prostredníctvom čaju 🙂

smejka0907
15. okt 2018

vanilkaaaaaaa milujem všetko s vanilkovou prichutou a vonou evokuje vo mne sladkost života 🙂alebo vianočné perníčky, milujem ich sladku chut krásne spomienky na detstvo a na vianočnu atmosferu

onmichon
15. okt 2018

@marton_popradske malina-cucoriedka- banan

shilou
15. okt 2018

Uvitala by som cajik na styl mojito...a vianocny punc cajik s roznymi mix ovociami..kludne aj 4/5 druhov. Velmi radi skusame novinky🙂) Momentalne ficime s detmi na tychto🙂) Ale chcelo by to uz zmenu.

sissinka8888
15. okt 2018

Čokoláda-kokos 👍 alebo čokoláda-škorica

monr
15. okt 2018

Ja by som prijala nejaký jasmínový, prípadne s ružou. A teraz tie vaše novinky sú fajn - marhuľa levanduľa som skúšala, paráda.

wewerkatka
15. okt 2018

Harmancek a med... tuto kombinaciu milujem,uzasny cajik..len skoda,ze ho uz cca dva- tri roky neviem nájsť v obchode

lucik194
15. okt 2018

za mna passion fruit s limetkou

jankaajanko
15. okt 2018

ja by som privitala pivovu prichut radlera niakeho alebo ovocie s rumovou prichutou mammm mnammmm😍😍😝😝😉😘

lalenka33
15. okt 2018

Ja by som privítala hneď niekoľko príchutí aké som ešte zatial nikde nevidela : určite by som rada privítala príchuť mandlí v kombináciou s figou,pretože táto kombinácia mi pripomína voňavú sladkú jeseň, ďalej by sa mi páčila kombinácia bielej čokolády s chilli 🌶lebo túto kombináciu úplne zbožňujem, privítala by som aj čaj s príchuťov pečených gaštanov 🌰 lebo táto vôňa a chuť je jedinečná.Všetkým ženám a mamám by som dopriala príchuť baylis a tak tiež príchuť šampanské 🍾lebo týmto 2 nápojom málo ktorá žena odolá a tie by určite lámali rekord predajnosti 😂a pre deti by som dala príchuť zmrzliny 🍦🍧🍨 alebo sladkých cukríkov 🍬🍡 lebo deti sladké milujú.

lienka1919
15. okt 2018

Banan + cokolada,vanilka ktorej vonu zboznujem 😊 a nejake bylinky a cucoriedky

marton_popradske
autorModerátor
15. okt 2018

@onmaria áno, linduška chopin. moja kamoška. krásne píše. súhlasím. a posledná kniha sebaklam je top 🙂

mimijato
15. okt 2018

Vanilka.dula..pretoze som s tochto ovocia este nikde nevidela caj

siska20
15. okt 2018

🍍 ananas marakuja mango

ozkakn
15. okt 2018

@marton_popradske šípka ibištek medovka lekárska a ananás ☕