SÚŤAŽ: Staňte sa °COOLTEA ochutnávačkami!
Hľadanie ochutnávačiek ukončené, víťazi nájdení 🙂 Gratulujem vám!
@tiumen @xxxxxnnnnn @mirkami7 @mawka @sissy27 @vonava007 @alenata @miroslavan @gradula @mimca77 @ivankajar @fxcvikotova @manzanillaa @aluxka @martinkaha @bianca @jarnicka @mery333 @naolina @katarina247 @anna318 @martina0511 @taaja @marecek1 @purinkaa @katusska1 @marmaris @petrarac @moncicici @moncsi198
P.S.: Nezabudnite, na vaše kontaktné údaje čakám v IP-čke. Čajíky vo všetkých príchutiach sú už pripravené a teším sa na vaše hodnotenia! 🙂
Tak neviem či to ešte stíham, ale radi by sme aj my otestovali 😅
Jeeeej, tiež by som sa rada pridala k ochutnávaniu.
Nooo jablkovu prichut objednavam pre hlavnu ochutnavacku moju dceru Lenku🙂
akje to mozne aj ja rada ochutnam
ja chcem ochutnat 🙂 mnam
Aj ja si prosim ochutnat 🙂
aj my by sme si prosili
Veľmi by sme sa cajikom tešili, máme ich radi 🙂
Aj my radi ochutname 🙂
veľmi radi by sme aj my ochutnali 🙂
@lucia_borikova viem ze uz je 30 davno v zozname, ale super ze ste sa rozhodli az pre tolko balickov.....
a pre ostatne.... tesim sa spolu s vami baby 🙂
poprosím sio 🙂
Aj my si prosime... 😀 😀 😀
aj my prosííím
Aj my chceme byt COOL s čajíkom COOLTEA, vďaka.🙂))
aj my si poprosíme kupujeme to každé leto a už nedočkavo čakáme na bazu🙂
ahoj kedze nebola polozena otazka napisem len postreh 🙂 ocenena by mala byt bazoska pretoze je vysoko aktualna podla mena a doma ma potvorku a nezbednika 🙂
ja som veľký čajoholik, bylinkové, ovocné, všetky doradu zbožňujem, a zvlášť obľubujem ľadové čaje....Možno sa k nim pridá aj COOLTEA keď sa stanem ochutnávačkou a budem mať možnosť ochutnať aj tie.... Samozrejme, nevynechám ani moju rodinku, spravíme si COOLTEA time 😉
doteraz som nemala možnost ochutnat,teda tento výrobo nepoznám,,,ale ak máte príchute malina,jahoda,broskina,tak rada ochutnám s celou rodinkou a samozrejme pridám aj svoj názor 🙂 dakujem
Aj mi by sme chceli ,ties mame vase caje rady ,hlavne tie studene su super v tomto teple
Aj my by sme si radi prosili a pochutnali na čajíkoch 🙂 studené čaje na leto sú ako stvorené 😉
aj ja chceeeem konecne raz nieco vyhrat...aj ked som uz asi patdesiata v poradi 😀
zase asi neskoro... :( keď človek chodí do práce a sú súťaže na rýchlosť nemá šancu,... ale radi by sme vyskúšali... 🙂
Aj ja by som veľmi pekne poprosila, milujeme čajíky.a tieto musia byť podľa.ohlasov výborné
Škoda že som si to nevšimla skôr, my pijeme doma na litre. Aj môj dia syn pije a nezvyšuje mu glykémiu a ak ho chcem potešiť a aby nemusel stále piť len obyčajné čaje, v lete pije tie vaše Cooltea. Najviac mu chutí jablko a dcére červený pomaranč a čierna ríbezľa a mne a manželovi chutí citrón máme to v rodine pekne podelené. 😀
Sú veľmi chutné ale bohužiaľ aj pridrahé ale občas si ich radi kúpime. 🙂
Ale keby náhodou bola súťaž tak by som bola veľmi rada ak by bola v poobede aby som sa mohla zapojiť, kedže ráno som v práci...
Preco v zozname niesom aj ja?Ved som bola medzi tymi prvymi desiatimi este v prvej povodnej diskusii kde ste pytali adresy...
No uz je neskoro, ale do Švédska mi môžete poslať 🙂 Nenahnevam sa :D a ešte aj rozsirite posobenie ;)

Aj my by sme ich radi ochutnali,hlavne tu novu bazovu. 🙂