icon

SÚŤAŽ: Staňte sa °COOLTEA ochutnávačkami!

lucia_borikova
4. jún 2015

Hľadanie ochutnávačiek ukončené, víťazi nájdení 🙂 Gratulujem vám!
@tiumen @xxxxxnnnnn @mirkami7 @mawka @sissy27 @vonava007 @alenata @miroslavan @gradula @mimca77 @ivankajar @fxcvikotova @manzanillaa @aluxka @martinkaha @bianca @jarnicka @mery333 @naolina @katarina247 @anna318 @martina0511 @taaja @marecek1 @purinkaa @katusska1 @marmaris @petrarac @moncicici @moncsi198

P.S.: Nezabudnite, na vaše kontaktné údaje čakám v IP-čke. Čajíky vo všetkých príchutiach sú už pripravené a teším sa na vaše hodnotenia! 🙂

Strana
z2
moncsi1987
4. jún 2015

Aj my by sme ich radi ochutnali,hlavne tu novu bazovu. 🙂

piskotik
4. jún 2015

Tak neviem či to ešte stíham, ale radi by sme aj my otestovali 😅

barunka
4. jún 2015

Jeeeej, tiež by som sa rada pridala k ochutnávaniu.

dankaa78
4. jún 2015

Nooo jablkovu prichut objednavam pre hlavnu ochutnavacku moju dceru Lenku🙂

tinka2005
4. jún 2015

akje to mozne aj ja rada ochutnam

katuskapd
4. jún 2015

ja chcem ochutnat 🙂 mnam

bubloska135
4. jún 2015

Aj ja si prosim ochutnat 🙂

bandurka1979
4. jún 2015

aj my by sme si prosili

mikaela87
4. jún 2015

Veľmi by sme sa cajikom tešili, máme ich radi 🙂

majakuca
4. jún 2015

Aj my radi ochutname 🙂

kvetinka15
4. jún 2015

veľmi radi by sme aj my ochutnali 🙂

lucik194
4. jún 2015

@lucia_borikova viem ze uz je 30 davno v zozname, ale super ze ste sa rozhodli az pre tolko balickov.....
a pre ostatne.... tesim sa spolu s vami baby 🙂

erika630
4. jún 2015

poprosím sio 🙂

marekahenrieta
4. jún 2015

Aj my si prosime... 😀 😀 😀

bazoskaa
4. jún 2015

aj my prosííím

slavusa17
4. jún 2015

Aj my chceme byt COOL s čajíkom COOLTEA, vďaka.🙂))

bobekova1
4. jún 2015

aj my si poprosíme kupujeme to každé leto a už nedočkavo čakáme na bazu🙂

tomaas
4. jún 2015

ahoj kedze nebola polozena otazka napisem len postreh 🙂 ocenena by mala byt bazoska pretoze je vysoko aktualna podla mena a doma ma potvorku a nezbednika 🙂

anjelik2509
4. jún 2015

ja som veľký čajoholik, bylinkové, ovocné, všetky doradu zbožňujem, a zvlášť obľubujem ľadové čaje....Možno sa k nim pridá aj COOLTEA keď sa stanem ochutnávačkou a budem mať možnosť ochutnať aj tie.... Samozrejme, nevynechám ani moju rodinku, spravíme si COOLTEA time 😉

ludka140281
4. jún 2015

doteraz som nemala možnost ochutnat,teda tento výrobo nepoznám,,,ale ak máte príchute malina,jahoda,broskina,tak rada ochutnám s celou rodinkou a samozrejme pridám aj svoj názor 🙂 dakujem

zuzkaleng
4. jún 2015

Aj mi by sme chceli ,ties mame vase caje rady ,hlavne tie studene su super v tomto teple

sykorka84
4. jún 2015

Aj my by sme si radi prosili a pochutnali na čajíkoch 🙂 studené čaje na leto sú ako stvorené 😉

fopka
4. jún 2015

aj ja chceeeem konecne raz nieco vyhrat...aj ked som uz asi patdesiata v poradi 😀

alenocka11
4. jún 2015

zase asi neskoro... :( keď človek chodí do práce a sú súťaže na rýchlosť nemá šancu,... ale radi by sme vyskúšali... 🙂

danielaj
4. jún 2015

Aj ja by som veľmi pekne poprosila, milujeme čajíky.a tieto musia byť podľa.ohlasov výborné

daniela2709
4. jún 2015

Škoda že som si to nevšimla skôr, my pijeme doma na litre. Aj môj dia syn pije a nezvyšuje mu glykémiu a ak ho chcem potešiť a aby nemusel stále piť len obyčajné čaje, v lete pije tie vaše Cooltea. Najviac mu chutí jablko a dcére červený pomaranč a čierna ríbezľa a mne a manželovi chutí citrón máme to v rodine pekne podelené. 😀
Sú veľmi chutné ale bohužiaľ aj pridrahé ale občas si ich radi kúpime. 🙂
Ale keby náhodou bola súťaž tak by som bola veľmi rada ak by bola v poobede aby som sa mohla zapojiť, kedže ráno som v práci...

dasiacik
4. jún 2015

Preco v zozname niesom aj ja?Ved som bola medzi tymi prvymi desiatimi este v prvej povodnej diskusii kde ste pytali adresy...

lara6
6. jún 2015

No uz je neskoro, ale do Švédska mi môžete poslať 🙂 Nenahnevam sa :D a ešte aj rozsirite posobenie ;)

Strana
z2