Súťaž s Koníkom o čaj na celý mesiac!
Nie je koník ako koník😊 Ten Modrý v spolupráci s eshopom www.popradske.sk pre Vás pripravil exkluzívnu súťaž: Vyhrajte čaj na celý mesiac podľa vlastného výberu. Napíšte mi, čo je Váš najobľúbenejší koníček a prečo. Jedna z Vás dostane 10ks čaju z rady Popradský, alebo Mistral podľa vlastného výberu z eshopu www.popradske.sk. Tak šup šup...dajte nám vedieť o svojich koníčkoch😊 Krásny večer praje Jano Marton a jeho koníčky😊

Mojimi konickami su moje dve zdrave dievcatka bambulky o ktore sa cely zivot toci samozrejmé varenie zapajam aj deti,malovanie a u nas nesmie chybat Miro Jaroš pesnicky na ktorych sa radi vyblaznime tancom..to je pre nas oddych,relax.hata-pata.😉
Pri 4 deťoch veľa času na koníčky neostáva,ale keď spía tak si rada oddýchnem pri výrobe všakovakých ozdôb a dekorácií..ale teraz mi napadlo,že aj pečenie kvaskoveho chlebíka bude asi koníčkom,lebo ma to baví a vždy sa teším,keď vyťahujem z rúry vydarený kúsok 😊
Mala som konicky v detstve, aj pocas dospievania a k niektorym sa dufam v buducnosti vratim. Vzdy sa to ale toci okolo prirody a k tomu vediem aj moju rodinu dnes (mame chatu a vyletujeme). No teraz na materskej som sa rozhodla volny cas vyuzit na splnenie velkeho sna - ucim sa hrat na klavir. 🙂
@marton_popradske
Mojim najobľúbenejším koníčkom je flauta, pretože keď si zahrám, hneď mám lepšiu náladu. A keď hrám na flaute a moja dcérka pri tom spieva, je to náš spoločný koníček 🙂 Len tak pre radosť.
@mishkamishka áno, Slovenský raj.
Zbieranie minci s mojou malou nezbednicou - ucime sa takto hravou formou zemepis a dejepis 🙂
Momentálne je mojím jediným a najdôležitejším koníčkom starostlivosť o môjho takmer pol ročného synčeka 😊 sú dni kedy je to naozaj náročné ale vždy keď nezvládnem alebo som nervózna a pozriem sa naňho... Tie nervy vystrieda neopísateľné šťastie 😊 a som aj čajíčkarka takže takmer vždy keď malému robím čajík spravím si aj ja 🍀❤️
Mojim koníčkom sú moje deti. Zbožňujem ich všetky tri. Oddýchnem si keď sa hráme na piknik kde mi nosia čajík a koláčiky ( všetko akože ) a ja môžem pritom zároveň oddychovať 😊 už sa teším keď sa k nim aj najmenšia pripojí. Potešili by sa keď by mi pripravili ozajstný cajik... (Zatiaľ som im nedovolila ale aj na to príde,dnes má najstaršia 6 rokov pomaly by som ju mala začať zaúčať 😁)
@marton_popradske
Mojím koníčkom je moje dieťa. Rada s ním chodím na koníky, kde on cvičí a ja si pri tom oddýchnem v prírode.
Ty máš dva koníčky 😝😝 ja tri koníčky : prvé sú knihy, najradšej dystopie,fantasy, životopisy
druhý môj kôň sú moje deti - všetko pre nich, o nich, s nimi, som aj učiteľka, takže aj práca je koníček
a za tretie príroda, chodiť všade, hlavne hory, aj more , pešo, bicykel .
A prečo ? Pri knihe sa rozvíja moja fantázia, moje deti logicky, a príroda, lebo tam hlavu vyvetraám, vždy sa porozprávame, čo nikdy doma popri povinnostiach nestíhame.
Teším sa na čajíky 😉😉😉
Mojim konickom je UPRATOVANIE rada mam poriadok ;) som druhy Monk hehe to zas nie. Ale ked ta nieco trapi ,alebo boli chrbat najlepsi liek je upratovanie,umyvanie okien ,zahradka a tak 🙂 Samozrejme zboznujem ked dcerka zaspí na obed a ja si vychutnam kvalitný,vonavy cajik od vas kedze kava a podobne vecicky nepijem 🙂 pekny den
Mojim koníčkom sú knihy. Milujem ich! S popíjaním dobrého čajíku, zababušená v deke počas dlhých zimných večerov. Čo viac nám treba? Ako rodinná pohoda, pokoj v duši, láska. A ešte to zdravie, keby človek mal.
Mojím koníčkom je môj koník Kapitán. Cvičíme na ňom handicapované deti, ktoré majú problém s pohybom. Po práci si vždy dám teplý Popradský čajík, lebo kávu nepijem.
