Súťaž s Koníkom o čaj na celý mesiac!
Nie je koník ako koník😊 Ten Modrý v spolupráci s eshopom www.popradske.sk pre Vás pripravil exkluzívnu súťaž: Vyhrajte čaj na celý mesiac podľa vlastného výberu. Napíšte mi, čo je Váš najobľúbenejší koníček a prečo. Jedna z Vás dostane 10ks čaju z rady Popradský, alebo Mistral podľa vlastného výberu z eshopu www.popradske.sk. Tak šup šup...dajte nám vedieť o svojich koníčkoch😊 Krásny večer praje Jano Marton a jeho koníčky😊

Mojim koníčkom je naša zahradka.
🍎🍏🌶️🥕🌽🐝🐜🍀🌻🌷🍁🌾
Nikdy by som si nepomyslela, že budem niečo pestovať. Pocas 2 MD som potrebovala trošku zmenu a nejakú psychohygienu, tak sme sa rozhodli, ze si kúpime záhradku... A odvtedy je to môj/náš najväčší koníček. 😉👩🌾👨👩👦👦
Mojim najobľúbenejším koníčkom je vytváranie nových dekoraciì, tvorba krásny vykresov s deťmi v škole alebo doma s dcerkou ❤️
Mojim konickom je momentálne záhrada, uvidíme, ako to bude, keď nastúpim do práce. Pestovanie, či už zeleniny, kvetov alebo stromov je moja vášeň
Mojim konickom je chodit do fitka. Odreagujem sa a robim pri tom aj nieco pre seba
Môj koníček odkedy mam deti tak hlavne čas trávim s deťmi ale ak mám čas ktorý môžem stráviť bez nich "co je teda veľmi malo", ale ak sa podarí tak sa vyberiem s mojim stvornohym priateľom na prechádzku len tak kam nás nohy odnesú je to super relax a môj Akin je super spoločník na prechádzkach a poslúchač ešte lepšie
Ahoj mojim najväčším koníčkom sú moje tri malé deti. Miško 6 rokov Janík 2,5 roka a Martinko 1 rôčik ktorý sme oslávili iba nedávno. To sú také malé šidla pri ktorých sa nenudim. Veľmi sa z nich teším a zážitkov pri nich mám habadej 😀
@marton_popradske mojim naj konickom su rodina a vylety. Mam tulave topanky a teda hocikedy sa zbalime a ideme niekam.osobne si myslim ze vylet da detom viac ako neake hracky o kt. Po 2 dnoch uz nemaju zaujem.potulky prirodou spoznavanie krajiny a novych ludi mi pride ako zmysluplne travenie volneho casu.
ja najradsej tvorim s detmi... ci s tavnou pistolou ozdobi na stromcek... zvieratka z gastanov... pletenie z papiera... vyrezavanie z tekvice... nievo z. coho je, v dome bordel ale v ociach radost
čítanie rozprávok deťom večer pred spaním. Ešte keď som deti nemala, som si myslela, že aké to musí byť super a aj je. Samozrejme, majú aj svoje nové vlastné knižky, ale najradšej majú rozprávky z knižiek, ktoré som mala ako malá ja. Tie knižky majú cez 30 rokov. Hotová starožitnosť. 🙂
@marton_popradske A kedy je zrebovanie?
Mojim konickom je otuzovanie. Od jesene do jari idealne do sauny a potom studeny bazen. Rano vecer studena sprska a hned som vesela jak blska
Mojim koníčkom sú moje tri vnúčatá /23,12,10 ročné/.
Mojím koníčkom je rekreačná turistika s rodinou.
mojim konickom je varenie a pecenie, je to velmi prakticke a z vysledku sa tesi cela rodina
Amaterska fotografia. Neskutocny relax 🙂
Knihy a záhrada na chate. Na knihy mám teraz menej času keďže mám malé dieťa, ale záhrada to je moje. Krásne si oddýchnem, na lavičke si dám kávu, čaj a je mi super.
Bicykel, plávanie, korčule, basketbal a presadzovanie kvetov a starostlivosť o ne
@marton_popradske posledné roky je moj koníček moje deticky. A popritom záhrada. Pred dvomi rokmi sme postavili dom. A ešte je popritom veeeela práce a casu upraviť záhradu, sad, a dozariadzovat dom.
Čiže moj 😊 koníček je moja rodina.😊
Veľmi rada mám ručné práce - háčkovanie, pletenie, vyšívanie, ale keďže mám pri deťoch na túto činnosť pramálo času, snažím sa vsugerovať si, že ma baví všetko čo doma robím😀
Krížiková výšivka- nesmierne ma upokojuje, teším sa že pod mojimi rukami vzniknú nádherné dekorácie a obrazy
@marton_popradske hlavne prechádzky a hlavne do prírody s manželom a 2 deťmi a večer dobrá kniha, hlavne kuchárska, aby som sa inšpirovala čo rodine navariť
@marton_popradske za nas je to prechadzky po lese nacerpanie novej energie

Mojím koníčkom sú knihy a prechádzky v prírode - obe mi otvárajú nové svety 🙂