icon

Staňte sa našimi testermi

marton_popradske
Moderátor
17. okt 2018

Krásne ráno milé dievčatá. Včera sme si predstavili naše nové fantastické čajíky Mistral. Ako prvý na Slovensku sme do čaju zakomponovali kvety. Chcete sa stať našimi testermi? Napíšte nám aký čajík máte najradšej a prečo. My trom z Vás pošleme tri nevšedné čajíky ktoré sme si včera predstavili a do Vašich schránok Modrého Koníka krátky dotazník. Tešíme sa na spoluprácu. Krásny deň😊

Staňte sa našimi testermi
nika1082
17. okt 2018

Čaje v tomto období idú u nás na dračku. Jasné, musia byť voňavé, chutné a najlepšie ovocné, ale radi by sme skúsili aj niečo nové...

nessie2014
17. okt 2018

Ja som cajovy zavislak 🙂 najradsej mam tie so sladkym drievkom 😀 kedze caje nesladim

helenaarvova
17. okt 2018

Milujem ovocne lebo mi vzdy pripomenu leto 🙂

marlenka222
17. okt 2018

U nás doma zvyčajne idú kôli deťom bylinkové. No pre mňa je top zelený ;)

kristina2708
17. okt 2018

Keďže čaj u mňa nesmie chýbať ani deň chute obmieňam a skúšam všetko možné, najviac mi však ulahodia ovocné a veľmi chutný je brusnica,malina a baza 💕

anickai
17. okt 2018

Lesná zmes, už roky stále overená kvalita. Len obal sa stále mení 🙂

andreaj24
17. okt 2018

Moje deti milujú Soplik a Kašlik s medom a citronom, vzdy keď ochoreju, pýtajú si ho, lebo veria, že im pomôže. No co vám budem hovoriť... Chlapi

sticker
karin1905
17. okt 2018

Osobne preferujem bylinne caje, no paradoxne castejsie pripravujem ovocne - pre deti. Velmi sme si oblubili Mistral Arónia a tiez Baza. Maju nielen krasne obaly ale i lahodnu chut. Priprava caju sa stala mojou kazdodennou rutinou-chystam ho nie len pocas tyzdna pre deti do skolky a skoly, ale automaticky aj cez vikend k ranajkam ci podvecer ku kolaciku🙂Kedze sa snazim caje obmienat aby nebol kazdy den ten isty tak mame vyskusane naozaj hadam vsetky caje, preto by nas velmi potesilo testovat nove doposial nepoznane chute a vone🙂

dada125
17. okt 2018

Ešte pred tehotenstvom som milovala zázvirivý čajík, ale ten už teraz nepijem, kvôli bábätku. Teraz pijem bylinkové čajíky, raz za čas, keď som mlsná tak ovocný s medom a citrónom. Cez leto bola topka čerstvý mätový čaj 🙂

marianna775511
17. okt 2018

No ako si niekto hovori, ze je kavickar, tak ja som cajickar. Ale taky "vyberavy". A preco? Cierny caj vobec nemusim, bylinkove pijem ked "hori" a milujem ovocne caje. Krasne vonaju a mne co som na sladke, uplne vyhovuju.

ewelinna
17. okt 2018

Ovocno- bylinkove🍓🌿

vladka.t
17. okt 2018

zn.cajov Mistral je vzdy pre nas TOP v chladnych mesiacoch,vtedy mame cajik kazdy kazducky den, Magic Time caj ktory pripomenie bliziace sa vianoce, ci matovy nas kazdodenny na spokojne bruska,Citron a zazvor pri lezucej chorobe,Kamilka s medom. Najradsej som ked objavim kazetku mix chuti cajov🙂

ivana2209
17. okt 2018

Najradšej mám zázvorový s pomarančom, škoricou a medom 🙂

luciamuzlaiova
17. okt 2018

Za mňa určite zázvorivý, harmačekový a zelený čaj ❤ Občas čierny čaj 🙈 Cez toto chladné obdobie zahrejú vynikajúco 😊

