OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ
Dobré ránko, dámy! Dnes opäť štartujeme Dni s dm a ja sa na ne veľmi teším! 😇
Ako ste našatartovali vy dnešné ráno? 🚀 Ja som začala poriadnou dávkou kávy a krémom na tvár, pretože najmä v zime nevystrčím nos z dverí bez toho, aby som mala nakrémovanú tvár!
Napíšte mi, ako ste sa vy dnes naštartovali, aby ste zvládli celý týždeň, ktorý nás čaká. 😊 5 z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý poteší nie len vás ale aj celú rodinku! Žrebujeme už dnes večer!💃

Ahoj,tak dnes ako vzdy 😊 kava,caj,ranajky
Kedze som v 34tt neviem sa hned z rana inak rozhybat 😂
Kazde rano startujem so salkou dobrej kavy, bez toho si rano predstavit neviem. Napriek tomu, ze ju v poslednom case takmer stale pijem studenu :D, kedze mam doma takmer 7 mesacnu dcerku. Takze dnesne rano tak ako kazde ine (pondelkove, utorkove, sobotnajsie... ) ;) pohladom do oci a na bezzuby usmev mojho maleho velkeho pokladu a so salkou studenej kavy ;)
@sisa_dm odviezla som dietky do škôlky a potom som sa pešo s naším psom prešla domov a prechádzku si užívala, kým nás nestopli mestkí policajti a dávali mi kázeň o tom, že si psa nemôžem ani zabezpečeného (košík) pustiť ani na chvíľu a pod. NO vzládla som to s úsmevom a bez pokuty 🙂) takže den super a idem pre krpcov do škôlky.
@sisa_dm o 6 ma zobudil vysmiaty 9-mesacny syncek a aby som sa dostala na uroven jeho energie chcelo to dobre silnu kavy 😃
Moj štar dnes modlitba a mega velka kava
@sisa_dm každé ráno ma naštartuje úsmev najmenšieho ♥ no dnes to bolo úplne naopak malému idú zúbky a tak mal trošku ťažšiu noc a aj ráno bolo plačlivé. No vďaka staršej 5 ročnej ktorá nikdy nechce vstávať do škôlky bolo všetko inak. Zachovala sa ako veľká sestirčka a to ona rozdávala úsmevy aby braček už neplakal. Zabralo to na 1* nielen na malého ale aj na mňa ♥ Dokonca až na malé zaváhanie sa išlo aj do škôlky v pohode. Takže dnes ako aj po iné dni ma naštartoval úsmev a spokojnosť mojich detí. Inak kávu mám od rána ešte na stole 😀
šálkou kávy pred odchodom z domu
Mňa každé ráno naštartujú moje deti 😜
My sme mali rano hekticke, rychlo kava a deti nakrmit a sup so starsim k zubarovi a ja k doktorovi. Na pol dna sme mali o zabavu postarane.
Mňa každého ráno naštartujú moje dve detičky 😊😀😍 ale vždy dobre padne šálka dobrej kávy 😊
ja deň začínam kávou a náš malý jogurtom, umyť, obliecť o pred pól siedmou rýchlo do školy...
Začala som ráno chystaním detí k doktorke.v rýchlosti som zbúchala do seba jogurt,trochu čaju,vo dverách sa 3x otočila pre zabudnuté veci a išli sme si na 2hodiny posedieť do čakárne medzi choré deti.už 3týždne sa doma mordujeme s kašľom tak snáď to do vianoc preliečime.
ja na ranný štart potrebujem kávičku a pohár vody 🙂 takže aj ten dnešný takto začal a začne, tak aj zajtrajší a aj ten ďalší.... 🙂
Ahoj. Rano som nastartovala kavickou kedze vstavam o siestej kazde rano a uz viac ako mesiac mame doma uplne zmeneni rezim celeho dna. Mladsiemu synovi zistili dia 1.typ tak to teraz mame tazke a pestre a zaroven sladke😉☺ a dnes doktorke na kontrolu. 😊
Ahoj. Deň som naštartovala samozrejme dobrou voňavou kávou ☕ tá nesmie chýbať, ale skôr ako bola káva, ma čakal nádherný detský úsmev svojho synčeka ❤️ ďalej som balila kufre pretože sme strávili víkend u babičky 🤶 po ceste domov sme sa zastavili v nákupnom centre, také menšie predvianočné nákupy. Teraz momentálne sedíme doma a oddychujeme, vychutnávam si chvíle z mojím manželom a synčekom 💑
Ráno samozrejme bez kávy nejde, keďže dcérke idú prvé zúbky, čo sa prejavuje len v noci, ale hneď od rána už fičí po obývačke 🙂 potom suchý šampón na vlasy, krém na ruky a nejaké šminky a cítim sa ako človek 😀
Jednoznacne ranna kava😂 rýchlo vypit a az potom moze fungovat. Budit deti a prichystať im raňajky
Budik,kava, sprcha ..cesta do prace
Káva s mliekom, dobrá hudba z rádia😍a pondelok mohol začať
naštartoval ma budík... len neviem či v pozitívnom alebo negatívnom zmysle, lebo dnešná nálada je taká, že ma "naštartuje" hocičo 😀
Ja som mala dnes fajn ranajsi start ❤ vynimocne som nerobila budicek detom do skoly/skolky ja,ale oni mne,teda dcerka ❤ cez vikend mala narodeniny, a dnes ich chcela oslavit aj s detickami v skolke, este vecer sme spolu vybrali saty 👗, ktore si oblecie, nachystali 🍇🍇🍎🍎🍌🍌🍊🍊 /mame taku dohodu s nasou ucitelkou, ze detickam nosime ovocie namiesto sladkosti, tak sa uz tesila a nevedela dockat 😊
@sisa_dm presne tak...riadna davka kremu na tvar,cajik od vas z dm drogeriemarkt 😊-momentalne zihlavovy a spolocna kasa pre nas dve-mna a moju mladsiu dcerku Terezenku a den sa moze rozbehnut 😉...ta kavicka pride na rad neskor.nadherny a plny tyzden energie vam vsetkym 🤗 ...zvianocnieva sa coraz viac,preto si uzivajme chvile s nasimi najblizsimi viac a viac 😏
hned rano ma nastartovala kocka lega na ktoru som stupila 😀
@sisa_dm ja som dnesny den nastartovala fantasticky !!! 🙂 Po dlhsej dobe konecne vyspata, vynimocne dlho sme sa vyspali - do 7:30, hoci opat napokon 4 v 1 posteli ;). Manzel ma dnes dovolenku a tak nam pripravil fantasticke ranajky + kavicku, nasledovala horuca sprcha, pozreli sme si filmik, za oknom padali vlocky...keby tak tachto dni bolo viac...🙂 Krasny den prajem vsetkym ! 🙂

u nás každodenný štart do dna kávička pre mna a mužíčka a kakavko pre naše tri ratolesti a až potom začíname fungovat🙂a v poslednom čase sme si oblubili práve bio kakao z dm 😍
Dnesne rano zacalo vyborne, najprv kavicka a ranajky pre drobca 🙂 a nasledne som sa pustila do pecenia medovnickov. Teraz tu sedim s kavou cislo 2 a snazim sa odolat pokuseniu pustit sa do medovnickov ktore mi tu chladnu pod nosom 😀

Mna nastartovali moje deti, tento rok som im kupila DM adventny kalendar s kozmetikou pre deti a ta radost kazdodenna pri otvarani dvierok je najvacsi starter do noveho dna👍😍. Jeeeeej sa u nas rozlieha celym domom, takze nastartuju nie len mna, ale aj manzela😜.