icon

OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ

sisa_dm
Moderátor
10. dec 2018

Dobré ránko, dámy! Dnes opäť štartujeme Dni s dm a ja sa na ne veľmi teším! 😇

Ako ste našatartovali vy dnešné ráno? 🚀 Ja som začala poriadnou dávkou kávy a krémom na tvár, pretože najmä v zime nevystrčím nos z dverí bez toho, aby som mala nakrémovanú tvár!
Napíšte mi, ako ste sa vy dnes naštartovali, aby ste zvládli celý týždeň, ktorý nás čaká. 😊 5 z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý poteší nie len vás ale aj celú rodinku! Žrebujeme už dnes večer!💃

OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ
sisa_dm
autorModerátor
10. dec 2018

@lienka175 tak tie sú nááádherné! Prajem synčekovi skoré uzdravenie 🙂

tinka0000
10. dec 2018

Tak Ja som začala deň tak, že ráno som napisala dr gynekológovi ze mam nejaké ťažkosti keďže som 36tt. A objednal ma hneď k nemu. Idem z interneho kde ma poslal, a odpoveď som dostala takú ze nepovažuje dr z interného aby by vzala krv. Tak musim ist teraz ešte k jednej internistke, tak som zvedava ze co mi povie.. 🤷‍♀️
To je naše lekarstvo 🤷‍♀️

katka0338
10. dec 2018

Dnes som vstala skor ako syn a naštartovala sa dobrym zeleným čajom s medom. A ešte som stihla aj krátku jógu. Teraz sme sa vrátili z vonku straasne vyfuukanii a ide sa variť.

nikaeli
10. dec 2018

fuuuha, tak ja som sa dnes rozbehla trosku netypicky - a sice, prala som zaclony 🙂 ved Vianoce :D potom rychle papanicko s drobcom, mamke kava, no a pomaly je uz aj cas na nejaky ten krem a lahky make.up, kedze sa chystame na nakup - vybrat starsej dcere parfem pod stromcek.. teda nie vybrat, ideme na istotu 🙂 rychlovka na otocku, lebo drobec sa nerad kocikuje a vo fusaku uz vobec nie :P

sisa_dm
autorModerátor
10. dec 2018

@lenkuliak tak vy máte o zábavu postarané! Obdivujem! 🙂 Ja som tiež z dvojičiek a tiež mám ešte starších dvoch súrodencov, tak z rozprávania rodičov viem, že to nemáte ľahké :D

smoodik
10. dec 2018

Ja som dnes zaspala tak to ma asi naštartovalo najviac 😀ten adrenalín keď som rýchlo budila syna do školy, ani neviem čo som mu v tej rychlosti zabalila na desiatu.

aaddikaa
10. dec 2018

Mňa rano vždy naštartuje moje ratolesti ich krásnymi usmevmi ešte z postele......to je pre mňa najviac.Hneď je deň krajší. .....

babi81
10. dec 2018

dnesny den sa zacal budickom 5:25 v nocnom vlaku a naslednou teplou javou s ranajkami, a nacas prichod 6:12 do cielovej destinacie

samamima
10. dec 2018

@sisa_dm dnešok bol náročný, ja chorá a rozbitá po ťažkej noci s malým, ktorý je tiež chorí. Avšak môj manžel mi to uľahčil a postrážil ho kým som si trošku nerušene pospala ❤ aby som nabrala silu na ďalší deň strávený vnútri (túto jeseň ich bolo veľa.. ) Je krásne keď máme domov plný lásky, pomôže to viacej ako dobrá káva a tú ja rada 😎 ☕ 🙂

lucia1683
10. dec 2018

@sisa_dm dnes ako každý iný deň manzel vstal ako prvý do prace prišiel nám dať pusinku a povedal že nás Lubi denne si to povieme aj s detičkami aspoň 20x.Milujem Moju rodinku a dakujem Bohu že sa môžem každý deň pri nich zobúdzať ❤️😘

anishka
10. dec 2018

Deň som začala objatím detí a zeleným čajom ;)

bubacik5
10. dec 2018

dnešné ráno som musela naštartovať veľmi rýchlo, lebo mám chorého synčeka a ponáhľali sme sa k dr. Ale vždy si musím niečo zajesť na raňajky a minimálne špirála a balzam musí byť 🙂

bozinka
10. dec 2018

mňa naštartovalo to, že konečne mám zdravé deti, staršia dcéra išla konečne do škôlky a všetko sa vrátilo do starých koľají. Obe boli ráno spokojné, ja tak isto, a teraz mám konečne čas na kávičku 🙂))

naty78
10. dec 2018

ja som si dala dobrý teplý čaj 😊☕️

mzlacka
10. dec 2018

Jednoznacne kavou, aj ked az o desiatej, lebo skor mi to moji dvaja vymyselnici nedovolili 😉