barbiers
17. okt 2018

Ten, ktorý mi uvarí môj manžel 🙂 a je jedno aký druh to je

zschneider
17. okt 2018

Ja mam najradsej bylinkove caje. A preco? Lebo je v nich sila prirody a bylin a oddavna bylinky pouzivali aj nasi predkovia a liecili nimi vsetko, tak asi preto. Ale potesi aj dobry ovocny cajik😘

ivkakivka
17. okt 2018

Ja milujem asi všetky čaje od vás. Počkať...opravujem. všetky čaje od vás milujem. Či ovocné, či bylinne, či ovocnobylinne. Aj moje deti ich miluju, najviac lesné ovocie, melón a jahoda a ten s bazou. A ja ako matka na materskej, ktorá pri deťoch nemám veľakrát ani čas si v klude vypiť teply čaj ocenujem aj to, že mistral čaje chutia fantasticky aj studene😀😀😀 som skrátka čajoholicka ako sa patrí 😉❤

barbora221994
17. okt 2018

Ja mám rada ovocné aj bylinkové. Milujem čajík iba ten pijem a vychutnávam si ho plnými dúškami. 🙂 🧡

virivka
17. okt 2018

Akurat vcera som kupila Slivku a jazmin, je vyborny, vonavy a chutny, Odkedy som objavila Mistral, tak kupujem uz len tuto znacku.

alex7andra
17. okt 2018

@marton_popradske mätový lebo je dobrý za tepla&horúca - keď sme chorí aj za studena osviežujúci v lete s ľadom. A tiež milujem zelené čaje: tuším tiež https://www.popradske.sk/caj/zeleny-biely/baza-... toho samého neviem dopiť. A hlavne bez cukru, jedine domáci 🍯

curcuma
17. okt 2018

Rady sa s dcérkou k Vašim testerom pridáme,
čaro chutí a vôní čajov Mistral spoznáme,
lahodný čaj si pripravíme,
k modrému koníku sa usadíme,
aby ste hneď z prvej ruky,
mali spätnú väzbu Vašej ponuky,
tak už len mať trošku 🍀 šťastíčka,
a môže sa tešiť dcérka aj jej mamička 😉.

ibrunova
17. okt 2018

Už asi 10 rokov pijem každé ráno zelený čaj.

sunny02
17. okt 2018

Najradšej mám klasiku - jablko a škorica. Škorica je u mňa TOP 🍏😉

kacenka255
17. okt 2018

Ja milujem vas zazvor citron - ten mame doma stale. Dokonca aj maly ho bez problemov vypije

nuska
17. okt 2018

Pre deti určite niečo ovocné. Ja často robím len že jabĺčka zalejem vodou a nehám chvíľu postať. Alebo potom z nejakého sušeného ovocia. Pre mňa skôr nejaké čistiace - detoxikčné a manžel ma najradšej klasiku čierny čaj s citrónom.

wewerkatka
17. okt 2018

Zbožňujem bylinkove čaje, kým sa mi darilo nájsť, tak top bola harmanček a med, momentálne s dcérkou fičíme na rooibos- vanilka a med... chuti nám aj levandula.. občas si čas spríjemníme aj nejakým ovocným, ale bylinky jednoynačne vedu...

domi1999
17. okt 2018

@marton_popradske u nas je oblúbený čajik Popradský jahoda a baza čierna 🤤vzdy sa hádame kto vypil posledny 😂 .. a vo vianočnom období oblubujeme čaje so škoricou a jablkom , take co nam spravia tu vianočnu náladu ešte krajšiu 🙂 inak skúšame aj všeliake nové a najlepšie keď krásne voňaju ;)

mariba77
17. okt 2018

Milý Mistral, ja milujem všetky čajiky od mamky. Pri dôležitých milnikoch mojim životom (ako prvá cesta rýchlikom), nechýbal Mistral jahoda+malina. Chcel by som vyskúšať aj tie nové, keďže som už veľký chlap ❤️

selema
17. okt 2018

Ja mám najradšej žihľavový a zvyšok rodinky milujú ovocné.

nikolienka13
17. okt 2018

Toto je moj najoblubenejsi cajik..dostala som ho do daru a veeeelmi zachutil😋