Podeľte sa so mnou - čo vám dnes dodalo najviac energie? 🙂
Ahojte žienky,
čo vás dnes najviac potešilo, čo krásne sa vám prihodilo a dodalo energiu?
Pre mňa to bol prvý pracovný deň v tomto roku. Veľmi som sa bála, čo všetko na mňa spadne. Doslova. Počas dňa som si však uvedomila, aké mám veľké šťastie a pracujem so samými úžasnými ľuďmi, ktorí aj napriek súčasnej situácii vedia veci riešiť, vyriešiť a viem sa na nich spoľahnúť a dôverovať im. Som za to veľmi vďačná. Takýmto spôsobom si môžem nechať doznieť pocity z rozprávky, v ktorej som sa s mojimi malými radosťami ocitla cez zimné prázdniny.
Pripájam teda trošku obrazového materiálu:
🌳Prvú som pomenovala: Čistá energia z lesa.
❤️Druhú: Čistá láska, ktorú nám dávajú zvieratká.
👏Tretiu: Čistá radosť z vlastných úspechov 🙂 Našu pivnicu som vypratávala viac ako rok, dnes sa Timonko a Ella môžu v nej radovať a máme z nej herňu. Musím povedať, že som na seba hrdá.
Preto som si zaslúžila aj čistú odmenu, v podobe tejto krásne esteticky upravenej večere. 🙈
Veľmi sa teším na vaše príspevky, ktoré si budem čítať popri vychutnávaní tej mojej večere. 🙏
PS: Aby som vám trošku ešte zlepšila náladu, posielam vám odkaz na našu Čistú pieseň, ktorú sme nazvali aj hymnou prírody, tie anjelské detské hlasy ma vždy dostanú.
@acer11 aj mne sa stavaju takéto štartre, ale snažím sa to ustáť s pokojom najviac ako to ide a trénujem sa v tom pomerne často 🙂) ale nič sa hrozne nedeje, ak sa nestihlo nahlásiť
@luchajda no tak tomuto úplne rozumiem, som na tom rovnako, dcéra online škola 3r a syn výdatne živý a ja home office a online stretnutia, musím vypínať zvuk občas 😉
@jana_eyre_2 to je nádherné, toto mam zo všetkého najradšej, takéto darčeky od deti, vtedy ma deti dobiju ihneď ako dvojitá káva, milujem to
@krasnysen no tak toto je neuveriteľné, nádhera, oslávenec musel byť prešťastný, že?
@november1111 spomínam si aj na takéto chvíle a sú to krok po kroku skúsenosti a vlastný rozvoj a samozrejme dobrý pocit
@jahoda646 jeeej, to je milé, ahoj, pozdravujem na MD 🙂)) teším sa, že si sa ozvala a priznala ❤️
Môj syn mi dodava veľkú energiu to je moje všetko. Potešilo ma keď mi napísal že mami ľúbim ťa. Učíme sa písať a tak mi krásne napísal mami ľúbim ťa.❤️❤️❤️😀😀😀
@andrea_spp moja sesterka 🙂 vyrastali sme ako segry, aj s jej sestrou, ja som jedinacik a dnesna sprava maaaa uplne dostala! caka babatko a ja sa neskutocne tesim, je v 11tyzdni, neviem sa uz dockat, kedze ja mam 3r a 7r bude to ako moje tretie ❤️ som nabita na cely rok :D!
Ahoj...tak v prvom rade musím pochváliť tak krásne , čistú , hrejivu reklamu od Vás. Niečo úžasné❤️. Nemám slov. A čo má potešilo? Najviac to keď mi o 14 skončila sichta v práci a išla som domov k rodine...😉

@evajt nie je nad šikovnú neunavnu maminu, ktorá všetko nakoniec zvládne ľavou zadnou, aj beh cez prekážky 🙂