SÚŤAŽ: DEIN BESTES a mlsné jazýčky našich domácich miláčikov
Poznáte našu značku DEIN BESTES pre našich domácich maznáčikov? 🙂 Napíšte čím kŕmite vaše domáce zvieratká a ja zajtra večer odmením 3 z vás dm balíčkom. 🐰

ahoj, no o tejto znacke som vobec nevedela, som rada, ze aj taketo nieco najdem v dm, my krmime zrnkami a zeleninkou, obcas vajcom 🙂 👍
Máme psíka a teda papá hlavne granule ale často mu kupujeme aj konzervy alebo nejakú pamlsku 😁😊 je to síce malý psík ale veľký jedák takže nikdy nie je dosť 🐕💕
@sisa_dm granule a co dom dal ked to neskodi
Mame hafana 🐶🐶🐶🐕🐕🐕 a toho krmime granulkami iba.
my mame dvoch psikov🐶🐶 a kocura, psom davame klvalitne granule zmiesane s konzervou, ak nam zostane miesame s polievkou, hlavne teraz v zime sa tomu tesia, ze ich polievka zahreje🙂 a obcas cerstve kosti z masiarne a kocur dostava kapsicky s jedlom, kupujeme aj v DM tie otvaracie misky 🐱
Naša psica má rada hlavne konzervy a občas dostane nejakú pamlsku. 🙂
@bazar_luci bože aký je chutný ten váš Leuško😊
kupujeme pre kocúra kvalitné granule,konzervy,kapsičky 🐱cat:🐱🐱: a pre sučku kvalitné granule,kostičky,tyčinky 🐶dog:🐶🐶:🌞🙂😉👍🍀🍀🎁

@zschneider vy máte srnku? wau, to je normálne ochočená? 🙂
Mam 2 psiky a 2 minky☺Havinovia papaju granulky+im zvyknem varit paprce a podobne lakocinky kvoli klbom s ryzou.
A minky tiez dostavaju granulky+kazdy den musia mat masovu kapsicku😁Noooo a sem tam nejake koliesko sunky a zvieracie pamlsky pre vsetkych
@sisa_dm Hej mame doma srnku. Moj svokor aj svagor je polovnik. A doniesli nam ju hubari, ktori ju nasli na jar v lese. Vtedy mala iba par dni. Tak sme sa o nu starali ako o babatko aby nezahynula a takto nam vyrastla. A je perfektna naozaj
Doma máme rybky a krmime vločkami 🙂)

Sestra ma francúzskeho buldocka, nepohrdne masom, zeleninou, ovocim, zje kadečo a z mlsôt zatiaľ použiva friskies, ale akurat som dnes zazrela v letáku tuto značku pre psy, tak zajtra skúsim kúpiť