dominikaba
10. dec 2018

@sisa_dm dnes ráno bol ukážkový, vďaka našej 4 ročnej dcére, ráno som otvorila jej izbu s malou dušičkou, že zas ju musím budiť do škôlky po víkende a ona už sedela oblečená pri lampičke a listovala knižku, že nás nechcela budiť a tak si pripravila aj obliekla sama veci a či si môže otvoriť ďalšie okienko z DM adventného kalendára ❤ tak zhon žiadny, she made my day 🙂

zuzika2255
10. dec 2018

Ja vymenou plienky mojej malej nezbednice 😂 a poriadnou kavou

l695
10. dec 2018

ja som dnešné ránko začala cvičením jogy aby som urobila niečo pre svoje zdravie a potom zdravými raňajkami

majah212
10. dec 2018

Ja sa nastartujem kazde rano samonabijacou potrebou vstat a obriadit deti :D je to zakladna potreba a zaroven nutnost (deti su este male) pre prezitie rodiny :D kavu nepijem, takze energiu asi.beriem zo vzduchu a sladkosti :D

lmml
10. dec 2018

Dnešný deň som naštartovala ufrfľane lebo si mladí páni zmysleli vstať o šiestej..😂 potom rýchlo káva pre mňa.. mlieko pre chalanov.. vojtovka pre mladšieho čo nespolupracuje takže ak nás ráno dakto o šiestej počul plakať isto premýšľal nad hovorom na sociálku..😂 😂 a potom variť, prať, hrať sa..😂 uffff.. premýšľam kedy som mala čas dýchať dnes..😂 hurá vypiť 5kávu a dať n seba aspoň hydratačný krém nech nie som ako zombie.. kým chalani spia..😂😂. pekný deň..😊

irenaliza
10. dec 2018

@sisa_dm Tak tento týždeň sme so 4 dcérkami naštartovali kašľom, atak uvidíme čo donesie, dcérky síce išli do školy, škôlky , ja do práce, ale.-... a čaká ma rozhodovanie ohľadom práce a budúcnosti.. takže dosť náročný týždň ale teším sa @sisa_dm na super týdeň s Tebou a dm aspoň nejaké pozitívum, lebo zatiaľ týždeň nevidím vôbec ružovo. krásny deň

cadulka2908
10. dec 2018

Moje rano taktiez zacalo kavickou,vyprevadenim syna do skoly a hura do beznych povinnosti

mamina20016
10. dec 2018

Moje rano vyzeralo asi tak maly ma prebudil skakanim po mojej hlave o 5 rano ze chce tevoč slovo pre mobil o 6 som budila syna do skoly obliekanie mu trava hodinu slimak sa na neho nechyta a o 7 ked sa pohol ladnimy krokmy do skoly som si konecne spravila kavu vilozila nohy a pozrela telerano

evina73
10. dec 2018

sprcha, káva, dobrá vianočná hudba z rádia a ranný pokec s kolegyňami, čo ktorá stihla alebo nestihla spraviť cez víkend 🙂

dena86
10. dec 2018

Ja tiež kavou ako kazde rano 😊

minejka
10. dec 2018

Velmi podobne - kava a nakremovat tvar 🙂 a najstarsia dcera isla konecne po chorobe do skolky! Takze u nas doma uz bude trosku kludnejsie 🙂

cvirenka
10. dec 2018

Moje pondelkové ráno vyzerá vždy rovnako 🙈 pondelkový stereotyp 😂
Zaviesť staršiu do škôlky, potom rýchly nákup a utekat domov a odštartovať maratón prania a žehlenia... 😁😁😁
A samozrejme neminie ma luxovanie domácnosti po víkende...

kikaa22
10. dec 2018

Naštartovala som sa pohárom dobrej studenej vody , zapla hudbu , nakojila malú a pustila sa do celodenného kolobehu na materskej :D

monika11m
10. dec 2018

Ako prve rano 5,25 počujem syna😅
Ideme dole zapbem rozpravku. Dam si zohrievat vodu na kavu a mliečko. Kym sa zohreje naštartujem práčku ktorú som večer pripravila. Zalejem kávu spravim mlieko. Podam synovi mlieko, zakurim v krbe a konečne sadnem a vypijem kafčo. Toto je moja bežná každodenná rutina.

sisa_dm
autorModerátor
10. dec 2018

@irenaliza Tak verím, že kašeľ bol len taký strašiak a neprepukne to do choroby 🙂. Hlavne držím palce pri rozhodovaní o budúcnosti, verím, že si vyberieš správne 🙂 . A dúfam, že pri Dňoch s dm oddýchneš a vypneš aspoň na chvíľku 🙂