icon

Staňte sa našimi testermi

marton_popradske
Moderátor
17. okt 2018

Krásne ráno milé dievčatá. Včera sme si predstavili naše nové fantastické čajíky Mistral. Ako prvý na Slovensku sme do čaju zakomponovali kvety. Chcete sa stať našimi testermi? Napíšte nám aký čajík máte najradšej a prečo. My trom z Vás pošleme tri nevšedné čajíky ktoré sme si včera predstavili a do Vašich schránok Modrého Koníka krátky dotazník. Tešíme sa na spoluprácu. Krásny deň😊

Staňte sa našimi testermi
nikuska265
17. okt 2018

Najradšej mám ovocné. A rada skúšam a obmieňam nové chute. Počas tehotenstva a teraz aj počas dojčenia, kávu pijem minimálne. No ráno bez spoločnej chvíľky s manželom a šálkou v ruke by to nebolo "ono", tak som vôňu kávy vymenila za vôňu a chuť čaju.

nastenka555
18. okt 2018

Cierny namiesto kavy

mimer
18. okt 2018

Z cerstvej doma pestovanej mäty 😀

tosaneda
18. okt 2018

..za mna zihlavovy.. hlavne pre jeho super ucinky.. priroda je mocny vseliek.. 😊😉

jajuska2021
18. okt 2018

Rada by som vyskúšala ovocné čajiky...

iniska
18. okt 2018

Zboznujem nezvycajne prichute cajou a vasa znacka ich ponuka slivka&jazmin ,skusili sme aj caj s ruzou co ponukate ale vyhrava slivka&jazmín ten nam pochvalila kazda nasteva ktorej ponukneme caj 🙂

erika1158
18. okt 2018

Ovocne caje su super

montemotherone
18. okt 2018

@marton_popradske u mňa vyhrávajú bylinkové čaje 😍 Niekedy vyložene liečivé, horké, na zlepšenie trávenia, dýchacie ochorenia, ale najviac mi chutia aromatické- pamajorán, mäta, materina dúška ❤️ Počas zimných mesiacov "frčím" na ďumbierovom čaji s citrónom a medom. Neexistuje lepší spolubojovník pri viróze 🤕🤒😀✊

nina7792
18. okt 2018

Mám rada čaje z čerstvých i sušených bylín, rovnako ako aj kvalitné ovocné či miešané čajíky. V súčasnosti je mojím najobľúbenejším čajom práve Medovka Malina z dielne Mistral. Čaje väčšinou pijem samotné alebo mierne osladené pravým medom. Najčastejšie si dobré čaje vychutnávam práve na jeseň a v zime.

katkabalon
18. okt 2018

U mňa je čaj niečo ako ranný ritual, keď už zalievam čaj znamená to že listy na stromoch žltnú a začína jeseň, každé ráno deťom aj sebe spravím k raňajkám čajík a samozrejme pribalím aj do školy, chute su rôzne raz ovocný raz bilinkový , radi skúšame aj nové chuťe a medík nesmie chýbať 🙂

cupakabricka
18. okt 2018

Dobrý deň. Ja pijem rôzne cajiky 🙂 každý je veľmi chutný 🙂 ovocné snáď asi všetky 🙂 okrem Mistrál,tie som nemala ešte :(
Z bylinkovych nám veľmi chutí prieduskovy , materina dúška a žihľavovy a mne osobne veľmi chutí maté a pu-erh

misinka0611
18. okt 2018

Medzi moje TOP čajíky patria také tie vianočné ako sú škoricové, slivkové, varené víno atd. Cez chorobu ma zahrejú zázvorové a citrónové. Kvetované čaje som ešte nemala príležitosť vyskúšať 🙂

janka2812
18. okt 2018

nemam svoj oblubeny,ale najradsej mam ovocne cajiky a ked sa stane,ze ochoriem vtedy pijem bylinkove 🙂

dada12321
18. okt 2018

Chutia mi všetky no najviac ma oslovil marhuľa & levanduľa. Pri pití čaju sa človek vždy nejakým spôsobom ukludní. Lebo je to taka "jeho chvíľka" no levanduľa tomu maximálne do pomáha. Je ukludnujuca.. A k tomu chuť marhule.. Za mňa najlepšia kombinácia 👌mňam

evulienkaslx
18. okt 2018

na jeseň a v zime čaj z čerstvej mäty s medom a ovocné mixy, mätu si dopestujem sama, čajík si dávam , keď mám chuť sa troška zahriať alebo chvíľu si odpočinúť

lenadka
18. okt 2018

V poslednom čase mám rada čaje v ktorých je levanduľa. Vyslovene nemám rada tie vianočné čaje, ale myslím že som proste nenatrafila na ten správny. Mistral čaje má zatiaľ nikdy nesklamali 😘

pajka66
18. okt 2018

@marton_popradske Ja mám rada snáď všetky ovocné. Ale môj syn (6r) má najradšej bazovi. A keďže je už cajikova sezóna, čaj musí byť aj do školy v termoske. Pekný dník

selya
18. okt 2018

V sychravé dni si uvarím mätový, alebo čaj kde je škorica. Moji chlapi zas zbožňujú pomarančový a citrónový.

bebe8888
18. okt 2018

@marton_popradske mam rada čaj Rooibos, ktorý neobsahuje žiaden kofeín, takže ho môžete piť aj na noc. Pomáha pri nespavosti, tlmí bolesť hlavy, znižuje nervové napätie. Cez den pijem jasminovy alebo ovocný. No nepohrdnem ani mätovým 😊

vladkulienka
18. okt 2018

Mam rada Kamila med (pre mna pohoda a relax) a momentalne som objavila Rakytnik malina a ten je vyborny, stavnaty, malinovy... Mnam.

ollynka
18. okt 2018

s dcérkou si kupujeme viac bylinkové čajíky : lipa, baza, kamilka. Z domácich čajíkov milujeme mätu, žihľavu.

sunnygirl44
18. okt 2018

Najlepší ovocný - slivkový so škoricou

daren1
18. okt 2018

@marton_popradske určite zázvor A mango A dcérky pomaranč A bázu.

erickatt
18. okt 2018

@marton_popradske ovocne su u nas najobľúbenejšie. S medom a ked leze na nas bacil aj kvapkou domacej

lucik194
18. okt 2018

no ja nemam naojblubenejsi cajik, pravdou je ze caje striedam.... rano vzdy zacinam ovocnym, po prichode do prace si dam zeleny (zalejem ake bylinky nazbierame cez leto - mata, lipa, repik, skorocel, salvia....) a potom poobede si opat zalejem nejaky "fajnovy" ovocny...

bandurka1979
18. okt 2018

@marton_popradske deti maju radi ovocne akekolvek prichute a ja skor bylinkove

annaksz
18. okt 2018

U nás sa pije na 99% klasika čierny ( s citrónom ) a zelený ( čistý, brusnica čučoriedka a broskyňa ). Takže by sme skúsili aj "nejakú exotiku"😁

miriamma137
18. okt 2018

Ja som čajikovy maniak, zbožňujem hlavne bylinkové, ale počas jesene a zimy nesmú chýbať ani ovocné. Momentálne si pochutnávam na tomto 😊

kac77
18. okt 2018

Najradšej mám bylinkové čaje. 🙂 ta vôňa a chuť. Proste 🔝

marrie4
18. okt 2018

Z cajov siaham po kamilkovom, ten je super na nervy :D alebo z cerstvej maty, z ovocnych vyraznejsie napr. cierne ribezle a citron. Cajiky nesladim cukrom ale vzdy medom