icon

OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ

sisa_dm
Moderátor
10. dec 2018

Dobré ránko, dámy! Dnes opäť štartujeme Dni s dm a ja sa na ne veľmi teším! 😇

Ako ste našatartovali vy dnešné ráno? 🚀 Ja som začala poriadnou dávkou kávy a krémom na tvár, pretože najmä v zime nevystrčím nos z dverí bez toho, aby som mala nakrémovanú tvár!
Napíšte mi, ako ste sa vy dnes naštartovali, aby ste zvládli celý týždeň, ktorý nás čaká. 😊 5 z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý poteší nie len vás ale aj celú rodinku! Žrebujeme už dnes večer!💃

OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ
martina1305
10. dec 2018

my sme sa nastartovali navstevou u pani doktorky, pediatricky a novou náložou antibiotík pre dcérku...

dorotik
10. dec 2018

Začínam tretí týždeň na materskej, takže som si mohla dovoliť si premasírovať celé telo olejom a dať si ľahkú rannú jogu, vymojkala sa s mačkou, dala raňajky a až potom si zadelila tehotenské mikrokafíčko 🙂.

liena21
10. dec 2018

Ako kazde rano. Dobra kava a priprava ranajok pre manzela a dcerku. A este ked som sa pozrela von, bolo nasnezene. Krajsie rano uz ani nemoze byt. ❤

matusik24
10. dec 2018

Deň som začala ranným žehlením posledného prania cez víkend ,ktoré som dosúšala na sušiaku v obývačke ,ale to asi každá z nás pozná .Takže žehlenie ma prebralo,potom pohár odstátej vody a klasický pondelkový zhon. Stihli sme všetko a v práci som si v pohode vychutnala kávičku.

7veve7
10. dec 2018

@sisa_dm ráno býva náročné nakoľko 3 detičky večer nechcú ísť spinkať a potom ráno vstávať... Najmladšia sa ešte dojčí... 🙂 ale ranný rituál musí byť, prezliecť, umyť, postlať a hlavne vyvetrať a to ma nejako nakopne a frčíme celý deň 🙂

dadulik6
10. dec 2018

Na počudovanie som ráno vstala skôr ako zazvonil budík to sa mi veru často nestáva a už vôbec nie v pondelok 😂 spravila som si kávu do mojho termo hrnčeka bez neho ani na krok , spravila rannú hygienu obliekla sa a šup do upršaného sveta

mirusik249
10. dec 2018

Kávu nepijem. :D Ráno mi štartuje môj 1,5ročný synček.. 🙂

damianh
10. dec 2018

Dnešné ráno začalo raňajkami so synom😊 odvtedy sme len v postely a pozeráme rozprávky 😁

sprituska
10. dec 2018

@sisa_dm moje alebo skor nase rana su uz 19 mesiacov tymi najkrajsimi, je jedno ci sme v noci nespali, ci nas nas maly spuntik kopal do tvare alebo po nas lozil alebo prespal bez pohnutia celu noc ( take sa tusim este nestalo😂) tvzdy stavame s usmevom na tvarach a sladkou pusinkou od neho na dobre rano. Netreba mi kavu. Nas syn je pre mna dokonaly zivotabudic. Milujem kazde ranne prebudenie s nim😍

lusytka
10. dec 2018

Ráno sme vstali na budík,teda ako kto! Ja som našu najmenšiu ešte nad ránom kojila a už som nezaspala! Pred siedmou som zobudila staršiu,aby sme sa nachystali do škôlky. Zapla som jej rozprávky,kým som sa v kúpelke dala dokopy ja,potom sa poumývala dcéra,obliekla som ju a dookola odpovedala na každodennú otázku,či musí ísť určite do skôlky /ešte stále sa nezmierila s tým,že tam chodí/. Medzi tým vstala tá menšia,rýchlo obliecť a prebaliť ju a samozrejme prízvukovať,že fakt do tej škôlky musí!!! Obom deťom dám ranné vitamín a šup ho obliekať sa aby sme stihli škôlku. Kým sa stihneme obliecť,staršia musí ešte cikať,aj smädná ešte je! Ach jaj!!!Konečne sme v garáži,pripútavam deti,cúvam z garáže a naháňam nášu psicu,ktorá by rada išla tiež. Konečne škôlka v dohľade. Vyzliekam,prezúvam,utišujem,jednou rukou,druhou držím krpatú. Staršiu uslzenú odovzdávam pani učiteľke a my smer domov. Doma dám malej hračky a ja konečne dopijem už ľadovú kávu,ktorú som si stihla spraviť niekedy medzi tým zhonom!😉 Vitaj pondelok...

