icon

OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ

sisa_dm
Moderátor
10. dec 2018

Dobré ránko, dámy! Dnes opäť štartujeme Dni s dm a ja sa na ne veľmi teším! 😇

Ako ste našatartovali vy dnešné ráno? 🚀 Ja som začala poriadnou dávkou kávy a krémom na tvár, pretože najmä v zime nevystrčím nos z dverí bez toho, aby som mala nakrémovanú tvár!
Napíšte mi, ako ste sa vy dnes naštartovali, aby ste zvládli celý týždeň, ktorý nás čaká. 😊 5 z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý poteší nie len vás ale aj celú rodinku! Žrebujeme už dnes večer!💃

OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ
86488648
10. dec 2018

Kazde rano sa snazim naladit pozitivne,tesim sa,co pekne ma caka....pusa od manzela a synceka ma vzdy nastartuju plnit si kazdodenne povinosti(kava,kozmeticke procedury v kupelni su len doplnok k tomu).....

helen11
10. dec 2018

My sme mali tiež ťažšiu noc, staršia dcéra 40 ky, takže nočné zhadzovanie horúčky, chúďa, najlepšie bolo, že ráno došla o 7 ku mne, že už je vyspatá a ja že budeme dlhšie spať po horúčke... strašne sa mi nechcelo z postele... pretože druhú dcéru ešte kojím, káva nehrozí 🙂 ale včera sme si robili kváskové nutelové croasanty, takže tie nám vždy "pohladia" dušu...a k tomu teplý čajík...

sticker
timka912
10. dec 2018

Kedze som akurat zacala matersku dovolenku,ale este len cakam na prichod mojho babatka v januari ❤,momentalne ziadny zhon rano nepoznam 🙂 Sprcha,zapnem tv,ranajky, kava...No pohodicka-zatial 😎

lusiiija
10. dec 2018

Raňajšou tradičnou kavickou ;)

zuzanaweli
10. dec 2018

Kedze mame mesacneho synceka a 1 a 3/4 rocnu dceru, rano ma nastartuju oni a to kolotocom vymeny plienok, obliekania, ranajok az po hranie sa.A ked sa mi ujde konecne aspon 10 min. casu tak rychlostou Supermana stihnem do seba hodit rozok, vypit Caro s mliekom, ocesat sa, umyt zuby, obliect a mam po pauze 🙂 Ale to pozna kazda mama, narocne a krasne zaroven

baby213
10. dec 2018

@sisa_dm ahojte 😉 po krasnom a vycerpacajucom vikende by clovek povedal ze bude tazke sa nastartovat ale pri dvoch detoch, mojich rannych vtacatkach som hore skor ako stihne zazvonit budik.Jeden cikat druhy papat potom zas opacne...no esteze mame vynajdenu kavu a potom cakam na poobedny spanok...cez ktory som sa chystala balit vianocne darceky.Ten pocit,ze ochvilu pride ten carovny cas,na ktory sa tesime cely rok ma nastartoval a nakopol a bude tesit minimalne do vianoc 😊😉

slavaf
10. dec 2018

Ako každý pondelok. Zhon, vynútené vstávanie dvoch dcér, ktoré sa ma každý pondelok pýtajú, či je už piatok a na druhý deň nebudú musieť ísť do školy a škôlky. A, samozrejme, nedopitá káva na pulte v kuchyni... 🙂

greta123
10. dec 2018

Dnešný deň som naštartovala raňajkami, kávičkou, sprchou a na 10-tu som odštartovala k lekárovi...🙂

smejka0907
10. dec 2018

Ja som začala s ovseno ovocnou kašou 🙂

jance333
10. dec 2018

naštartovala som sa paralenom a lipovým čajom. po 21r. som skončila na atb. a tak tu "ležím" (snažím sa aspoň pár minút poležať, však to všetky mamky poznajú) v horúčkach a moje malé dievčatko okolo mňa nešťastne chodí a narieka, lebo nechápe, prečo je s mamkou zrazu taká nuda :/ tak snáď už zajtrajší štart bude veselší a ja s radosťou opäť prijmem náš každodenný stereotyp.

aculy
10. dec 2018

Uz dva krasne roky, je mojim budickom moja dcerka😍 Mojim typickym rannym ritualom je dat si salku tohto skveleho zeleneho caju 🍵

erikab82
10. dec 2018

dvojité presíčko a božtek od dcérky a potom neskoré raňajky🙂
Dnes sme všetci doma, lebo sme chorí tak pokojné ráníčko🙂

curcuma
10. dec 2018

Štartom je moja malá dcérka,
a potom rýchle hygiena, obliecť a ranný čaj, no hektika, až kým nezavrieme zvonku dvierka,
škôlka, práca je ten smer,
kde naše kroky budú viesť skoro celý december 🙂

wendy30
10. dec 2018

@sisa_dm takže presne ako ty aj ja dávkou kofeínu, raňajkami a úsmevom na tvári..

