Dobré ránko s čajíkmi MISTRAL
Milé mamičky a dievčatá. Volám sa Jano Marton a dnes nám začína na MODROM KONÍKOVI: „Týždeň so značkou s čajíkmi Mistral“. Dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných a fantastických čajíkov Mistral s kvetovými príchuťami😊

sedmokraska+fialka+harmancek+mata+listy jahody, maliny a cernice je 🌞 na luka
lipka a med, broskyňa a baza, jahoda a rebarbora, mäta🙂
@marton_popradske ... cvikla - jablko 🙂 alebo hruška s medom či mätou ...jablko- valašský orech 🙂
Mimochodom pekný úsmev

Visne +čokoláda 😀
@marton_popradske no ja som na čajíčky a podobné veci ale nikde som nenašla kombináciu púpava a vanilka a prečo lebo púpava je liečivá a vanilka je aromatická😉
tak chuti mi od Vas levandulovo marhulový😉 tak skusila by som skombinovat medovku s marhulou ,,,alebo baza mata a marhula😉
čaj, ktorý by chutil ako perník...
milujem zelené čaje, momentálne som na bielom čaji. Privítala by som príchuť jazmínu, rakytník s citrónom, medovka s figami, borievky s medom, kombinácii je úúúžasne veľa, krásne voňavé puerh-čaje, roiboss s vôňou citrónovej trávy . ...
@marton_popradske arónia a ibiškový kvet
@dharmasanata 😊
@dharmasanata keby len úsmev 🙂
Mna by potesil navrat starych verzii mistral herbal cajov tie nam chybaju s cernicou, citronovou travou to boli nase top.... Odkedy su nove image cajikov celkovo su ine aj chutovo hlavne ovocne...
Ja by som ocenila, keby som vedela v nasich obchodoch zase raz zohnat Lemon Twist. To je pre mna top kombinacia, raz som ten caj kupila a odvtedy hladam v obchodoch a nenasla som :(
Inak celkovo mam rada caje s citronovou travou, najlepsie v kombinacii s KVALITNYM zelenym cajom 🙂
pomaranč s kokosom.... obe mňam a dokopy to musi byť mňam mňam 😀
To je veľmi ťažká úloha. 😃 Mistral má v ponuke toľko skvelých a chutných čajových príchuti... Ja by som asi zmiešala moju obľúbenú MÄTU ( pretože má nezameniteľnú chuť a vôňu ) + JABLKO 🍏 ( tradičné ovocie na Slovensku ) 🙃
Zaujímavá kombinácia čajov by bola s levandulou
Detský čaj vo forme multivitamínov
višňa & čokoláda
jablko, harmanček & citrón
hrozno biele & ríbezľa čierna, medovka
slivka, škorica & med
☕ levanduľa-ruža vanilka ☕ milujem čajíky a v každom ročnom období v každej chvíli ☕
oblubujem bylinkove caje hlavne medovku a matu takze nejaku kombinaciu napr.: medovka s medom a rozmarinom 🙂 mata a cokolada ( aspon s vonou cokolady), mata a cernica 🙂 napadov by bolo vela ale ci by sa dali aj zrealizovat, to neviem :D
u nás vedú čaje bylinkové, tak ja by som privítala kombináciu levanduľa+medovka a na zimu proti chorobe napr. lipa+med+šípka, napríklad :D
lesné jahody+levanduľa by už bola veľmi divoká kombinácia?
Prijala by som cokoladu s citronovou korou 😘 pila som cokoladovy s visnou ale visna prebijala aj vonou aj chutou. Bolo by to super 😘
Čokolády 🍫 s limetkou 🍋 príchuť by mohla to pravé byť,
všetkých nás príjemne svojou chuťou prekvapiť,
posielame preto do Popradu tento tip,
a nie je to len dáky vtip,
možno práve tento čaj budeme časom piť,
ranné chvíle si ním dokážeme spríjemniť 😉
Z tych slovenskych si viem predstavit:
cernica+orgovan,
cucoriedka+baza,
malina+fialka
Z tych exotickejsich zboznujem citronovu travu, takze by to mohla byt kombinacia:
citronova trava+zazvor+pomarancovy kvet...
taketo kombinacie by som vedela vymyslat vecnost :D
Ale z existujucich cajov mistral je pre mna absolutna topka medovka+malina a harmancek+med 🙂
@marton_popradske Čucoriedka, Levandula, Mata-Citron
Možno kombinácia medovky, šalvie a mäty...takýý osviežujúci............lebo mám rada bylinkové čaje 🙂
Ja mam rada velmi bazu,zaujimava moze byt levandula urcite,alebo medovka,rakytnik
Mozno by bolo fayn zaradit do ponuky nejaky laktacny cajik.A vhodne ho dochutit ovocim.
A preco?Pretoze ,vsetky tie caje na dojcenie nechutia vacsinou moc dobre.
Takze bylinky ako fenikel,anýz,kôpor,jastrabina, materina dúška, žihlava,rumanček nejako chutne ochutit ovocim.Mozno jablcko,slivku tam supnut.😊
Hm, možno by bolo zaujímavé pokračovať s kombináciami kvet/bylinka + ovocie. Napríklad materina dúška + malina, medovka + čučoriedka. Prípadne tieto chute nakombinovať s kvalitným zeleným či bielym čajom 🙂

@marton_popradske ja milujem medovku s malinou a uvítala by som niečo ako horúce jablko, prípadne pomaranč s vianočným korením 🙂 Čaje Mistral sú pre mňa jednoducho TOPKA 🙂