icon

Staňte sa našimi testermi

marton_popradske
Moderátor
17. okt 2018

Krásne ráno milé dievčatá. Včera sme si predstavili naše nové fantastické čajíky Mistral. Ako prvý na Slovensku sme do čaju zakomponovali kvety. Chcete sa stať našimi testermi? Napíšte nám aký čajík máte najradšej a prečo. My trom z Vás pošleme tri nevšedné čajíky ktoré sme si včera predstavili a do Vašich schránok Modrého Koníka krátky dotazník. Tešíme sa na spoluprácu. Krásny deň😊

Staňte sa našimi testermi
korica
17. okt 2018

Ja a moja rodina milujeme ovocné od vás no su proste mňaaaaaam 🍓🍌🍋🍊🍑🍉🍏🍇🍎🍍

lucinka37
17. okt 2018

Ja mam rada vsetky ovocne, moj syn napocudovanie bilinkove ;) radi budeme experimentovat s novymi prichutami 🙂

kapurka270
17. okt 2018

Ja mam rada vsetky caje.Doma mam asi 10 druhov a v praci to iste.Denne aj 2 l.A rada sa zucastnim testovania.

butterfly22
17. okt 2018

milujem čaje ...bylinkove, zelene, sj ovocne...a rada striedam prichute..v tomto obdobi si uzivame ovocne cajiky, hlavne :Mistral Brusnica malina baza čierna, alebo lesne ovocie ...onedlho pride obdobie zimne, ktore sa mi spaja so skoricou, vtedy to bude hlavne :jablko škorica 😋

marton_popradske
autorModerátor
17. okt 2018

@irenaliza blahoželáme, ste testerom. Pošlite nám do správy poštovú adresu na zaslanie čajíkov. Do predmetu prosím uveďte: Tester.

marton_popradske
autorModerátor
17. okt 2018

@kokorunecka blahoželáme, ste testerom. Pošlite nám do správy poštovú adresu na zaslanie čajíkov. Do predmetu prosím uveďte: Tester.

marton_popradske
autorModerátor
17. okt 2018

@nataliamiskova blahoželáme, ste testerom. Pošlite nám do správy poštovú adresu na zaslanie čajíkov. Do predmetu prosím uveďte: Tester.

lussia151lucia
17. okt 2018

@marton_popradske Čaj ktorý milujem, ako si vybrať čaj ktorý milujem keď má odpovedať ten ktorý čajmi žije. Vybrať jeden je priam nemožné. Každý čaj si vyberám kvôli pocitu, nálade, chorobe či len tak si sadnúť ku krížovke s čajom alebo si ho vychutnať s milovanou osobou. Čaj vyberám podľa ročného obdobia. Bylinkový alebo ovocný, každý má svoj význam a podľa toho si ho otvorím. Rada ich obmieňam čiže jeden druh pre mňa nieje.

vena180
17. okt 2018

za mňa jednoznačne Bazový!! Úžasná vôňa, super chuť, za mňa top!

ninka1609
17. okt 2018

Dobry večer....ja mám rada ovocne cajiky v lete osviezia s kuskom.ľadu a v zime zahreju s citronom 😊

erika770
17. okt 2018

Momentálne je pre mňa najlepší čaj Mistral brusnica,malina a baza...každý deň musí byť jedna šálka v práci a jedna večer pri telke...všetky kolegyne v práci sa už naňho "ulakomili" a veru nevieme si ho vynachváliť☺skvelá chuť a príjemná vôňa,ktorej sa nedá odolať....

tanyk
17. okt 2018

najradšej mám bylinkové - mäta, šalvia, lipa a tiež šípkový, bazový alebo zázvorový 🙂

makovicka8
17. okt 2018

Cas na caj si najdem kazdy den v praci a he mi uplne jedno aky som cajomaniak

sonnya
17. okt 2018

u nás sa najviac používajú bylinkové čaje pre ich krásnu vôňu

kupcovci
17. okt 2018

Ka zbožňujem vsetky ovocné ale aj medzi bylinkami mam svojho favorira LEVANDULU 🔝potešila by ma možnosť testovať vase cajiky ☺

kika691
17. okt 2018

@marton_popradske teraz v tomto čase mám rada najmä bilinkove čaje...

natalkasimonka
17. okt 2018

Naša rodina je v tomto období čajová a pijeme všetky možné druhy

katarina111
17. okt 2018

Čerešňa a ruža + melón a jahoda...je to vôňa a chuť leta ❤️❤️❤️

ivanielkaaa
17. okt 2018

Doma máme radi ovocný čajík, teraz v jesennej dobe okrem ovocných dáme si aj bylinkové, teraz skúšame Jablko-Škorica a Citrón - Zázvor, ale určite budeme skúšať ďalšie príchute...

avanka
17. okt 2018

ja milujem caj ako taky, najviac mi chuti ceresna ruza, pripomina mi morske dialky, nekonecnu pohodu a slobodu

elkatelkaaa
17. okt 2018

Nam chutia vsetky cajiky. Dcerke a manzelovi ovocne a mne bylinne 😊

veronikastrickova
17. okt 2018

Ovocne a bylinkove milujeme 😍😍

eliskaf
17. okt 2018

My mame radi vsetky druhy cajov. Hlavne to striedame, raz zeleny, potom ovocny, bylinkovy a ci cierny s medikom a citronom 😊

karolin2
17. okt 2018

🌷🌷🌷Strašne máme radi bylinkové čaje, bylinkové čaje v kombinácii s ovocím, hlavne neosladené, aby sme vedeli ich chuť viacej vychutnať. Strašne fičíme na čajíkoch, radi ich skúšame. Overené - osvedčené v zásobe. 🌷🌷🌷

vilki
17. okt 2018

Top je pre mna harmancekovy, ale vase ovocne mame doma tiez vzdy a varim si ich podla nalady... ale napr. mam aj domaci peceny caj,aj lipu som si nazbierala...muz ma aj tatransky caj 🙂no proste sme taka cajova rodinka.

lucia_lucia363
17. okt 2018

Mne chutia vsetky ale keby som si mala vybrat tak najradsej mam asi kamika med, pri nom sa dokazem ukludnit a najlepsie tak pred spanim 🙂 no a potom je to mata- ribezla le to preto lebo je neuveritelne ozviezujuci 🙂

macko35
17. okt 2018

Mistral čajík máme radi,
všetci šiesti z našej rady.
Mamke tej je zázvor TOPKA,
18tke chutí slivka.
A čo naši chlapi?
Tým zas chutia grean tea.
aj tí naši najmenší
majú radi ovocní.
Všetko nové radi vyskúšame,
každý večer pri Mistrale relaxujeme

sonka14
17. okt 2018

@marton_popradske Bazovy,ke u nas uplna topka.Ale doma mame len Vase caje.Radi s nasimi drobcami vyskusame aj Vase novinky.Zial som este v obchode nemala na ne stastie.