gabika28s
10. dec 2018

Naštartovala som sa vďaka prvým kopančekom našej malej lásky, ktorú nosím v brušku ❤️

bosorka5
10. dec 2018

@sisa_dm moje ráno naštartoval môj drobček s jeho úsmevom na tvári, ktorý je veľmi nákazlivý =) Pripojila som k tomu šálku kávy, krém na tvár pre nás oboch a vyrazili sme von =)

meginka88
10. dec 2018

Nic nenastartuje moj den lepsie ako pohlad na tieto moje dve male milovane trdielka ❤️ A samozrejme poriadna davka rannej kavy k tomu,aby som ich zvladla🙂 ❤️

vermitrova
10. dec 2018

@sisa_dm dnešné ráno mi naštartoval môj muž s raňajkami a kávou 😊

mimijato
10. dec 2018

Zacala som kavou.bez ktorej nezacnem den

katushkas
10. dec 2018

takisto som zacala kavou, na prebratie, hned rano som totiz cestovala do susedneho mesta na pohovor a kedze vonku bola zima a moja plet je v zime viac citlivejsia naniesla som si poriadnu vrstvu hydratacneho kremu 🙂

vikieva
10. dec 2018

Ahoj ráno bol hrozný všetci sme horí ,tak sme začali cajikom a tabletkami

sticker
milacik65
10. dec 2018

Vždy skôr ako deti vstanu,idem rýchlo do kúpeľni umyjem tvár, zuby,dám maskaru a nakremujem tvár, spravím si kavu a potom ju postupne pijem, väčšinou až do 10 ( vstávam o 6 😁) tot môj každodenný štart 😄

miroslavan
10. dec 2018

Ťažké bolo ráno vstať z postele - ale predstava, že za dva týždne budú Vianoce a celozávodná dovolenka ma ženie vpred 😀

gabr1ela15
10. dec 2018

@sisa_dm uff tak u nas rychle ranajky zobudit starsieho mladsieho obliec co je vecny boj a krik vybavovacky v meste s kocikom elektrarne a banku chvilu preliezky a potom sme zmokli protesty domov doma klasika povinnosti kedze ma obdobie vdoru tak veselo vzdoruje vsetkemu a je pomaly 17h a ja som este od 6h nejedla a to je len pondelok🙂

erika770
10. dec 2018

Ja sa každé ráno naštartujem dobrou voňavou kávičkou,bez nej ani z domu nevyjdem...a potom ma preberú každodenné povinnosti hneď od rána-nachystať desiatu 3 detičkám,teplý čaj,skontrolovať,aby si nič nezabudli ....a behoooom na autobus do práce😃taká ranná rozcvička ma vždy preberie😄

sticker
yaanulka
10. dec 2018

Ráno ma naštartuje ako vždy aj dnes vyborná káva s mliečkom od mojho manzela a u mna nesmie chybat krem na moje suche ruky a kremom na tvar proti chladu nesetrim teraz pre synceka ktoreho vyprevadzam do skolky

sisa_dm
autorModerátor
10. dec 2018

@gabr1ela15 tak ten deň vie pekne rýchlo ubehnúť keď si v jednom kolotoči a ešte pri takých akčných deťoch 🙂. Nie je to zdravé celý deň nepapať, ale už rozumiem prečo veľa mamičiek je takých chudých a vyšportovaných :P Pretože nejedia a len behajú s malými ratolesťami a posilujú s nimi :D 🙂

sisa_dm
autorModerátor
10. dec 2018

@miroslavan podobne, predstava dovolenky mi pridáva na chuti vstávať ráno 🙂 To je pravda :D!

sisa_dm
autorModerátor
10. dec 2018

@milacik65 Tak to si isto pochutnávaš na studenej káve od tej 6 do 10 ☕ Ale tak vraví sa, že keď vypiješ studenú kávu tak budeš krajšia a krajšia.. :D 🙂

janaab
10. dec 2018

To bolo ráno - noha sa mi pri vstávaní z postele zamotala a spadla som! To sa mi nestalo od dvoch rokov. A potom pohľad do zrkadla - ten účes by mi na hlave urobil len ten najhorší nepriateľ. Nepomohlo nič iné ako to hniezdo kompletne namočiť a vyfénovať. Ďalšie raňajšie katastrofy už boli na prijateľnej úrovni. Asi budem vstávať večer...