🌞SÚŤAŽ: 3 solárne nabíjačky, ktorými si kedykoľvek dobijete napr.svoj mobil čistou energiou zo slnka🌞
Milé dámy,
máme tu jednu rýchlu mini SÚŤAŽ, podmienkou zapojenia sa je len odpovedať na otázky:
Vedeli ste o tom, že SPP okrem plynu predáva aj elektrickú energiu?
Aké ďalšie služby sú pre vás dôelžité pri dodávateľovi energií? Čo by ste určite uvítali a uľahčilo by vám to život? 🌞
PS: Okrem solárnej nabíjačky veľmi rada rozdám radosť aj v podobe srdiečok. ❤️
Spomedzi všetkých zapojených vyberiem 3 z vás už piatok 15.1.2021
Teším sa na odpovede.
Andrea
@andrea_spp
ano elektrina aj plyn /mame od nich/
uvitala by som lepsiu telefonovanie, tie cakacky na operatora hruza. nieco som skusala riesit a zial dotaz nic doriesene.
@andrea_spp Ďakujeme , velmi sa tešíme 🌲🍃😊
@andrea_spp ja ďakujem za skvelú súťaž 🙂a super diskusiu, nové info 🙂
@andrea_spp jeeeej, ďakujem, teším sa moc ❤️
@andrea_spp pre mna jednoznacne vyuzivanie obnovitelnych zdrojov, radsej si odpustim nejaky ten luxus za dobry pocit, ze dom je zasobovany obnovitelne.
Ano.
Zlepsit komunikaciu so zakaznikom. Prehladne faktury. Co najmenej necakanych vypadkov. Rychle riesenie problemov.
SPP dodava energiu aj nam,😊 cena, servis a služby call centra vsetko super. Sme spokojní 👍😊😊
Áno môžu aj elektriku predávať
@andrea_spp mame aj my aj elektrinu aj plyn super som spokojná
@andrea_spp Áno vedela som.
Určite rýchly servis, call centrum a určite cena. Ďakujem
Áno, vedela som, ale len nedávno som sa to dozvedela 🙂 dôležitý je určite zákaznícky servis, dobrá informovanosť a príjemná cena 🙂
@andrea_spp áno vieme, skúsili sme Magnu, ale nikdy nehovorím navždy 😉
Áno viem
@andrea_spp kvalitný zákaznícky servis....
Súťaž skončila pred dva a pol rokom ...

@andrea_spp ĎAKUJEM VEĽMI PEKNE! Moja prvá výhra takto v živote 💓😁 naozaj si to nesmierne vážim 😊👏