Súťaž s Koníkom o čaj na celý mesiac!
Nie je koník ako koník😊 Ten Modrý v spolupráci s eshopom www.popradske.sk pre Vás pripravil exkluzívnu súťaž: Vyhrajte čaj na celý mesiac podľa vlastného výberu. Napíšte mi, čo je Váš najobľúbenejší koníček a prečo. Jedna z Vás dostane 10ks čaju z rady Popradský, alebo Mistral podľa vlastného výberu z eshopu www.popradske.sk. Tak šup šup...dajte nám vedieť o svojich koníčkoch😊 Krásny večer praje Jano Marton a jeho koníčky😊

moje konicky su momentalne dve male deti ktore mi daju zabrat mozno ako tie tvoje konicky na foto😂 ale inak mam rada plavanie turistiku bicykel a chcem casom naucit aj nase potomstvo k turistike aby vladali chodit a nestazovat sa ze nevladzem chodit a chcem ist k mame na ruky😂
@marton_popradske mojim naj koníčkom je čítanie kníh. Je to relax, kedy odídem na chvíľu z reality a ponorím sa do príbehu. Veľmi si pri tom oddýchnem a upokojím sa 😊
Mojim naj koníčkom je čítanie kníh. Hlavne večer pri pohári horúceho čaju, pod dekou. Vtedy si tento koníček vychutnám najviac ako môžem. Len bohužiaľ momentálne nemám toľko času, aby som ho mohla realizovať stále. Mojim snom je aspoň jeden deň urobiť si pre seba s dobrou knihou a čajom v ruke, nemusela by som nič robiť, jednoducho by som sa venovala môjmu koníčku naplno. No a druhým mojim koníčkom je moja rodina, tento koníček mám pravidelne, nakoľko sme spolu ako rodinka vždy pokope. Hlavne víkendy si užívame naplno. A samozrejme dobrý čajík k tomu nesmie chýbať... Tieto naše "lenivé" víkendy sú mojim najkrajším a najvzácnejším koníčkom.
ja osobne momentalne nemam cas na konicky mam dvojrocnu dcerku ta mi zabera vsetok cas ale ked sa najde volna chvilka vzdy ju travim s nasimi psikmi velmi sa potesia a aj sa spolu zabavime
@marton_popradske mojich koníčkov je viacej ale najviac milujem pečenie všelijakých dobrôt ktoré mozem potom ponúknuť ostatným v rodine a vidím ze im chutia to mi dodáva potom viac energie na môj koníček 🙂
@marton_popradsky konicky konicky...ked ich mam tolkoooo... menia sa podla rocneho obdobia 🙈 na jar je to upratovanie, v lete zahradkarcenie, na jesen turistika a hubarcenie a v zime ked je skoro tma zakurime v krbe a vyrabam dekoracie.Popri tom sa venujem rodinke a snazim zapajat do vsetkeho aj mojich chlapov, hlavne dvoch loptosov 😉
Beh.....rozpravam o behu, pisem o behu, zijem behom...podporujem priemysel kupou bezeckych produktov :D, motivujem ludi k behu...a preco? lebo je to relax, terapia, spoznavanie seba samej (maraton nas nauci to, co sme o sebe doteraz nevedeli), spoznavanie uzasnych ludi, ktori maju rovnaky konicek...ucenie sa sebadiscipliny....vzdy mi to pomaha dostat sa do rovnovahy a byt dobrou (aspon myslim) mamou a partnerkou 🙂 ...a tento moj konicek vedie aj dcerku k pohybu , takze o to je to lepsie. Foto je z posledneho maratonu 🙂
pre mňa je "koníčkom" moj psík. odkedy ho mám viem že nech sa stane čokoľvek vždy bude na mňa doma čakať niekto kto sa poteší a dá to patrične najavo.Pri prechádzkach s ním po rannej alebo večernej prírode viem vypnúť hlavu a nič neriešiť. Užívam si len krásne stromy a zátišia okolo a teším sa z jeho radosti, keď beha popri mne. Kým som ho nemala bola som lenivá knedlička čo rada vysedávala doma v kresle a čítala. Dnes si knižku vychutnám viac lebo s čistou hlavou a vyštípanými lícami život proste chutí krajšie.
Ako tak premyslam,tak zistujem, ze vlastbe nemam ani konicky. Neviem ci je to dvoma detmi a tym padom uplne vyplnenym casom alebo tym, ze sa nerada upinam len na jednu pravidelnu cinnost. Ale ked mam cas, mimo deti ;), tak rada citam detektivky, plavam alebo "len tak som" ;)
Moje hobby je stavanie puzzli odmalička a kvety ktore si rada kupujem či pestujem od semiačka...