ivanessa
10. dec 2018

Ahoj 😊. Ja som začala deň tak, že ráno som vstala a vypila čaj, naraňajkovala sa, dala som si krém na ruky, lebo v zime mám strašné suché ruky a tak sa rýchlo namaľovala a utekala do práce, pekný dník 😘

peter179
10. dec 2018

Nie moc dobre dieta celu noc hasivkovy kasel chore nachysatny rano k lekarke.Aby mi nebolo luto tak s bolestou zlcnika som vstala ale uz ma caka operacia .Vonku vietor chladno este ze mam v batohu krem babylove wind a wetter natrela seba dieta a islo sa k lekarke.,

rozika12
10. dec 2018

Môj deň naštartoval obrovský úsmev môjho malého syna a to je za všetky kávy sveta 🙂

auxtacka
10. dec 2018

Kavicka a ranny predskolkovy adrenalin ;)

petrakl
10. dec 2018

Ahoj ,
Tesila som sa...že je rano...
Celú noc me bojovali so syncekovou laryngytidou...;(

alexis9
10. dec 2018

Ja som dnešné ráno začala so sprejom do nosa a so zázvorovým čajom... Čaká ma úplne bláznivý týždeň a ja som asi dostala mužský soplík :-/ 😀

kajawah
10. dec 2018

@sisa_dm
Keďže pondelkové rána máme s krpcom vyhradené pre žabkovské plávanie, utečú nám ako voda a to doslova 🙂 Takže krémovanie, čľapkanie a zase krémovanie 🙂

adamusko
10. dec 2018

@sisa_dm dobrou kávou a raňajkami v kľude a potom už všetko hekticky....

miirabell
10. dec 2018

@lenka0033 jasne, sprcha max 2 minuty, tolko vydrzi maly bez dozoru, aby nic nevyviedol - samozrejme v postielke. Po dvoch minutach je kolotoc nad postielkou napoly vylomeny a drobec zaseknuty medzi palickami... A make-up je len taky zakladny, ale to mi asistuje drobec. Chce to trening, ale za 10 min sa da zvladnut celkom schopny. Akoze vysla by som von aj bez neho, ale to sa ma potom kazdy pyta ci mi je zle a chystam sa odpadnut, ze som taka bleda, takze radsej obetujem cas na ranajky 😂

lusika33
10. dec 2018

náš štart do dnešného dňa a aj celého týždňa je budík, ktorý nám pripomína, že treba ísť do školy a do škôlky s deťmi... a samozrejme tie šibalské očká naších detí 🙂

keena
10. dec 2018

@sisa_dm my klasika. Rano budicek, pobuntosit deti, nachystat ranajky a desiatu, hygiena a obliect. Rychlo zaniest starsiu s mladsim synom do skoly. A potom zhon opadne a zacina krasny pohodovy dnik. 😊😊😊😉

lenka0033
10. dec 2018

@miirabell šikovná, ze stíhaš. Ja mam 7 rocne sidlo, mali raketu, skor formulu 1. Pri nom nestihnem rano co Ty, sprchujem sa vecer. Raňajky az ked je drobec v skole

marianapetrechova
10. dec 2018

Budík ma zobudil o 4:00 a ako každé ráno som začala čajom keďže kávu nepijem, ale zelený čaj ma dokáže vždy prebudiť aj v pondelok ráno aj keď dnes som mala problém sa donútiť vstať a začať nový týždeň 😀

kimmi17
10. dec 2018

Ako každé ráno ..... pusou od manžela 🤗

lalaben
10. dec 2018

urobila som si kávu a dcére čaj do školy,desiatu potom som sa postarala ešte o malého syna a ja som až na poslednom mieste.keď sú deti v poriadku venujem čas sebe,umyjem sa,vyčistím si tvár s pleťovou vodou a nanesiem krém.V zime používam mastný krám-dobrú starú modrú indulonu.

lucinka37
10. dec 2018

Ahoj 😉 tak u mna je to tiez vzdy pravidelne davka kofeinu ☕ ak sa podari momentalne pri 2 chorych detoch tak horuca, ak nie, aj studena je vraj dobra na krasu 😂🙈dnes ma vsak nastartoval moj starsi 5 rocny syn, hned od rana neposlucha ako maly cert 👹 (kava samozrejme studena) cize hned od rana krik 🙈 treti tyzden s oboma doma je uz na prasky, balicek by urcite potesil 🤩😍

zuzinapipina
10. dec 2018

@sisa_dm Po veľmi náročnom minulom týždni som si včera večer povedala, že dosť a tak som dnešné ráno vykročila z postele pravou šťastnou nohou, môj úžasný 👦 ma nechal🛌 až do pol 9 úplne do ružova💆‍♀️, spravila som si 🍵 čajík a fičím od rána s úsmevom 🤩

sisi208
10. dec 2018

ja som si dala zelený čaj a mňa naštartujú ,,moji" žiaci hned zrána 😀 🍀

miirabell
10. dec 2018

@lenka0033 moj bude mat zajtra 9 mesiacov a este nechodi, tak zatial sa to da. Ale podla toho co dokaze uz teraz je mi jasne, ze az sa rozchodi mam smolu 😂

ivusik29
10. dec 2018

Ja som dnes nastartovala den s kalciovym sirupom teplym cajom a celaskonom pretoze niejaka pliaga na mna preskocila. A pri dietati sa liecit ..to je vyzva :D