icon

Staňte sa našimi testermi

marton_popradske
Moderátor
17. okt 2018

Krásne ráno milé dievčatá. Včera sme si predstavili naše nové fantastické čajíky Mistral. Ako prvý na Slovensku sme do čaju zakomponovali kvety. Chcete sa stať našimi testermi? Napíšte nám aký čajík máte najradšej a prečo. My trom z Vás pošleme tri nevšedné čajíky ktoré sme si včera predstavili a do Vašich schránok Modrého Koníka krátky dotazník. Tešíme sa na spoluprácu. Krásny deň😊

Staňte sa našimi testermi
mrkva1
17. okt 2018

@marton_popradske
Pijem čaje ako sa povie "všeho druhu" - ovocné, bylinkové, zelené, čierne - záleží na čo mám chuť, ale vždy ich pijem bez cukru, lebo inak by som nevedal, ako ktorý z nich chutí. A najviac sa "čajíkujem" v období mimo leto. Z ovocných preferujem tie od zn. Mistral.😉

greta123
17. okt 2018

Ja mám veľmi rada Mistral baza, varila som aj bazový sirup, je vynikajúci🙂 samozrejme, je veľa príchutí, ktoré mi chutia, striedam ich, sú super🙂

lady16
17. okt 2018

Nám veľmi chutia bylinkové čaje, hlavne materina dúška, v zime si rada pochutnám na čajíku s vôňou Vianoc, v lete osvieži vychladený zelený čaj s citrónom, alebo melón a jahoda 🙂

staon
17. okt 2018

Vždy máme doma naše obľúbené cajiky 🙂

bibyke
17. okt 2018

Ja mam v zime najradsej cajiky,ktore mi pripominaju vianoce,nejake slivkovo skoricove,alebo nejake ovocne so skoricou🤗

kacenka37
17. okt 2018

U nás začalo cajikove obdobie.Mam tri baby doma,dvom varím už čajík aj do školy,doma majú vždy spraveni čaj,takže spotreba je u nás veľká.Najradsej mame ovocné a bylinkové,na striedacku.

hanulka23
17. okt 2018

Z manželom momentálne frčíme na mätovom čajíku s medom a citrónom, ale mám rada takmer všetky príchute. Čajíky popíjame počas celého roka 🙂

puskaruka
17. okt 2018

Najradšej mám čaje kombinácia bylinky a ovocie. Šípkový mám aj tak najradšej. Jeseň, zima je u nás najlepší čas na čaje

lynth
17. okt 2018

Milujem čaje a Mistral veľmi dobre pokrýva moje potreby, chuťové nároky a požiadavky. Najradšej mám Egyptskú mätu (Nana) a všetky príchute bieleho čaju. Dcérke varím ovocné čajíky ( jahodový má najradšej) a manželovi bylinkové ( aby tu s nami ešte dlho bol a upokojil sa od stresu - medovka, kamilka, materina dúška). Som veľmi zvedavá na nové príchute 😋

majah212
17. okt 2018

Mam rada vsetky caje (Teda okrem cierneho, ktory sa mi spaja s dietou a zaludocnymi tazkostami :D),a zaroven aj rozlicne kombinacie,,ale co je pre mna top napoj - teda prichut je baza (a to mozem aj sirup, kolac, jogurt proste baza v akomkolvek skupenstve)

moname
17. okt 2018

V čajoch mám rada rôznorodosť a vyberám si ich podľa príleležitosti a nálady

bendinko
17. okt 2018

Toto su moje momentalne topky. Dlho overeny biely caj s jazminom a mangom a novinka marhula a levandula. A preco? Lebo nadherne vonaju, este lepsie chutia a bavia ma taketo nevsedne kombinacie ake najdem len u Mistral.

onmaria
17. okt 2018

U nás idú ovocné,mám ich rada ja,i deti.ja milujem aj bylinkove.novinky som ešte,žiaľ,nemala možnosť vyskúšať.
Mimochodom,niekedy dávnejšie,keď niekto povedal čaj Mistral..bola som v tom,že je to exkluzivnejsi zahraničný čaj..a potom som prišla na to,že Mistral je exkluzívny slovensky 👍

betkaamartin
17. okt 2018

Najradsej mam cierny caj ale nie len tak samotny , najlepsie s medom a mliekom . Vyborne ma povzbudi a preberie je to urcite lepsia alternativa ako kava . Aspon teda pre mna :D

barumienka
17. okt 2018

V práci som objavila vašu Mätu egyptskú - a bol to pre mňa top začiatok pracovného dňa 🙂 aktuálne pre top začiatok dňa so synom popijame obaja vás jahodovo malinový pre deti.

