icon

Dobré ránko s čajíkmi MISTRAL

marton_popradske
Moderátor
15. okt 2018

Milé mamičky a dievčatá. Volám sa Jano Marton a dnes nám začína na MODROM KONÍKOVI: „Týždeň so značkou s čajíkmi Mistral“. Dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných a fantastických čajíkov Mistral s kvetovými príchuťami😊

Dobré ránko s čajíkmi MISTRAL
maculkac
15. okt 2018

@marton_popradske ja milujem medovku s malinou a uvítala by som niečo ako horúce jablko, prípadne pomaranč s vianočným korením 🙂 Čaje Mistral sú pre mňa jednoducho TOPKA 🙂

zuzana814
15. okt 2018

sedmokraska+fialka+harmancek+mata+listy jahody, maliny a cernice je 🌞 na luka

greta123
15. okt 2018

lipka a med, broskyňa a baza, jahoda a rebarbora, mäta🙂

dharmasanata
15. okt 2018

@marton_popradske ... cvikla - jablko 🙂 alebo hruška s medom či mätou ...jablko- valašský orech 🙂
Mimochodom pekný úsmev

sticker
kupcovci
15. okt 2018

Visne +čokoláda 😀

alechandrab
15. okt 2018

@marton_popradske no ja som na čajíčky a podobné veci ale nikde som nenašla kombináciu púpava a vanilka a prečo lebo púpava je liečivá a vanilka je aromatická😉

ilaryja
15. okt 2018

tak chuti mi od Vas levandulovo marhulový😉 tak skusila by som skombinovat medovku s marhulou ,,,alebo baza mata a marhula😉

rory267
15. okt 2018

čaj, ktorý by chutil ako perník...

tanyja
15. okt 2018

milujem zelené čaje, momentálne som na bielom čaji. Privítala by som príchuť jazmínu, rakytník s citrónom, medovka s figami, borievky s medom, kombinácii je úúúžasne veľa, krásne voňavé puerh-čaje, roiboss s vôňou citrónovej trávy . ...

jkovacic
15. okt 2018

@marton_popradske arónia a ibiškový kvet

marton_popradske
autorModerátor
15. okt 2018
tanyja
15. okt 2018

@dharmasanata keby len úsmev 🙂

zuzanale
15. okt 2018

Mna by potesil navrat starych verzii mistral herbal cajov tie nam chybaju s cernicou, citronovou travou to boli nase top.... Odkedy su nove image cajikov celkovo su ine aj chutovo hlavne ovocne...

jaya47
15. okt 2018

Ja by som ocenila, keby som vedela v nasich obchodoch zase raz zohnat Lemon Twist. To je pre mna top kombinacia, raz som ten caj kupila a odvtedy hladam v obchodoch a nenasla som :(

Inak celkovo mam rada caje s citronovou travou, najlepsie v kombinacii s KVALITNYM zelenym cajom 🙂

najjulinka
15. okt 2018

pomaranč s kokosom.... obe mňam a dokopy to musi byť mňam mňam 😀

zoizoi
15. okt 2018

To je veľmi ťažká úloha. 😃 Mistral má v ponuke toľko skvelých a chutných čajových príchuti... Ja by som asi zmiešala moju obľúbenú MÄTU ( pretože má nezameniteľnú chuť a vôňu ) + JABLKO 🍏 ( tradičné ovocie na Slovensku ) 🙃

alexandrami
15. okt 2018

Zaujímavá kombinácia čajov by bola s levandulou

alexandrami
15. okt 2018

Detský čaj vo forme multivitamínov

greta123
15. okt 2018

višňa & čokoláda
jablko, harmanček & citrón
hrozno biele & ríbezľa čierna, medovka
slivka, škorica & med

alex7andra
15. okt 2018

☕ levanduľa-ruža vanilka ☕ milujem čajíky a v každom ročnom období v každej chvíli ☕

ivusik29
15. okt 2018

oblubujem bylinkove caje hlavne medovku a matu takze nejaku kombinaciu napr.: medovka s medom a rozmarinom 🙂 mata a cokolada ( aspon s vonou cokolady), mata a cernica 🙂 napadov by bolo vela ale ci by sa dali aj zrealizovat, to neviem :D

jance333
15. okt 2018

u nás vedú čaje bylinkové, tak ja by som privítala kombináciu levanduľa+medovka a na zimu proti chorobe napr. lipa+med+šípka, napríklad :D
lesné jahody+levanduľa by už bola veľmi divoká kombinácia?

bubblegum7
15. okt 2018

Prijala by som cokoladu s citronovou korou 😘 pila som cokoladovy s visnou ale visna prebijala aj vonou aj chutou. Bolo by to super 😘

curcuma
15. okt 2018

Čokolády 🍫 s limetkou 🍋 príchuť by mohla to pravé byť,
všetkých nás príjemne svojou chuťou prekvapiť,
posielame preto do Popradu tento tip,
a nie je to len dáky vtip,
možno práve tento čaj budeme časom piť,
ranné chvíle si ním dokážeme spríjemniť 😉

kabba
15. okt 2018

Z tych slovenskych si viem predstavit:
cernica+orgovan,
cucoriedka+baza,
malina+fialka
Z tych exotickejsich zboznujem citronovu travu, takze by to mohla byt kombinacia:
citronova trava+zazvor+pomarancovy kvet...
taketo kombinacie by som vedela vymyslat vecnost :D
Ale z existujucich cajov mistral je pre mna absolutna topka medovka+malina a harmancek+med 🙂

petronelak
15. okt 2018

@marton_popradske Čucoriedka, Levandula, Mata-Citron

martina374
15. okt 2018

Možno kombinácia medovky, šalvie a mäty...takýý osviežujúci............lebo mám rada bylinkové čaje 🙂

natalia1985
15. okt 2018

Ja mam rada velmi bazu,zaujimava moze byt levandula urcite,alebo medovka,rakytnik

mallica
15. okt 2018

Mozno by bolo fayn zaradit do ponuky nejaky laktacny cajik.A vhodne ho dochutit ovocim.
A preco?Pretoze ,vsetky tie caje na dojcenie nechutia vacsinou moc dobre.
Takze bylinky ako fenikel,anýz,kôpor,jastrabina, materina dúška, žihlava,rumanček nejako chutne ochutit ovocim.Mozno jablcko,slivku tam supnut.😊

felicitab
15. okt 2018

Hm, možno by bolo zaujímavé pokračovať s kombináciami kvet/bylinka + ovocie. Napríklad materina dúška + malina, medovka + čučoriedka. Prípadne tieto chute nakombinovať s kvalitným zeleným či bielym čajom 🙂