Mojím koníčkom je učenie sa cudzích jazykov a cestovanie po svete, fotografovanie. Mamina mi nikdy nezabudne dať do termosky skvelý Popradský čajík.
Ou tak tych nasich koníčkov je viacero... jednoznacne su to nase SLOVENSKE HORY, potom je to sport od lyzovania, cez bicykel, korčule, plávanie, tenis. Az po oddych pri dobrej knizke co je reraz minimum. Ale aspon sem tam si ukradnem svoju pol hodinku -hodinku... teraz mam rozcitany novy slabikar stastia od Baričáka ❤🍀😇
Mojim konicmkom su prechadzky zbieranie byliniek
Donedávna napĺňali môj život radosťou a láskou takéto šteňatá. Ich hebká srsť a mimoriadne smutné oči oslovia aj toho kto nemá rád psov. Keďže máme chovnú stanicu , prešlo mi doslova cez ruky dosť veľký počet týchto hladošov.Keď prestali piť mlieko od matky, nastúpila som ja. Vedierko plné granúl, ryže a mäso zmizlo hneď ako som ho rozdelila do misiek. Nestačila som ho ani umyť. Vedľa vylízaných misiek fučali spokojné šteňatá s veľkými bruškami.
Teraz mi robí radosť hlavne naša dnes už 13 ročná dcéra, ktorá má rovnakú diagnózu ako my - lásku ku psom.
@marton_popradske pre mňa je to 🚲, neskutočne si oddýchne hlava a brutálne nadopuje telo. O bonusoch ako čerstvý vzduch, krásne prostredie a príjemna spoločnosť netreba ani hovoriť 👌😍
Nemám moc času na koníčky,synovia ma zamestnávajú až až. Ale ked mam chvíľu času tak lúštim sukodu ☺
moj najvacsi konicek su moje dve deti,ale samozrejme niekedy si aj od nich musim oddychnut :D ....vtedy siahnem po dobrej knihe,niet nad romantiku 🙂 .
pilates, knihy, psík, moje dieťa, ktoré ma zamestnáva o 106 🙂
občas rada upratujem, čistím si pri tom hlavu 🙂
Veľa voľného času popri mojich štyroch deťoch nieje, ale kedže máme veľkú záhradu tak asi mojím najväčším koníčkom je starostlivosť o ňu...realizujem to vtedy, keď sa malé deti hrajú vonku na obrovskom pieskovisku a ja mám čas iba pre seba....no samozrejme, keď všetci v dome zaspia, ja si ešte sadnem ku krížovkám...tie proste zbožňujem🙂
@marton_popradske Naším koníčkom je príroda, syn má rád prechádzky lesom. A samozrejme máme veľmi radi koniky
Mojím koníčkom sú ručné práce a úplne najviac háčkovanie, oddychuj, relaxujem a popri tom niečo pekné vyrobím a aby som nesedela stále iba na zadku, tak mojím druhým koníčkom je turistika, lebo občas treba vypnúť a vyvetrať si hlavu a spoznať nejaké pekné miesto na Slovensku 🙂
@marton_popradske Robim kurzy, taliančinu,pocitace,nedavno som zacala jeden kurz na dialku a o 2 tyzdne idem na kurz prvej pomoci...ked som nemala deti velmi rada som citala knihy;teraz max.casopis a sem tam nieco upeciem(ale to skor take rychlovky pri mojich sibaloch),a este robim detom scrapbooks(take knizky kde maju polepene fotky s komentarmi,prve slova atd) 8
mojim koníčkom sú cudzie jazyky - angličtina a nemčina a rada čítam. Ak by bolo viac času, venovala by som sa viac aj športu, turistike a cestovaniu.
Ja mám veľa koníčkov a samozrejme nestíham sa venovať všetkým ... ale v poslednej dobe sme sa s partnerom dosť venovali turistike a po večeroch milujem čítanie kníh. Ale o chvíľku porodím svoje prvé bábätko, takže koníčky pôjdu bokom a on bude môj hlavný bod programu 🙂

Po sice krasnej ale psychicky narocnej kazdodennej praci s klientmi s Alzheimerom, si velmi rada oddychnem v divadle... nie ako ucinkujuci 😉 ale ako divak - naposledy som bola v SND na Tolsteho Vojnu a mier (k divadlu mi budoval vztah moj brat, ktory v nom pracuje viac ako 20 rokov) ...kedze do divadla nechodim kazdy den, mojim konickom su dobre severske kriminalky 😊 no a najvacsou zalubou nielen mna, ale celej rodiny je cestovanie - videli sme uz viac krajin, no milujeme Grecko ... viackrat sme sa tam vratili sme proste "grekofili" 💙 😉