Odkedy mam malu dceru, objavila som v sebe kreativneho ducha. zacala som jej vlastnorucne vyrabat hracky. Usila som jej latkovu knihu a babiky. Obcas jej vyrobim aj celenku do vlasov. Bavi ma sledovat ju, ked jej nieco z mojej tvorby darujem. Zatial sa jej vserko paci rada sa s tym hra a je stastna
Môj koníček je záhrada. Pri práci na záhrade vypnem zo všetkých problémov a užívam si potom výsledok =D
Mojim naj konickom je priroda ta krasna zelen a ten pokoj ❤️ najvacsi relax. Zboznujem turistiku s rodinou. A dalsia zavislost je King 📖
Mojím koníčkom 🐎 je cestovanie a v ňom sa ukrývajú ďalšie moje koníčky, ako je ochutnávanie tradičných jedál a nápojov a testovanie cukrární po celom svete 🍭🍰🍧😅. Najbláznivejšie sladkosti boli v Amerike, najchutnejšie vo Francúzsku a najväčšie prekvapenie na mňa čakalo v Rusku, kde sú gastronómiou na top top top úrovni (doteraz mi tečie slina 🤤). A prečo je práve toto mojím koníčkom vo voľnom čase? Lebo som zvedavá a pažravá 😃
Mojim koníčkom je záhrada,tam úplne vypnem a relaxujem po práci alebo cez víkendy....celé leto je u nás plné farieb a vôní hlavne vďaka kvetom,ktoré máme všade-na balkóne, na oknách či na záhrade...🌺🌹🌼🌻🍀🌸🌷a samozrejme dobrá kniha musí byť vždy poruke...
Konickov mam niekolko, ktore sa menia pocas rocnych obdobi, ale tie ktore pernamentne ostavaju su citanie knih, pecenie a varenie, cestovanie, priroda, prechadzky so psom, rally, korculovanie, malovanie antistresovych malovaniek a vsetko to v kombinaciii s pitim caju a kavy. Pocas cestovania zboznujem ochutnavat nove chute a vzdy si domov nieco tradicne pre danu krajinu donesiem aj domov.
Mojim konickom je momentalne modry konik :D ostatne su v zabudnuti :D snad, ked tieto moje 2 male blsky podrastu, vratim sa k tym povodnym...
@marton_popradske mojim konickom je pecenie tort a vyrabanie roznych ikeban. A este vacsiu radost mam z tych usmiatych detskych tvariciek ked otvoria ocka a vidia nieco co si priali. Sice teraz nie je tolko casu kedze moj drobec je neskutocne narocny a som rada ked si mozem sadnut a vypit svoj oblubeny caj.
Už odmalička milujem knihy a neprejde deň,aby som si nejakú neprečítala. Aj svoje deti vediem k láske ku knihám. Nemám žiaden problém za jeden večer prečítať aj vyše 300 stranovu knihu ak je dej skutočne dobrý. A popri knihách je to cyklistika.Mám doma cestný bicykel a keď mi to čas dovolí a s mladšou dcérkou niekto je,idem prevetrať svojho tátoša.Milujem ten pocit slobody a nespútanosti. Keď všetko je tak krásne a ja mám pocit že ešte kúsok a ja vzlietnem.Vtedy akoby sa čas zastavil a žiaden problém neexistoval. Aj keď som mala veľa úrazov na biku,nič ma od neho neodradilo,lebo vtedy som skutočne sama sebou.
Mojim konickom sú kvety, zahrada, bylinky. Bavi ma vypestovat si kvety uz od semienka, pozorovat ako rastu uz od februara ked este vonku je zima a ked pride cas presadit do kvetinacov a dat von na parapety a tesit sa zo zaplavy kvetov
Mojim koníčkom je aktuálne relaxx club. Chodíme spolu s partnerom, on si zacvičí vo fitku, ja jogu alebo nejaké light cvičenie keďže som tehotná, potom si spolu zaplávame a na záver si v bare dáme nejaký chutný proteínový koktail.
No a rada čítam. Krimi, detektívky, trillery. Hlavne autori ako Lisa Jackson, Jorn Lier Horst, Jo Nesbo, Camilla Läckberg a v poslednej dobe aj poľský autor Zygmunt Miloszewski.
Odkedy mame dve male deticky, moje zaluby museli trosku ustupit do uzadia. Ale nasla som si nove, napriklad dlhe prechadzky. Jedna dcera v kociku, druha na odrazadle a takto spolu brazdime ulice. Nazbierali sme si gastany, orechy, farebne listy a z nich sme si potom robili postavicky, otlacali listy na papier, obkreslovali... Tak sme spolu na cerstvom vzduchu, hybeme sa, robime nieco pre svoje zdravie, ale hlavne travime spolu cas 🙂
Mojim koníčkom sú knihy- nové, staré, 100x prečítané...detektívky, historické, romantické... k čítaniu kníh vediem aj deti. A potom je to záhrada, tento rok som si konečne založila poriadny bylinkový záhon. Úžitok má z neho celá rodina 😉
Mojim konickom je dcerka a vymyslanie aktivit pre nu..deti vedia snahu vratit 100nasobne preto je to to co ma bavi. Rada si ale tiez v klude a s cajom v ruke pozriem film, ci oblubeny serial alebo upeciem fajny kolacik😊

Medzi moje (aj mužove) koníčky patrí hudba. Keď som nastupovala na materskú, tešila som sa, že budem mať čas na gramce a naučím sa na nich hrať a že "dovolenku" si oživím hraním na akciách. No haha 😂 dieťa platne neznáša (ani len rozprávky na nich nechce počúvať 😠), všetky peniaze teraz tečú do domu a celkovo som rada, keď môžem byť o 20.00 doma v pyžame 😅 takže platne si počúvam, keď je dieťa v škôlke alebo s babkou, ale dieťa - nedieťa - koncerty a festivaly musia byť 😅 aj keď už nie v takom množstve ako to bývalo volakedy 😖❤