simi2006
17. okt 2018

Dcéra, ktorá má rada svieže ovocné chute, nás už dávnejšie navnadila na príchuť "melón a jahoda", mňam 😍 A napr.keď má prísť návšteva na prespanie , a ideme dokúpiť čaj na raňajky, tak určite Mistral , aby sme si neurobili hanbu niečím šmejdovým 😉 Pretože Mistral čaje sú krásne voňavé, majú plnú chuť, a jasnú plnú farbu. U nás overená kvalitka ;

bebe30
17. okt 2018

My lubime vsetky Vase cajiky,ale ja zboznujem ceresnovy a moje baby najviac Rakytnikovy,nastava obdobie,kedy opat doplnime zasoby v skrinke roznymi cajmi.Aj pre deticky beriem uz von radsej termosku s cajikom ako flasku s vodou,a veru pytaju ho a radi piju,do skolky bez termosky ani na krok.
Nedavno som dostala do daru skoricovy med,no priam uzasny a akykolvek cajik je s nim paradny.
Boli by sme vdacni testovaci a podala by som report ako chutil cestou zo skolky!☕

liena21
17. okt 2018

Teraz popijame citron, zazvor. V tomto obdobi vie paradne zahriat.

kurtik83
17. okt 2018

Dobry den.Ozaj neni caj ako caj.A to mozem povedat,ze som vyskusala mnoho cajov a znaciek.Zatial je mojou topkou alchemilka ktora mi ozaj neskutocne chuti,no pri nej uz momentalne popijam caj z lipovych kvetov alebo z cerstvo ususenych sipok.Co sa tyka ovocnych cajov tak mozno pomaranc a ceresna.Mne na chut je tazko trafit a dala by som klobuk dole ak by som objavila nejaky ozaj dobry slovensky cajik.Zakupim nieco teda od Mistral a necham sa prekvapit.Pekny zvysok dna.

janja2502
17. okt 2018

Domaci peceny ribezlovy alebo bylinkovy, ktorý mi nazbieraju moje deti.

gabesz1
17. okt 2018

My v rodine používame len a len čaje od Mistral-u! Táto naša obľuba presahuje rámec rodinnej idylky. Kvalitu, arómu čajov Mistral nemusím ani zdôrazňovať alebo nijako opísať svojim známym, lebo slogan : ,, Raz vyskúšať a mať ho rád" - u Mistralu funguje.
V rodine uprednostňujeme - citrón - zárvor, brusnica-malina- baza, lesná zmes no a v lete melón - jahoda, aby prázdniny neskončili!
🙂

smolinka024
17. okt 2018

My sme sa začali chystať na zimu a choroby tým, že si nasusime lipu, medovku, šípky...ale aj tak si občas doprajem kupovany čajík a práve teraz mi tečú slinky na nejaký ovocný so škoricou, ktorý vás zahreje hlavne pri srdiečku...😊

igiana
17. okt 2018

Ahoj, najradšej mame čaj Mistral Egyptská Mata v zime s medom, úžasne vonia a zahreje. V lete mame najradšej studený čaj Mistral Lesná zmes, osvieži a dodá dobrú náladu. Deti mi tu pištia ze strasne chcú vyhrať 😂😂😉

tatranka4
17. okt 2018

Najradšej bylinkove

lalenka33
17. okt 2018

Ja mám najradšej Pu-erh so slivkou.A prečo?Pretože si k nemu môžem dopriať aj niečo sladké a bez výčitiek lebo tento skvelý čaj spáli všetky prijaté kalórie 😀

janinque
17. okt 2018

@marton_popradske Mna najviac bavia caje typu Pu-erh, Mate a tiez aj rozne bylinkove. Bez salky caju si svoj den uz asi ani neviem predstavit 🙂

nina774411
17. okt 2018

Milujem všetky čaje 😍 Ale keď si mám vybrať, tak najviac si vždy pochutím na čiernom čaji s citrónom 🍋, pretože mi pripomenie chuť ešte z časov, keď som chodila za tatinom do práce ešte ako malé dievča a ten mi vždy spravili 😜 ..a zároveň má čierny čaj preberie lepšie ako káva 😉

krokodilkajmanka
17. okt 2018

Ten naj je podľa mňa melón a jahoda, tá vôňa a chuť, niečo neskutočné 😍

kokorunecka
17. okt 2018

Ja osobne preferujem čaj zelený,popr.bylinné okrem harmančekových. Ovocným som nejak neprišla na chuť.
A samozrejme VŽDY bez sladidla.
Inak nemá význam čaj hodnotiť.

helusiak
17. okt 2018

mistralovske caje su uplna topka. streidam, podla nalady.aktualne ten matovy...👍